141

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Lees post 441 van dit topic.

"Delta liet op het eind van de zomer van 1986 enkele zakken in de kanaalkom gooien en stelde vast dat ze zich door de stroming konden verplaatsen."

142

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kan dat nu niet gewoon één van de testzakken geweest zijn die in het water werden geworpen om te zien hoe ver ze eventueel zouden afdrijven? Die 3 BOB'ers wisten blijkbaar toch goed waar die lagen!

143

(24 replies, posted in Filière Boraine)

Van Braine naar Overijse passeert men niet alleen in Hoeilaart, maar ook in …. Overijse!

144

(24 replies, posted in Filière Boraine)

Dat is precies wat ook ik zou antwoorden op dat bericht.

145

(24 replies, posted in Filière Boraine)

Om mijn stelling in het topic Bonkoffsky over de Killer kracht bij te zetten, onderstaande reeks:

http://users.telenet.be/renevlayen/Estievenart.jpg

En er was naar mijn mening nog een Borain in Braine. Bekijk het totaaloverzicht van robotfoto's gemaakt door Boemerang. De NN6 van Houdeng zou Vittorio zijn. Dan is de NN11 van Braine dat ook.

En van Braine naar Overijse passeert ge in Hoeilaart met zijnen Atelier. Daar werd volgens mij, om in mijn theorie te blijven, gewisseld.
Zelfde wagen, zelfde wapens, zelfde chauffeur?, de Borains stappen uit en de zigeuners satppen in.

146

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Sorry, te vroeg. Erg mager om dan van dé Reus, dé Oude en dé Killer te spreken. Mijn prognostiek: Oude= Léon De Staerke (daar ben ik 150 % zeker van, verdergaand op de robotfoto), Reus = Papadopoulos, Killer is Estiévenart. Voor wat het waard is.

Ik zei dus eerst dat Killer enkel gezien is in Eigenbrakel, Oude en Reus enkel in Overijse. Erg mager om dan van dé Reus, dé Oude en dé Killer te spreken.

147

(753 replies, posted in 1985)

Dat zijn foto's van Léon en Papadopoulos.

148

(753 replies, posted in 1985)

De zigeuners van Hofstade werden op de radio begroet door de Bende van Nijvel. Omdat het zij waren die de vorige aanslag pleegden? Iets in de aard van "Bedankt voor vorige keer, nu nemen wij over". In elk geval komen deze 2 gangsters van die zigeunerclan volgens mij zeer dicht bij de robotfoto's. Kijk vooral naar het haar van de Oude en naar het haar en de ingevallen kaken van de Reus. En dat is niet Bonkoffsky.

http://users.telenet.be/renevlayen/Overijse.jpg

149

(140 replies, posted in 1983)

Hij richt zich eerst tot de eerste en roept "tire", en daarna tot de tweede. Twee schutters dus. smile

150

(301 replies, posted in Andere Personen)

the end: jij zegt dat in Aalst, Riot Gun 1 een duidelijke handtekening heeft achtergelaten. Bedoel jij hiermee zijn manier van optreden of bedoel je iets anders?