1

(37 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Columbo wrote:

De dochter van Jan Palsterman zegt dat haar vader heel toevallig op dat uur in de Delhaize was en de dochter van Leon Finné ook.

Hoe jong waren die dochters toen het gebeurde? Dat waren kinderen, niet? Indien ja, wat weet een kind van de gang en wandel van ouders?

2

(19 replies, posted in Bibliografie)

Thanks, heb Carla Dejonghe een email gestuurd. Misschien weet zij iets meer.

3

(19 replies, posted in Bibliografie)

Wordt de DVD nog ergens officieel te koop aangeboden? Sorry dat ik de vraag nog een keer stel maar ben een film verzamelaar en deze ontbreekt nog in mijn collectie van 2000 stuks. Heb online al gezocht maar tevergeefs. Toen Le Bal Masque in de Belgische zalen uitkwam, was ik al naar de VS verhuisd, dus ik heb er weinig zicht op waar je die film nog kan vinden.

4

(54 replies, posted in Bewijsstukken)

Waarom een autoradio 'stelen' als je in zware criminaliteit betrokken bent? Als je een paar miljoen binnen haalt, dan is een autoradio toch niet belangrijk meer? Tenzij daar iets anders achter zat. Deden ze dat systematisch, die autoradio's verwijderen?

5

(19 replies, posted in Bibliografie)

Aha, de Bende van Nijvel heeft hij niet ontbloot, wel Pascale Bal? Laat maar komen hé. Nochtans ook wel gelezen dat je als toeschouwer een aantal maskers worden voorgehouden, wat dan wel strookt met de realiteit. Ook tijdens het voortdurende Bendeonderzoek verschuilen zich velen (gangsterleden, betrokkenen, getuigen, onderzoekers, bijstaanders, ...) achter maskers, letterlijk en figuurlijk dan nog

6

(19 replies, posted in Bibliografie)

Wat bedoel je met 'geen vette'? Op politioneel vlak? De film biedt geen oplossingen aan? Of op artistiek vlak geene vette? Zijn toch 2 verschillende zaken, niet?

7

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik denk niet dat men de ware identiteit van het skelet zal achterhalen, of toch? Hopelijk vergis ik me.

8

(181 replies, posted in Roze Balletten)

dim wrote:

Roef viel door de mand

Stel je dit eens voor. Jarenlang onderdruk je ook maar een enkele emotie, of beeld, of herinnering aan gruwelijke feiten uit je kinderjaren. Je hebt er mentaal zwaar onder geleden en nu word je er psychologisch voor behandeld.

Ik kan je verzekeren dat je dan niet zomaar alle feiten vlotjes op een rijtje kan zetten. Dat kan geen enkel mens. Diegenen die de getuigen ondervragen, die doen dat (bijna) dagelijks. Een getuige die ondervraagd word, slechts eenmaal in zijn/haar leven. Langs alle kanten wordt er op hen druk uitgeoefend.

9

(19 replies, posted in Bibliografie)

Club, hoe is de kwaliteit van de opname? Met reclame veronderstel ik?

10

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Je als slachtoffer profileren voor, tijdens en na een rechtzaak maakt deel uit van een zeer uitgekiende strategie. Een strategie die blijkbaar vruchten afwerpt voor Nihoul. En als je dan weet dat die Vlaamse familie rotsvast is blijven getuigen tegen Nihoul. Dat zij hem wel degelijk aan dat zwembad met Dutroux hebben gezien. Meer dan een jaar later, blijft die vrouw daarvan nog steeds 100% zeker te zijn.