81

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dank, Django.

82

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Weet er iemand wat die man heeft meegemaakt?

83

(58 replies, posted in Politiek & Business)

Jean-Marie Tinck heeft ook zo'n kale eierkop.

84

(25 replies, posted in Organisaties)

Volgens wat ik gelezen heb op dit forum, hebben verschillende gangsters, tijdens de recrutering van de bendeleden, geweigerd deel uit te maken van de Bende van Nijvel, omdat er kinderen moesten gedood worden. Ook Mendez wist dat. Dat wil zeggen dat de opdrachtgever(s) eiste(n) dat er kinderen zouden moeten vermoord worden. Moeten wij dan niet zoeken bij organisaties die dat ritueel als een deel van hun opdracht beschouwden, zoals de Bilderberggroep. Waren er nog andere organisaties die zulke verwerpelijke rituelen op hun agenda plaatsten?

85

(43 replies, posted in Robotfoto's)

Nog vlug een theorie voor het slapengaan. Iemand met zulk een joekel van een puist op zijn gezicht, weet dat hij daardoor later zal herkend en aangewezen worden als dader. Beter dus die vlek te verbergen. Maar dat doet hij niet. Dus denk ik: die vlek is nep of veel te groot getekend. Bouhouche had zulke neppuisten in z'n make-upkistje zitten.

Het kan ook zijn dat kleine David een veel kleinere vlek (in de ogen van een kind toch tamelijk opmerkelijk), maar dat die door de tekenaar geïnterpreteerd werd als voor een volwassene opmerkelijke vlek.

86

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

"Alleen bij sommige zigeuners". Bijgevolg was het een zigeuner. Logisch.

87

(270 replies, posted in 1985)

In dat weekend hebben ze de whereabouts van alle leden van Groep Diane nagegaan. Negatief. Ze hadden beter, dat weten we nu, ook de whereabouts van alle ex-leden nagegaan.

88

(40 replies, posted in Onderzoekspistes)

Bewijskracht geldt in een gerechtszaal, dit is een forum.

89

(40 replies, posted in Onderzoekspistes)

Hetzelfde kan gezegd worden van gewone beschrijvingen: bv. "1m80, groene ogen, beige pull", enz. Daarenboven vergeet men de hypnose, toch zeer belangrijk.

90

(61 replies, posted in Robotfoto's)

Op Tueries een foto van Nicolas Lebon die heel erg in aanmerking komt:

https://i.servimg.com/u/f49/20/05/01/37/pr10_e12.png