421

(125 replies, posted in Plaatsen)

En via De Pomp kom je uiteindelijk toch weer terecht bij Thierry Senterre en "soort"genoten ... enfin, over hem en andere lieden is al veel geschreven. Herlezen is in deze interessant ... en Zuid-Frankrijk was/is uiteraard een mooie vakantiebestemming. smile

422

(117 replies, posted in 1980-1989)

Da's toch wel een vreemde samenloop van omstandigheden, the end. Het is moeilijk aan te nemen dat Vernaillen daar was om Albert Gillet een bezoekje te brengen ... kan niet beroepshalve geweest zijn vermits zijn echtgenote erbij was.

Insider wrote:
P-51 wrote:

Man, man, man, wat een onzin. Niemand zal klacht neerleggen tegen jou, jammer ... want jij hebt/had de waarheid in pacht zonder ook maar één steekhoudend argument naar voren te kunnen/willen brengen. Behalve wat pseudo-historisch geleuter uiteraard, maar dat heeft jou kennelijk ook geen windeieren gelegd.

Opnieuw probeer je interessant te zijn, heb jij ooit iets naar voren gebracht waar iemand iets mee kan doen? Wat het, in jouw ogen, pseudo historisch  geleuter betreft, hier begon alles mee.
Helaas, zij die weten praten niet en zij die praten, zoals jij, die weten niet.

Heb ik ook nooit ontkend, al heb ik daar geen ellenlange en van eigenliefde doordrenkte hypothese voor nodig.

Insider wrote:

LEO, ik denk dat je de zaak omdraait. Waarom zou iemand die een klacht neerlegt moeten bekennen 'waarom'? Als iemand komt met insuniaties over iemand, die of die is schuldig aan dat feit, moet hij duidelijk maken waar hij dat op baseert. Ik weet dat omdat: ik deze persoon ken, omdat ik dat gehoord heb, ik dat ergens gelezen heb, ik deze conclusie trek omdat ik er juist te weinig over gelezen heb, ik bij die feiten betrokken ben maar daar tot nu toe niets over kon of durfde zeggen, ik er niets van afweet maar graag interessant wil doen, ik een of andere mafkees na wil praten die op een forum Jan en alleman van alles beschuldigd, ik dat gelezen heb in 'De Loden Jaren of bij Hilde Geens. Als je iets stelt moet je ergens voor staan.

Niets is mooier dan een justitiële klacht, immers, daar moet onderzoek naar gedaan worden en dan kun je alle feiten naar voren brengen. Eén probleem. je moet wel weten waar je over praat, de feiten moeten kloppen. Dus geen onzin verkopen over ritueel vermoorde kindertjes door de Bilderberggroep!

Man, man, man, wat een onzin. Niemand zal klacht neerleggen tegen jou, jammer ... want jij hebt/had de waarheid in pacht zonder ook maar één steekhoudend argument naar voren te kunnen/willen brengen. Behalve wat pseudo-historisch geleuter uiteraard, maar dat heeft jou kennelijk ook geen windeieren gelegd.

425

(18 replies, posted in Robotfoto's)

Bely weet over wie het gaat (N° 7). Adriano Vittorio.

426

(76 replies, posted in Speurders)

Adem is veel gezegd, eerder wasem ... dat maakt het "spuien van" makkelijker.

427

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Het bewuste PV is en blijft een belangrijke bron van info. Philippe De Staerke werd/wordt hier en elders maar al te vaak in een slachtofferrol geduwd - hij zou er bewust ingeluisd zijn - maar dat moet op zijn minst toch de wenkbrauwen doen fronsen op basis van PV's, getuigenissen etc...

428

(76 replies, posted in Speurders)

Er zijn er al te veel gevallen, veel te veel.

429

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

In heel het Bende van Nijvel-verhaal zijn er geen winnaars (meer), FreCR. Wat de uitkomst ook moge zijn.

430

(782 replies, posted in Westland New Post)

Er is cijfermatig gezien geen enkele verklaarbare link met de Bende van Nijvel - of wat daar moet voor doorgaan - de zoveelste "way of deception"? Ik vrees van wel. Sorry Bakerstreet 221B, maar ik geloof er geen snars van. De meesten van de daders konden (waarschijnlijk) amper tellen, laat staan rekenen. Schieten wel, jammer genoeg, maar da's maar bijzaak, zeker?