1

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dus wanneer wij een petitie anbieden (toch inspecteurs in spe) aan de regering en zij gaan deze uitvoeren hebben wij het dan toch indirect opgelost, tsjongejonge!

2

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Precies maar denk niet dat alle luiten van die bende brandschoon zijn geweest, en van het één komt het ander, toch? Kijk, als een regering zulke maatregelen niet toestaat dan is er iets te verbergen, het is één der mooiste oplossingen achter "cold cases" te komen en begrijp niet dat deze niet is ingevoerd!

3

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hoe meer ik de andere berichten/artikelen lees des te meer zijn er aanknopingspunten met de bende van Borinage, zij hebben er in ieder geval de schijn tegen. Lees het maar eens na en de puzzelstukjes gaan meer en meer passen. En ja, ik begrijp vrienden, dat er troep werd begraven en dat het nog erg veel voorkomt maar waarom zou je dat doen op een autosloop/metaalrommel-terrein? Volgens de voorbijgekomen berichten kunnen we er niet veel meer naast zitten, weldra heeft dit forum "het raadsel van Belgie" opgelost, kwestie van weken!

Laten we in ieder geval één ding gemeen hebben en dat is dat er per direct een DNA- profiel van IEDEREEN die ooit in aanraking is geweest met justitie! Voor?

4

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wel zeer interessante aanwijzingen met de vervaldata van 1986, wie verstopt nu dat soort zaken, jammer dat zij geen champagneflessen hebben gevonden! En dat DNA, ik kan me niet voorstellen dat men tot 1985 enig benul had wat nu gewoon lijkt, denk zelfs dat wanneer iedere (ex) gedetineerde zijn DNA af moest staan er geen geheim meer was, alsnog invoeren en walla, daar zul je ze hebben!

5

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Inderdaad, terug naar de kust, weer moet ik denken aan de champagne die meegenomen werd (naar een nachtclub of waren er vrouwen uitgenodigd), daar zit een enorme hersenkraker. En ik geloof niet dat het wordt stilgehouden wanneer er sporen waren naar de Bende van Nijvel, denk dat inspector Vos wel een succesje kan gebruiken! Dan denk ik dat die ouwe boef zelf heeft gesleept met dat lichaam, hoe kan hij dat anders weten, ik zeg, ondervraag de man en nog eens en nog eens!

6

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

En ook al zou het een dood spoor zijn, wie in hemelsnaam gaat lopen slepen met een lichaam van A naar B, ik ken niemand, jullie wel? Natuurlijk komt er informatie maar niet hetgeen wij wensen vrees ik, de eigenaar (+) heeft (had) wel wat uit te leggen!

7

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ja Columbo, dat denk ik ook en toen kwamen ze op het idee diverse personen te gaan chanteren, deze gaven niet toe of deden niet wat met verwacht had en gingen daad bij woord spelen. In 1e instantie namen ze gewoon mee wat voorhanden was (maar echt handig vind ik het nog steeds niet) maar het ging ze goed af, de macht, de dreiging en van het één kwam het ander en steeds geweldadiger.

Het meest bizarre is toch wel dat men op één avond 2 overvallen pleegden en weer op een Delhaize, het kan niet anders of de bazen van die Delhaize wisten meer dan zij ooit verklaard hebben, zij moeten op een of andere manier met chantage te maken hebben gehad.

8

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Een schroothandelaar die een country en westernclub opricht? Het moet niet gekker worden, daarnaast melden de omwonenden toch over een rustig figuur? Er klopt geen biet van, allemaal dekmantels voor andere activiteiten die het daglicht niet konden verdragen. En ja, het zal mij niet verbazen al er inderdaad met riot-guns flink is geoefend, I predict a riot!

Graag nog jullie mening of de 3 hoofddaders bij elkaar werkten/woonden, wat denken jullie er van?

9

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Vanmorgen op weg naar mijn werk moest ik denken aan een paar gekke details, de 1e is wel de idiote spullen die men meenam uit de supermarkten en dan ook nog het gemis van een vrouw in deze serie. Er zal toch wel een vrouw zijn die weet wat er allemaal gaande is geweest, of waren het allemaal éénlingen in een wiskundige formule.

Blijf bij mijn mening dat in ieder geval de 3 bij elkaar werkten/woonden, zie je mij al met een paar flessen champagne op weg naar huis gaan na een gwapende overval met de helaas gevallen slachtoffers, er klopt iets niet! Het is toch komkommertijd, dus schieten maar op mijn gekke beweringen!

10

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Misschien kijkt de Bende van Nijvel wel iedere dag naar deze site, sterker, misschien is er wel één onder ons! De 3 weken zijn toch nu wel om hé? Tsjongejonge, benieuwd ben ik hoor!