1

(6 replies, posted in Onderzoekspistes)

Hierbij de finishers van 1984 » ewrc-results.com

Via Google kan je andere edities terugvinden. Op het eerste gezicht geen namen die gelinkt zijn aan het criminele milieu...

2

(3 replies, posted in Slachtoffers)

Effectief Ben, ook de pakkende getuigenis gezien... Bestaat er ergens een lijst wie die handvol mensen waren? Is m.i. een belangrijke stap naar de oplossing.

3

(344 replies, posted in Hypotheses)

Collega's, zou er een link zijn tussen Kester(heuvel) en het liedje 'te voet naar Scherpenheuvel' die men vroeg op de lokale radio? Is dit geen hint ...

4

(640 replies, posted in 1983)

Renne wrote:
chenda wrote:

Verklaringen die we deden de eerste week na de moord in Temse: verdwenen.

Een kennis had ook een PV opgevraagd via de politie, als men dit PV zou gevonden hebben zou men mogelijk de reus of een betrokkene kunnen identificeren. De rijkswacht is in 1985 een reus uit een café komen halen. De zaak waar ze ook de nacht voor de overval langskwamen. En in de buurt bevonden ze zich net voor de aanslag van aalst. Gevolg: PV niet te vinden, versnipperd zeggen ze. Misschien is er zelfs nooit een PV van op gemaakt, want die reus was een vriend van de rijkswacht (dat zei hij zelf).

Goedenavond iedereen, hierboven een quote van Renne. Was dit toevallig Christiaan Bonkoffsky?

5

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Goedemiddag forumleden, ik ben hier nieuw, maar de afgelopen dagen alles gevolgd via het forum en gelezen wat ik kon. Ik was in 1985, een pasgeborene, maar de zaak heeft mij altijd geboeid... Wat mij zoals velen interesseert is het gedrag van Bonkoffsky na de feiten. Een passage een in HLN-online van eergisteren:

Een uurtje later stapt B. het café binnen. “Hij bestelde een pint en zette zich erbij”, vertelt een van hen. “Pas nu besef ik dat Christiaan ons die nacht wellicht kwam uithoren over wat we al wisten over de schietpartij.” Daags nadien meldt B. zich net als zijn collega’s aan. “Om te helpen bij het verdere onderzoek op de terreinen van de Delhaize. Niemand heeft die dag iets gemerkt aan zijn gedrag. Hij deed doodnormaal.”

ik vraag me af, wat Bonkoffsky gedaan heeft tussen de aanslag, en de aankomst op die bijeenkomst bij de rijkswacht ... Waar heeft hij zich gewassen/omgekleed?