21

(11 replies, posted in Plaatsen)

En hier gaan we opnieuw!! De piste van de speurder (met pensioen) Adam werd hier uiteraard nooit ernstig genomen en bijkomend tot nader order nog niet echt elders ook. Doch er kan echt niet ontkend worden dat deze piste heel erg aannemelijk is. Er zou me dunkt anders wel heel er te veel toevallig zijn, niet? Maar ok hier mag op luid geroep van en door een groep complotdenkers blijkbaar niemand deze piste ernstig nemen want dan valt hun grote "terreur met nationale en internationale politieke inspiratie en steun". Triest!

22

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

vhs1240 wrote:
P-51 wrote:

Bepaalde pistes afsluiten ... dat hebben ook goede speurders mogen ervaren; die werden gewoonweg uitgerangeerd. Misschien heb je wel gelijk, hoor, maar dergelijke conclusies trekken is not done. Het onderzoek is van in den beginne al gemanipuleerd tot en met ... ook op dit forum werden getuigen, pistes en noem maar op binnen de kortste keren al gecounterd.

Wie door het bos de bomen nog kan zien :  goed stel ogen, denk ik dan.

Qua “bewijslast” tegen Bonkoffsky kunnen we héél summier zijn.
Buiten dat hij “zogezegd” die bewering heeft gedaan op zijn sterfbed en hij een beetje op de robotfoto lijkt is er werkelijk niets.
Dat hij al een paar jaar dood is, helpt er alleen maar bij om deze kwakkel in leven te houden.

Deze piste is voor mij al lang afgesloten.

Zo is dat ook voor mij en vele anderen!
Overigens dat argument van " te zat "? Komaan zeg: het zouden zogezegd allemaal overvallen zijn geweest gestuurd van "hogerhand". Uitgevoerd door professionals dan ook. En dat "commando" zou dan met personen opereren waarop je niet altijd kan op rekenen. Wegens te zat!
Onzin en een kwakkel inderdaad.

23

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Minky, dit van die controle en de rijkswachters (plus militairen) kan nooit waar zijn! De controles/wegversperringen werden secuur uitgevoerd die tijd en dit met de riotgun en UZI op scherp hoor. Dit op vele plekken te lande! Dat een wagen vol wapens zo maar zonder verpinken en met goedkeuring werd doorgelaten is puur fantasie! Mocht dit werkelijk zo zijn gegaan dan betekent dit dat zowat alle brigades mee in jullie complot zitten. Dit is wel heel erg veel en hard bij de haren getrokken!

24

(61 replies, posted in Onderzoeksdaden)

LEO wrote:

Stenguns? Verbazend, want in 1982 was de Uzi reeds de standaard pistoolmitrailleur van de Rijkswacht. Ook bij een vluchtige waarneming lijken ze niet op elkaar.

Inderdaad zoals LEO schrijft! De UZI is het automatische wapen van de Rw/Gd toen. Als je er niet geleerd had mee te schieten was je lader in 1 optrekkende beweging leeg in drie seconden.

25

(53 replies, posted in Gladio)

Inderdaad! Zowat alles wat crimineel is/was wordt er bij betrokken en toegeschreven aan de bende. Het is voor diegenen die zo tegen de zaak aan kijken één groot complot. "Alle misdadigers verenigt U onder de vleugels van de justitiële, politionele en politiek overheid", zoiets. Terwijl dit uiteraard onmogelijk zo kan zijn! (Ik zeg dit wat cru weliswaar maar dààr komt het wel op neer.)

26

(47 replies, posted in Bibliografie)

edd wrote:
Spectator Of Life wrote:

Nou, de heer Adam loopt geen plat gelopen pistes platter, je mag 'm niet vertrouwen maar dit is zijn eigen gecreëerde piste waarvan het duidelijk is dat hij ze ten allen prijze aan de wereld wil laten horen.

Ik denk dat hij er zelf heel erg in gelooft, welke bedoeling kan iemand anders na 40 jaar hebben om de wereld in die mate te overtuigen van zijn verhaal? Het lijkt me iig geen fantast.

Dit is inderdaad geen plat gelopen piste, JP Adam is ook zeer zeker geen fantast, lijkt me zeer oprecht en hij gelooft heilig in deze piste (anders ga je er ook geen boek over schrijven).


Het boek las ik nog niet maar ik zag wel al meermaals de verschillende interviews met de heer Adam.
En ja ik geloof dat hij met deze piste er wel eens boenk op zou kunnen zitten. Het pas verschenen boek zal zijn visie wellicht toch in de belangstelling van speurders brengen. Want volgens mij is hier inderdaad niet ver genoeg of niet grondig genoeg op in gegaan om welke redenen dan ook.
De heer Adams lijkt mij alleszins ook oprecht en zeker geen fantast!!

27

(369 replies, posted in Andere Personen)

Kijk, meermaals werd op het forum een en ander betreffende de Slimans gepost.
Er werd helaas nooit echt veel aandacht aan besteed.
Nu popt de naam opnieuw op en terecht want volgens de speurder op rust dhr Adam is er wel danig wat over te melden.
Ik heb eerder, geruime tijd geleden al intussen, een paar interviews gepost met deze speurder waarin hij duidelijk en helder een en ander toelicht aangaande deze personen.
Ik vind de interviews niet meteen terug maar ik wil er toch naar verwijzen.
Behoorlijk de moeite waard!!

28

(146 replies, posted in Hypotheses)

amateurspecialist wrote:
luk paard wrote:

Mochten de feiten niet zo heel erg triestig zijn en wansmakelijk (al die moorden) dan is wat hier op het forum gebeurt een aardige maar niet hoogstaande soap te noemen!
Helaas is de werkelijkheid wreed!
Wat amateurspecialist schrijft (en dit al een hele tijd) is helemaal niet onzinnig en strookt me dunkt zelfs goed met de werkelijkheid.
Velen te hier willen echter niets weten van wat ook nog maar een beetje afwijkt van wat zij zeggen. Zij zien altijd en overal een complot in. Er wordt niet aanvaard dat (en dit met argumenten) tegen hun "grote gelijk "wordt ingegaan. Ook niet als na vele keren wordt aangetoond dat hun fantasie daadwerkelijk op hol slaat.
Kortom: het is triest!

Ja Luk, het is inderdaad heel triest gesteld met het niveau waarop er hier gediscussieerd wordt. Er is geen enkele bereidheid om serieus te kijken naar een ander standpunt dan dat achter de BvN een gigantisch complot schuil gaat, ook al draag iemand daar goede argumenten voor aan. Op die argumenten wordt gewoon niet ingegaan en eenvoudige vragen worden niet beantwoord. Men begint liever te schreeuwen en te krijsen dat je wel een idioot moet zijn om te durven twijfelen aan het grote complot dat zij zelf in gedachten hebben, dat je geen respect hebt voor de slachtoffers en dat je vast hier bent om mensen zand in de ogen te strooien om de aandacht af te leiden van de werkelijke daders die zij op het oog hebben. Zij hebben dit forum gekaapt met hun onverdraagzaamheid, maar beschuldigen jou ervan dat jij het forum probeert te kapen, terwijl ze zich met z'n allen op die ene persoon storten en de discussie op allerlei manieren proberen te saboteren. Het is dan ook geen discussie maar meer een gevecht, waar je hier in terecht komt wanneer je een andere mening hebt dan zij.

Ben laat het allemaal maar gebeuren en trekt zich terug in zijn hol, terwijl dit forum naar de knoppen gaat, want die heeft de moed ook allang opgegeven dat dit nog gaat veranderen. Als ik terugkijk in de tijd, zie ik best interessante discussies, die leuk zijn om te volgen en waarin goede argumenten worden aangevoerd voor verschillende interpretaties, maar die tijd lijkt voorgoed voorbij, nu de complotdenkers zich heer en meester wanen hier. Voor een serieuze discussie hoef je hier niet meer te komen en de mensen van toen zijn dan ook voorgoed verdwenen. Nu zitten we hier opgescheept met ene J&B, die claimt het hele dossier uit z'n hoofd te kennen en daarom gelijk heeft, die echter geen theorie claimt te hebben maar wel Jan en alleman verdenkt tot de bende te behoren via de meest vergezochte constructies, die je verwijt geen empathie voor de slachtoffers te hebben wanneer jouw mening afwijkt van de zijne, je er en passant van verdenkt in opdracht van de BvN te posten en uiteindelijk die dan uiteindelijk zijn toevlucht zoekt tot het steeds weer reageren met exact dezelfde boodschap vol met onzin, waar hij echter schijnbaar heilig van overtuigd is. Die tegenspreken heeft geen zin, want daaruit trekt hij enkel de conclusie dat het waar is wat hij beweert en dan post hij hem nogmaals.

Echt een aanwinst voor dit forum hoor!
Zo gaan we de waarheid vast wel vinden denk ik, denk jij ook niet Ben?

Precies zo is het!!! Spijtig en triestig zelfs maar helaas zo gaat het er hier aan toe! Ben weet dit zeker ook hoor en poogt her en der orde op zaken te stellen maar ook voor hem is het vechten tegen de bierkaai. Ben zal dit alles ook meer dan behoorlijk moe zijn om te zien hoe een goed forum naar de verdoemenis gaat. De volharding van de complotdenkers en hun alom tegenwoordigheid te hier heeft al vele forumleden weggejaagd.

29

(146 replies, posted in Hypotheses)

Mochten de feiten niet zo heel erg triestig zijn en wansmakelijk (al die moorden) dan is wat hier op het forum gebeurt een aardige maar niet hoogstaande soap te noemen!
Helaas is de werkelijkheid wreed!
Wat amateurspecialist schrijft (en dit al een hele tijd) is helemaal niet onzinnig en strookt me dunkt zelfs goed met de werkelijkheid.
Velen te hier willen echter niets weten van wat ook nog maar een beetje afwijkt van wat zij zeggen. Zij zien altijd en overal een complot in. Er wordt niet aanvaard dat (en dit met argumenten) tegen hun "grote gelijk "wordt ingegaan. Ook niet als na vele keren wordt aangetoond dat hun fantasie daadwerkelijk op hol slaat.
Kortom: het is triest!

Het betreft hier, althans zo las ik in de krant, een spijtige ongeval. De auto en motor botsten frontaal op elkaar toen de autobestuurder uitweek voor een wegversmalling. Hopelijk komt het goed met de motorrijder! Het is een ernstig en triest ongeval maar zo gebeuren er elke dag wel. Duimen op voor de heer Ghekiere: dat hij snel de oude weeral mag zijn!