41

(81 replies, posted in Algemeen)

Beste The End, mag ik u ook eens een cryptIsche vraag stellen? Acht u het mogelijk dat op gans dit forum (dus sinds het ontstaan in 2007) er bepaalde daders bestaan die hier (in deze duizenden post's) nooit vermeld geweest zijn?

42

(78 replies, posted in Staatsveiligheid)

the end wrote:

Wat er achter de schermen speelt staat niet in die masterproef (wat ook niet het doel ervan is), er zit daar wat smeerlapperij achter verborgen.

Iets uit mijn leven, laatst zag ik een oude vriend terug, hij zij weet je het is een wonder dat jij nog leeft, ik aja. Hij vertelde toen een vooral (mede dank zij hem leef ik nog) toen die ziekenwagen kwam, waren dit rijkswachters verkleed als ambulancier, Ik ben vlug in die ziekenwagen mijn bewustzijn verloren dat ik die rit overleefd heb is de wonder. Dit gebeurde toevallig  op een moment in het bende onderzoek dat ze iets deden dat al lang uitgesteld was geweest. De andere reeks toevalligheden zal ik om persoonlijke redenen laten. maar ik heb een vraag voor je ruf, in al die jaren al gehoord van rijkswachters verkleed als ambulancier? De (bloedige) details heb ik jullie bespaard.

Is het allemaal toeval, misschien, maar wat geen toeval is is dat ik dingen wist en weet waar weinigen een idee van hebben. In 2017 is mij gevraagd via een discrete hoek om dossiers stukken van Aalst te bekijken, toen op basis van de uitvoering en mijn kennis erover kon ik vlug zeggen zoek een bepaald iets, daarin zal je het motief vinden. Zelf weet ik niets van Aalst maar na ongeveer 14 dagen kon ik zeggen waar ze overkeken na een bepaalde tijd heb ik er ook de sporen van terug gevonden wat degene die ervan op de hoogte zijn van Aalst een beetje sprakeloos deed staan. Iemand die het dossier door en door kent zij niemand heeft dit ooit gezien. Dat later die tip van bij de SV dit onrechtstreeks bevestigd wat ik al veel eerder opmerkte maakt het nog interessanter.

Met alle eerbied The End, maar ook je andere posts op dit forum zijn zeer moeilijk te volgen, vreemde zinsbouwen, taalfouten, soms stop je plots met een zin om zonder komma of punt het plots over iets anders te hebben, en doordat je alles nogal suggestief beschrijft, wordt er, in dit complexe dossier, het er ook niet makkelijker op om te volgen. Misschien daar wat meer tijd in steken en iets zorgvuldiger zijn? Met mij beste groeten!

43

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Django68 wrote:

De stilte rond het onderzoek hoeft niet noodzakelijk slecht nieuws te zijn. In het verleden werd er al te vaak gecommuniceerd over sporen die op niets uitliepen en werd met het geheim van het onderzoek soms een loopje genomen. Wat me ook opvalt is dat bepaalde forumleden met kennis van zaken al een tijdje van het forum zijn verdwenen. Ik vermoed dat er wat in de lucht hangt...

En niet te vergeten: de mededeling van het parket dat Bonkoffsky zeker niet de reus kon geweest zijn,,,

44

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

Wat je veel leest over De Staerke: "De Staerke had de reputatie tijdens een overval niets of niemand te ontzien", zijn daar voorbeelden/persartikels/getuigenissen van? Is er ooit een psychologisch profiel van De Staerke gemaakt? Of info van slachtoffers bij zijn 'normale' overvallen? Zou er misschien geen link te vinden zijn met de bende (via zo een daderprofiel?).

45

(99 replies, posted in Speurders)

Soms vraag ik mij af of het wettelijk mogelijk zou zijn om na te gaan in hoeverre betalingen naar/van advocaten correct verlopen (alhoewel ik weet dat bepaalde advocaten gratis werken als er een koppeling is met media aandacht).

46

(76 replies, posted in Speurders)

Vreemd toch!

47

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

Ik heb een bron die meldt dat zeer binnenkort eindelijk een regeling zal goedgekeurd worden voor de slachtoffers van de bende van Nijvel + andere terreurdossiers en cold cases. Die bron meldt me ook dat dank zij de wet op de spijtoptantenregeling er wel eens een serieuze oplossing kan komen betreffende de misdaden van de bende, dat is ook de enigste manier om tot een oplossing te komen.

48

(122 replies, posted in Speurders)

Aubanel wrote:

Misschien zou de naam van de informant van Vermeersch wel eens voor de allergrootste verrassing kunnen zorgen, als die naam gelost wordt tenminste.

Ik wil de pret niet bederven, maar wat als de informant anoniem was? (Dus ook anoniem voor Vermeersch.)

49

(782 replies, posted in Westland New Post)

Django68 wrote:

Een oeverloze discussie die heel dit topic vervuilt en belachelijk maakt.

INDERDAAD!

50

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Ik speel even advocaat van de duivel, maar in hoeverre werden/worden magistraten bedreigd, Christian De Valkeneer bvb, lijkt me op het eerste zicht geen groot licht, maar die man heeft kinderen, ik kan me niet van de indruk ontdoen dat hij liever de andere kant op kijkt (zonder dat hij daarvoor de boel rechtstreeks dient te manipuleren).