411

(156 replies, posted in 1980-1989)

... voorlopig dus, hopelijk niet te lang. wink Het zou me sterk verbazen indien de nieuwe zoektocht iets zou opleveren. Voor de nabestaanden hoop ik van wel, maar ik vrees ervoor. De démarche van Michel begrijp ik totaal niet ... hoeveel ruimte gunt hij Bob en consoorten nog? Vies boeltje daar, hoor.

412

(156 replies, posted in 1980-1989)

We zullen Bob maar geloven, zeker. De laatste leugen is nog lang niet verteld ...

413

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Haal vooral de stekker niet uit het stopcontact ... Cobra is opnieuw actief, dat geeft de mens wat moed. smile

Lees tussen de lijnen, 't is overal hetzelfde liedje. A different smell from the same perfume (nummer van Luna Twist) ... wie gelooft na het lezen hiervan (en zoveel soortgelijke verhalen) dat het mysterie van/rond de zogenaamde Bende van Nijvel nog opgehelderd geraakt?

415

(731 replies, posted in 1982)

Wat ik mij al zo lang afvraag: wie was die Siciliaanse getuige (een ex-Legionair) die in het boek Beetgenomen van Hilde Geens vermeld wordt (pag. 19 - pag. 24) en die (net zoals een andere getuige-naam niet vermeld) één van de daders herkende die volgens de schrijfster een (ex-) cursist van Calmette was.

416

(1,141 replies, posted in 1985)

the end wrote:

Die met de gebroken neus is de oudste van de 3 de magere met hoed aan.

Waarom niet gewoon kromme neus ... (ex-)bokser ?

417

(136 replies, posted in Speurders)

Getuigen? Graag ... Ik geloof niet langer in het bestaan van de "Bende van Nijvel" ... te veel daders, te veel opdrachtgevers, te veel modi operandi, te veel manipulaties maar vooral: veel te veel slachtoffers (meer dan 28, jammer genoeg) ... buiten de gebruikte wapens is er bitter weinig om alles aan de Bende van Nijvel-gelinkte daden te kunnen linken.

De laatste weken en maanden zijn er heel interessante pistes gecreëerd (op dit forum) ... maar thans zijn er veel te veel om door het bos de bomen nog te kunnen zien.

418

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dery was de/een man die zelf gemanipuleerd werd, net als zoveel anderen. Je kunt allicht tientallen voorbeelden aanhalen maar niets hard maken. De meeste speurders ook niet, vrees ik, maar hoe kun je thans het kaf van het koren onderscheiden? Wie liegt en wie niet?

419

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kun jij daadwerkelijk aantonen wie het onderzoek gemanipuleerd heeft? Hoe concreet de aanwijzingen/vermoedens ook zijn, ze hard maken is (jammer genoeg) een totaal andere kwestie.

Het gegeven dat de meeste daders en allicht alle opdrachtgevers buiten schot zullen blijven, maakt me behoorlijk ... Ik blijf dan ook hopen dat (niet gehoorde) getuigen alsnog zullen spreken, hopende dat daarmee alweer een stukje van de puzzel gelegd kan worden. Een klein stukje is genoeg ...

420

(116 replies, posted in Gladio)

De CWB communiceert niet bepaald veel ... of helemaal niet, eigenlijk. Weet absoluut niet wat deze stilte inhoudt ... de parallellen zijn idd duidelijk maar wat heeft bepaalde instanties in Luxemburg getriggerd om tot actie over te gaan terwijl hier een doodse stilte heerst ... geen flauw idee.