61

(233 replies, posted in Andere Personen)

Dàt is dan duidelijk en inderdaad deze piste kan dicht. DNA liegt immers niet! Overigens waar is gesteld dat hij rijlessen zou gegeven hebben aan rijkswachters?

Bijkomend Coconut: waarom zou persé iemand van Diane op de foto moeten staan? De man heeft dus niets te maken met de bende en dus hoef je toch op die piste niet door te gaan?

Coconut, het is dus nog niet zo duidelijk en nog geen "uitslag" van de DNA-test? Heb jij meer info?

62

(118 replies, posted in 1983)

Het is alleszins "slangtaal" ontstaan en dus origineel in Frankrijk.

63

(118 replies, posted in 1983)

En die allicht dus later ook (en nu nog zelfs) nog wel gebruikt werden. De Franse zotten die aangehaald werden in de "piste Adam" zouden zich ook van die uitdrukkingen kunnen bediend hebben. Kortom: iets om in de gedachten te houden en mee te nemen.

64

(233 replies, posted in Andere Personen)

We zullen misschien zien weldra als het resultaat van het onderzoek/DNA gekend/bekend is.Althans wat "rijder" zijn betreft. Verder blijf ik ook de piste "Adam" erg geloofwaardig vinden, maar dat is slechts mijn gedachte.

65

(233 replies, posted in Andere Personen)

En met deze post van Louisfrançois hierboven en nadien Kenza: inderdaad hier kan wat uit de "bus" komen. Het zou mij niet verbazen maar het kan ook helemaal niks worden hoor. Alleszins iets om op te volgen!

66

(192 replies, posted in Andere Personen)

Ja, Kenza in zijn blote lijf eventjes over en weer naar Kester om er een bliksemafleider te gaan zien en eventjes in het "putteke" te kijken naar die zwarte Golf en nog wat wapens en zo en geronnen bloed en uiteraard intussen nog snel een radioverbinding te leggen met god en klein piereken. Ik zie het in gedachten gebeuren zo middenin in de nacht!

Wil ik maar zegge kenza: tot in den treure toe!

67

(970 replies, posted in Bende De Staerke)

Dàt is iets dat ik quasie onmogelijk acht. Ook in de wereld van de criminaliteit hoor! Nijd en afgunst en jaloezie en nog wat afrekeningen zus en zo binnen dat wereldje ... het heerst ook in die wereld zeg maar. En in al die tijd nog geen enkele die wat heeft "gepraat"? Nee, dat is quasie uitgesloten, tenzij in de maffia-families misschien maar dan nog is er altijd wel ergens eens iemand die op een of andere manier "praat". En ja misschien bekoopt die ene in dit geval (maffia) dit met zijn leven maar misschien ook helemaal net niet. Het wordt keihard gespeeld in die onderwereld hoor. Dus stellen "hij weet zeker meer maar mag niks zeggen"? Ik weet dat nog zo niet.

68

(132 replies, posted in 1983)

Dat klopt wel. Anderzijds initialen zijn slechts initialen en dus kan het dan toch zo om het niet al te vaag te houden voor ons.

69

(132 replies, posted in 1983)

Precies. Anders is het weeral wat uit bazuinen maar niets meer. Van zoiets bulkt het hier op het forum.

70

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Er is inderdaad heel veel dat nader moet en zeker had kunnen onderzocht worden: de tattoo op de voorarm van'n Sliman, het opvliegende gewelddadige karakter (een echte killer), wapenfreaks, de lange donkere mantel(s), de tijdsperiode, de banden met België (speelholen, nachtclubs al dan niet met minderjarigen aanwezig in de clubs en wie weet andere Belgische criminelen etc.), de levensloop (zware criminelen), de pruiken, de robotfoto's, de stemherkenning, autofreaks (kon je zien op de Facebook-pagina's die snel na een eerste interview en verschijnen in de pers van de heer Adam werden dichtgemetseld/verwijderd, de kennissen en oud speurders in het geboortedorp die hen tot alles in staat achten) etcetera etcetera ...). Die piste is zeker erg geloofwaardig!