71

(270 replies, posted in 1985)

In het artikel van de epiloog op de website kom je het volgende tegen:

Ook raken de speurders er na verloop van tijd alsmaar meer van overtuigd dat er in feite twee Golf GTI’s werden gebruikt. Een antracietgrijze, gebruikt door de drie moordenaars, en een groene, die als observatiewagen dienst deed en voorheen gebruikt werd in Overijse en Eigenbrakel. Van die laatste wagen slaagt men erin de vluchtroute deels te reconstrueren, dankzij een koppige jeeprijder die de moorddadige bolide in zijn vlucht was nagereden. De wagen reed vanuit Aalst naar Ninove, vandaar naar Leerbeek, Herfelingen en Biérges. Daar raakte de jeeprijder het spoor bijster.

Ik vermoed dat de beheerder (Ben) dit geschreven heeft. Van waar haal je die getuigenis van de jeep (of 4x4)? Ik vind dit nergens terug bij de getuigenissen en het zou interessant zijn omdat ze aansluit bij een andere getuigenis.

72

(220 replies, posted in Robotfoto's)

Biggus Dickus wrote:

Maar gewoon, Bonkoffsky had duidelijke flaporen, waarop op de robotfoto niets te merken valt.

Misschien zaten ze verdrongen onder het hoedje. tongue

73

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Het komt opeens bij me op dat mijn getuige die een Golf met 3 mannen zag in Bierghes, de avond van de overval in Aalst ervan uitging dat het om enkele gekken ging die een vroege carnaval vierden. Hij is er zeker van dat ze maskers op hadden en er uit zagen als carnavalisten (zie wat ik in het verleden al schreef hierover). Hij heeft dit altijd beweerd wetende dat ze tijdens de overval een andere vermomming gebruikten. Nu blijkt dat Christiaan een fervent carnavalist was getuige deze foto's en vooral het feit dat hij lid was van carnavalsgroepen. Ik denk niet dat er ooit zo een geloofwaardig spoor is geweest (indien de pers correct is mbt die vakantiedagen en zijn voetkwetsure).

74

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

club_le-happy-few wrote:

Dag Inwoner van Aalst, mocht je in contact staan met Bouten, kan je hem dan ook eens confronteren met zijn verklaringen over Albéric Otten (vriend Beijer, Verdeyen,..) en het feit dat Farcy en De Staerke in de jaren '80 op zijn adres een tweede verblijfplaats hadden.

Zal ik doen, althans als zijn contactgegevens nog up to date zijn (is inmiddels al 7 jaar geleden). Ik laat je iets weten als ik hem hoor.

75

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik had een getuige die de Golf na de overval in Aalst in Bierghes de oprit van een villa zag op rijden. Zelf lag mijn focus op een bedrijf dat in auto's deed. Maar Guy Bouten heeft tegen mij altijd beweerd dat hij ervan overtuigd was dat het een andere villa was, enkele huizen ervoor waar toen een rijkswachter woonde. Indien de pers geen zaken verzint over de recente ontwikkelingen van de reus lijkt het net rond de rijkswacht zich dan toch te sluiten... Ik ga nog eens polsen bij Bouten welke naam de rijkswachter daar had.

Wim wrote:

Ik heb toch sterke vermoedens. Zie ook » blog.seniorennet.be Op basis van de reacties aldaar, wordt er ook verwezen naar Groep Diane ...

Men noemt hem inderdaad Kris, Chris, Christiaan, Bonno, ... Blijkbaar afhankelijk wie er over hem spreekt blijkbaar (ex-collega's of leden van de carnavalsgroep waar hij in zat).

76

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

» blog.seniorennet.be