711

(540 replies, posted in Hypotheses)

Insider wrote:

Bossi, zijn onderzoeksteam en Cobra zijn één en dezelfde persoon

U begeeft zich hiermee op zeer gevaarlijk en glad eis met deze verwerpelijke onzin. Niet dat ik mij gelukkig en sterk prijs, maar uw onzin zal onbetwistbaar tegen gesproken worden door andere forumgebruikers. Ik doe hiervoor geen oproep maar meen te mogen rekenen op hun gezond verstand.

Insider wrote:

Bossi, als jij echt een 'onafhankelijke' onderzoeker zou zijn, in jouw geval, zelf met een onderzoeksteam achter je, dan was er een heel andere reactie gekomen. "Hé, dat is een heel ander verhaal dan het verhaal van Cobra, hoe kan dat? Klopt dat wel? Wat is hier anders aan? Klopt dat met mijn dossiers? Klopt dat met de bevindingen van mijn onderzoeksteam? Wat zijn de verschillen in de verklaringen en hoe moeten wij dat interpreteren met alles wat we al onderzocht hebben? Hoe staan beide verklaringen in relatie tot wat reeds op het forum onderzocht en aangeleverd is? Wij willen onze bevindingen delen met de onderzoekers op het forum, maar mogen zij ook kritiek hebben op iemand van wie wij klakkeloos aannemen, dat ondanks dat hij met enorm tegendraadse stellingen komt, alles wat hij zegt de waarheid is.
Geen afwegingen van verklaringen, hoor en wederhoor. Alleen berichten uitgaande van Cobra, gezien zijn voorgaande postings een analfabeet dus door jou, Bossi bewerkt. Heb jij je dan bij al dat kleuterschoolgeschrijf geen enkele vraag gesteld of dat allemaal wel goed is overgekomen? Toon ons de originele berichten, dan kunnen wij zien wat wij ervan maken zonder jou als tolk?
Ik geef in mijn reactie aan dat, in mijn optiek, de verhalen van 'Cobra' of door wie dan ook geschreven, volstrekte onzin zijn. Jij moet als onderzoeker toch genoeg 'fantasie-verhalen gehoord hebben? En bij iemand die met zulke verhalen komt, die ook nog eens bestreden worden stellen jij en je team geen enkele kritische vraag?

Ik kan alleen bevestigen dat daar al heel wat telefonische gesprekken zowel vooraf als in navolging zijn gepleegd. Tot zelfs in de nachtelijke uren.

Insider wrote:

Geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker laat zich door zo'n figuur als postbus gebruiken, dus conclusie, mocht dit wel zo zijn valt dit wel degelijk binnen uw verantwoordelijkheid.

Op basis van de inlichtingen waarover ik beschik, is er vanwege COBRA de vraag gesteld aan de verantwoordelijke sitebeheerder, al de berichten van Cobra te verwijderen als tevens zijn account. De verdere berichten uitgaande Cobra zijn mij per email toegekomen met uitdrukkelijk verzoek tot plaatsing.

Verder behartig ik mijn visie en standpunten in delicate onderwerpen of aangelegenheden die zich aandienen, als strikt intern.

712

(540 replies, posted in Hypotheses)

Insider wrote:

En inderdaad, ging en gaat mijn empathie uit naar de 'overlevende' slachtoffers en nabestaanden. Vandaar dat ik nogal heftig reageerde op Bossi en zijn alter ego's. Bossi komt met een 'stelling', niet met een hypothese over Aalst en zet dat, zonder ook maar een spoor van bewijs, voor deze stellingen, neer als de waarheid. Nu snap je misschien beter dat David van der Steen, niets te maken wil hebben met een dergelijk figuur. Het enige wat hij tot nu toe verteld heeft en controleerbaar is, heeft hij hier van het forum.

Triest, droevig en zelfs ontoelaatbaar.

Opnieuw wordt hier mijn naam BOSSI opgeworpen waar ik geen enkele verantwoordelijkheid in draag. Dat iedereen aub nazicht en controle uitvoert waar ik persoonlijk als BOSSI een stelling zou ingenomen hebben. Nergens.

Men heeft mij verschillende malen aangemaand om MIJN werk als BOSSI verder te zetten. Weet je zelf nog wel wat je schrijft en hebt geschreven, Insider?

Het is ontoelaatbaar en laakbaar dat je steeds mijn naam als BOSSI gebruikt voor handelingen of geschriften waar ik geen enkele verantwoordelijkheid in heb.

Je werpt steeds mijn naam op en brengt me steeds in diskrediet inzake berichten en stellingen die COBRA zich heeft aangewend. Alzo draag ik, tot op heden, ook geen enkele verantwoordelijkheid om als figuur te worden opgeworpen en beschreven inzake VAN DER STEEN, David.

De enige verantwoordelijkheid die ik heb en ook erken, is een naambeschrijving die ik mij heb aangewend waarvan ik zwart op wit heb bewezen dat het ook in nota's voorkomt. Verder geen haan die daarover kraaide.

Om heel duidelijk te zijn en te besluiten wat mijn persoonlijke visie betreft, dat ik pas met een STELLING zal komen wanneer ons ONDERZOEK dit onomstotelijk kan aantonen. Voorafgaandelijk zal men ondertussen kunnen vernemen wat eventuele nieuwe arrestaties en aanhoudingen betreft.

Aanvankelijk wou ik mijn stilzwijgendheid erover behouden maar heb wel één van mijn teamleden onmiddellijk telefonisch ervan in kennis gesteld. Een kopie ervan zal ik eveneens aan LEO en Coconut bezorgen. Het gevolg van verontrusting en de bewegingen achter de schermen. Zoals ik aankondigde in één van mijn recentelijke berichten.

Dat mijn onderzoek warmte en zenuwachtigheid teweeg brengt is evident. Ongeacht welke waarschuwingen of bedreigingen mij toekomen, het zal me onder geen enkele beding ervan weerhouden om ons onderzoek verder te zetten. Niemand zal er mij toe kunnen bewegen om mijn arbeid te staken. Helaas ben ik ook voor deze halsstarrige koppigheid gekend. Tot spijt van overlevende daders, mededaders en medeplichtigen, want ik schep er inderdaad heel wat genoegen in om zenuwachtigheid en verontrusting te zaaien. Het is onvergelijkbaar met het bloed, het zweet en de tranen, voortspruitende uit het verwerpelijk vergiftigt zaad.

713

(540 replies, posted in Hypotheses)

Wij verwijzen naar het dossier FOUREZ, Jacques en zijn levenspartner DEWIT, Elise. Beide werden samen het slachtoffer van de feiten tijdens de nacht van 17 op 18 september 1983, te Nijvel aan het Colruyt warenhuis. Beide slachtoffers werden aldaar onder vuur genomen.

Op basis van informatie dat ons toekwam vragen wij de medewerking aan forumgebruikers omdat ons onderzoek momenteel geen bruikbare gegevens opleveren om eventueel hierop te kunnen door werken.

Een toch wel zeer belangrijke vraag voor ons. Is er bekend dat FOUREZ – DEWIT, kennissen of vrienden waren van ex Rijkwachter Kol. VERNAILLEN?

Bedankt voor de medewerking.

714

(540 replies, posted in Hypotheses)

Insider wrote:

@Bossi
Bossi, neem me niet kwalijk. Ik wist niets over je ziekte, waarschijnlijk shizofrenie? Maar ik ben geen therapeut en heb dan ook geen zin om serieus op je onzinverhalen in te gaan.

Gezien ik alles al heb meegemaakt ben ik daar goddank gevoelloos voor geworden, gezien de staat zelf (toen na mijn “incident” in  1988) via een verslag  een wetsdokter mij  bestempelde als een "paranoïde goede gek” is mij volgens de wet op sociaal verweer veel toegestaan in dermate dat men in het ergste geval dient te “verzorgen" (bv. Een first class verzorging bij, als het even kan, bevallige jonge verpleegsters) => dit als info

Insider,

Ik ging ervan uit dat uw intelligentievermogen van iets hogere waarde was dan wat u hier even ondoordacht neerpent. Hoef ik hier nog recht te zetten dat ik berichten uitgaande Cobra kopieerde en hier op het forum plaatste? Was er voor u geen duidelijke hoofding? U geeft mij een medische beschuldiging in verband met berichten die totaal buiten mijn verantwoordelijkheid vallen.

Mag ik dan beroep doen op uw hoogbegaafde deskundigheid hoe ik het duidelijker kan stellen dan deze hoofding?

Inkomend bericht uitgaande Cobra dd. 24.01.2018 om 17.16 uur: 

Insider wrote:

Ik snap goed dat je graag antwoorden wilt op vragen maar als je samen met je alter ego, Cobra (clearance 'O'), die naar 'eigen zeggen'daar ronddraaide en alle lokalen mocht betreden, en het tot je beschikking staande onderzoeksteam alleen met wat informatie komt van wikepedia heb ik toch grote twijfels bij jouw achtergrond.

En dat jij met al je kennis van het dossier moet hengelen wat de relatie Rijkswacht-VK is, doet mij nog meer twijfelen aan je deskundigheid. Om kort te gaan, ik wil graag met serieuze mensen samenwerken op het forum maar deze zwamverhalen gaan me te ver. Zoals gezegd: "Ga rustug door met je groepje adepten maar betrek mij daar verder niet in.

U twijfelt zeer veel aan deskundigheden. U mag zich verheugen op welke amateuristische wijze u in contact kwam met een onderzoeker en op welke wijze aandacht is gegeven aan uw verhalen. Een team dat zich over dergelijke zaken ontfermt zou geen rekening houden met uitingen van angst en anderzijds met uw berichten die als verdacht in aanmerking komen. Onder alle voorbehoud ben je misschien wel de specialist met knopen en touwen, bij mij had je dan wel de confrontatie gekend met een knoop om het achterste van je tong te bekomen. Zolang je hier word betrokken is het leuk om van je vrijheid nog te genieten.

P-51 wrote:
Tru Dat wrote:

Het probleem is dat er een L teveel was.

Uiteindelijk gaan we hier wel het complete alfabet kunnen voorleggen. Nu ja, als het echt niet anders kan ?

smile smile smile

Gevolgd door cijfers...

De Nieuwe Snaar wrote:

@ Bossi,
Gisteren verkeerde data doorgegeven: nota's Acke => 24.4.1989 en dus niet 1983 en D. Guillaume.
Sorry; dit dossier vereist wel een zo groot mogelijke juist- en betrouwbaarheid!

Geen probleem. Nu nog de cijfers 0, 5, 6, 7..... smile wink

715

(540 replies, posted in Hypotheses)

Merovinger wrote:
Bossi wrote:

Komt er bij iemand de naam PLETINCKX Eli bekend voor? Ter inlichting, niet wapendeskundige Pletinckx.

Ja, er bestaat een topic over hem » Forum

Ik heb nazicht gedaan, Merovinger, maar daar komt de naam SPLETTINCKX voor. Toch bedankt.

De Onkreukbare wrote:

Wie Cobra of Bossi tracht te kleineren / vernederen doet met mij het zelfde : Capiche?

Mijn waardering en dank voor uw steun hoor!

716

(540 replies, posted in Hypotheses)

jay wrote:
Bossi wrote:

Er werd geschreven : Rijkswacht ------------> VK.

Mocht het VP zijn, kon ik in de richting denken van bv. VP = Vaste Post of Vaste Plaats.

VK: Verkenning of Verkennen.

Dat zou verdorie mogelijk zijn, Jay. Bedankt !

717

(540 replies, posted in Hypotheses)

EG1 wrote:

Bossi ken ik niet maar Cobra (of Pierre voor de collega's) is niet meer dan een ordinaire zuipschuit. Een beetje de speurder uithangen en mensen hoop geven terwijl de reden waarom je ontslagen werd bij de politie meteen duidelijkheid zou scheppen waarom je wartaal praat. Ik geef je als ex collega een goede tip: doe je barkasten op slot en spoel de sleutel door. Meer goede raad kan ik je niet geven, ik dacht dat je na die tientallen jaren veranderd was maar helaas...je bent nog gekker als toen.

EG1,

Best dat u mij in deze omstandigheden niet leert kennen. Houden zo...

Dit getuigt niet van een voorbeeldfunctie waarvan geacht word dat u zich ten alle tijde moet kunnen beheersen en uzelf onder controle te houden. Dat uw geschriften niet verenigbaar zijn met uw eventuele uitvoering van het politieambt, hoeft echter ook geen betoog. Ingevolge de welles en nietes spelletjes heb ik mij de laatste uren beperkt tot het strikt minimum plaatsen van berichten. Maar iedereen zal samen met mij dan wel kunnen vaststellen wat wij hebben geschreven op het forum en dat duidelijk beschreven staat in de nota's van wijlen de heer substituut Procureur des Konings, ACKE Willy.

Kan ik vaststellen dat er notitie is genomen van de naam BURAFLEX? JA
Kan ik vaststellen dat er notitie is genomen van de naam BURAFLEX bij herhaling? JA
Kan ik vaststellen dat er notitie is genomen van de naam BURAFEX? JA
Kan ik vaststellen dat er notitie is genomen van de naam BURAFEX bij herhaling? JA
Kan ik vaststellen dat er notitie is genomen van de naam  MONSIEUR GUILLAUME? JA
Kan ik vaststellen dat er notitie is genomen dat ODESSA een eigen vluchtroute had via Amerika en dat Christian SMETS voor valse papieren zorgde voor JM PAUL? JA

Te lezen alhier in het bericht dd. 29 oktober 2016 om 12.21 uur uitgaande Herve waarmee ik mij tijdelijk diende te behelpen:

http/tueriesdubrabant.winnerbb.com/t206p450-latinus-paul

Voor het overige, EG1, heb ik geen enkele boodschap te ontvangen over iemands persoonlijkheid ingevolge een ziekte, een handicap of dergelijke meer. De draagwijdte van uw handelen stemt echter tot nadenken. Dat politiediensten, ex-Rijkswacht, Staatsveiligheid, Politici, Magistraten, Gerechtelijke Politie, Militaire diensten, Comité P, bewijs hebben geleverd van machtsmisbruiken, onbetrouwbaarheid, onrechtvaardigheid, diefstal en meineed, is een vaststaand feit. Om het nog in zeer beperkte mate te weerhouden.

Het is nuttig u te zeggen, dat het belang inzake de veiligheid van de burgers eerder primeert dan uw onoordeelkundig wansmakelijk verwerpelijke houding dat afbreuk vormt in de ordentelijke functionaliteit van het Belgisch politielandschap.

718

(540 replies, posted in Hypotheses)

De Nieuwe Snaar wrote:

Cobra: Jij vernoemt Eric Guillaume als coördinator Burafex; is dit niet Denis Guillame? Para, Cdt., médecin-parachutiste (bronnen Le Soir 2000 en verhoor Libert (1983, nota's W. Acke)

Hebt u eventueel een verwijzing naar alle nota's van W. ACKE? Er is blijkbaar een kaft verschwunden. Dank bij voorbaat.

Komt er bij iemand de naam PLETINCKX Eli bekend voor? Ter inlichting, niet wapendeskundige Pletinckx.

719

(540 replies, posted in Hypotheses)

P-51 wrote:

Gaat het over een persoon ?

v.k. : vastleggingskredieten ?

LEO wrote:

@ Bossi , in welke context staan de woorden VK ?

Er werd geschreven : Rijkswacht ------------> VK.

Mocht het VP zijn, kon ik in de richting denken van bv. VP = Vaste Post of Vaste Plaats.

720

(540 replies, posted in Hypotheses)

Chris wrote:
Bossi wrote:

Zoeken momenteel de afkorting "VK" binnen de context Rijkswacht.

VK : Voorkeurskanaal. Word gevolgd door een nummer en dat is het kanaal waar de bevelvoerder met de AC kan praten

Zou het kanaal zijn waarop de hulpdiensten afspreken  om te communiceren. Is wat ik gevonden had op het net, alleen maar een mogelijkheid dus waar VK zou voor kunnen staan.

Bedankt voor de medewerking maar heeft geen verband met radiokanalen.