21

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Het terrein waarop de politie na een tip haar oog heeft laten vallen is van een schroothandelaar in Elouges, een gehucht in het hart van de Borinage. De man zelf is iets meer dan een jaar dood en heeft volgens buurtbewoners niets op zijn kerfstok, maar vlak voor zijn dood zou hij bij een ruzie wel van lidmaatschap van de bende zijn beticht.

22

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

En waar ligt die Blanchart dan begraven?

In ieder geval ligt er op het terrein van die alleraardigste man Blanchart iets wat er niet hoort te liggen, dat de familie daarover ontstemt is valt ook wel te begrijpen. In hoeverre de familie dit wist weet ik natuurlijk niet maar het komt niet echt dagelijks voor dat er mensen worden begraven op je eigen terrein, tenminste? Hier kom wel eens een stukje van de puzzel komen bovendrijven!

23

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

club_le-happy-few, ja en nee. Ik begrijp heel goed wat je bedoeld maar denk wanneer je in verband wordt gebracht met de Bende van Nijvel dat je het lachen en wegwuiven wel zal vergaan. Het is te link, te link!

24

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Pas 3 dagen op dit forum en zie allemaal inspecteurs maar toch dichten sommigen van jullie de 3 hoofddaders te grote kwaliteiten toe, ook dat deze goede banden hebben gehad met hogere machten. Nuchter gezien denk ik dat niet zo, dat er soms raakvlakken waren met rijkere mensen is meer toeval geweest, er zijn maar bitter weinig hogeren die met haar macht spelen door zulke gasten in te huren, ik kan dat maar niet geloven.

Wel degelijk meer dat de 3 goed verscholen (schroothandel, wie komt daar nu?) met elkaar en bij elkaar werkten, het kan niet zo zijn geweest dat de 3 telkens uit elkaar gingen, dat moet te risicovol zijn geweest, denk aan alle wegafzettingen.

25

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Maar wie zijn er volgens jullie nog in leven?

26

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kijk, wanneer "de Reus" nog zou leven dan was die allang door de mand zijn gevallen maar heeft de grote onschuld gespeeld toen zijn lafmakker het begaf. Een beetje achter de coulissen rommelen aan auto's en ondertussen een der grootste lafbek zijn van Europa. Wanneer Blanchart niet de Reus was waar kunnen we anders een Reus vinden, dat kan niet moeilijk zijn toch? Vrees toch dat er raakvlakken zijn!

27

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Blanchart. Tsjongejonge, het is te toevallig allemaal, het is een geweldige plaats om lekker incognito te blijven. Je kan er ook heerlijk knutselen aan een GTI, het zijn bovendien de aardigste mensen die je kan tegenkomen maar dan niet op de verkeerde plaats. Eigenlijk kan het niet anders of die 3 idioten hebben zich kunnen verschuilen in de vage wereld van schroot en lafheid, wat een ongelofelijke domme wreedheid hebben die aangericht, zoeken, zoeken en zoeken, begin waar anderen stoppen!

28

(270 replies, posted in 1985)

Renne, dit weekend wil ik alle stukken doornemen, zeer interessant ondanks alle ellende die de 3 hebben achtergelaten. Er wordt erg veel gespeculeerd over politieke achtergronden, hoge vriendjes en zo maar zeg nou eerlijk, wie zou die 3 oliedomme ezels nu inhuren? Daar zou toch iedereen zijn vingers aan branden.

Nuchter bekeken kun je eigenlijk stellen dat er nog 2 van de 3 in leven zijn, die wonen natuurlijk  niet meer in Belgie maar denk dat ze in Nederland, een grensdorp wonen. En dat er een connectie bestaat met een schroothandel is bijna wel zeker, dat type mensen bemoeit zich met niemand, zijn wereldvreemd maar kei en keihard! Zij hebben zich jarenlang kunnen verstoppen achter dat wereldje en waar kun je beter je Golf Gti verstoppen dan bij een schroothandelaar?

Terugkomend op de lengte van de reus, het zal mij ook niets verbazen wanneer die wel eens in een EHBO-post/ziekenhuis is terecht gekomen, het staat voor mij vast dat er veel te ingewikkeld wordt gedaan over allerlei achtergronden. Het is heel simpel, denk als die onnozele lafaards en zet het uit op een stuk papier, er moeten lijnen bestaan die leiden naar in ieder geval de Reus! Waren het trouwens Belgen, is dat met zekerheid te stellen?

29

(270 replies, posted in 1985)

Vandaag een aantal artikelen gelezen over de Bende van Nijvel, over de laatste berichten die mogelijk enige raakvlakken hebben met het vinden van een stoffelijk overschot en de Bende van Nijvel heb ik een aantal vragen:

  • Wie in hemelsnaam wordt er begraven in zijn eigen achtertuin/terrein?

  • Wie haalt dat in zijn hoofd, sowieso erg verdacht!

  • Schroothandelaren zijn doorgaans niet de alleraardigsten.

  • Die 3 dwazen moeten overdag een onopvallende job hebben gehad, kan niet anders, mogelijk werkten zij alledrie op dat terrein/elders.

  • Waarom is er geen onderzoek gedaan naar personen boven een bepaalde lengte, klinkt vreemd maar was mogelijk geweest.

Graag jullie reactie!