31

(540 replies, posted in Hypotheses)

zou eens dolgraag in contact willen komen met P. DeBaets ( ooff RW) i.v.m. dat geval Van Honstré van 1984 omdat ik via dit een "gat" kan vinden in de "verdediging" van diegenen die dit dossier al 35 jaar boycotten en ook over een 'val' opgezet door onderzoeksjournalisten in bijzijn van ooff Marc Toussaint.
Ben toevallig in contact gekomen met "personen" die sommige dossiers weten liggen ( onder stof enz.)

32

(540 replies, posted in Hypotheses)

één zaak mogen we niet uit het oog verliezen.
Een stem, een gezicht geven aan alle speurders, ex-speurders die toen en nu nog leven en werk veil hebben om de waarheid boven water te krijgen , in verre van gezonde (lees wie is te vertrouwen van de chefs) werksfeer.
Uit alle de dossiers staat vast dat tientallen en meer leden van de BSR vooral gewerkt hebben als slaven om de daders te vatten en dat hun chefs ( lees E.M.) alles hebben gedaan om hun inspanningen te vernietigen, door pesterijen, intimidaties, Valse PV's enz.

Dit forum dient om deze mensen een stem te geven . Zij zijn de slachtoffers van een corrupt justitie systeem van de jaren 80 en 90
die eindelijk erkenning en herkend dienen te worden. Wij kunnen ons niet voorstellen in wat voor ondankbare sfeer deze mensen een bij wijlen mirakel job hebben geleverd
Ere wie aan ere toen komt . En ook aan enkele magistraten waaronder Willy Acke ( krijg ik nu eindelijk dat dossier van zijn "zelfmoord"....,
daarvoor doen wij het niet .Daarvoor zijn we hier. Niet om te zwansen en te lullen. Da's voor een chatroom voor 'zeveraars'

@Lo Coqa Belgica

33

(540 replies, posted in Hypotheses)

Thx

34

(540 replies, posted in Hypotheses)

een vraag voor het forum:

heb blijkbaar tegen de lat geshot betreffende die vingerafdrukken set in Maubeuge.

Als ik me dat herinner werden die gebruikt met de toen voor handen verdachten 6 maanden na de feiten toen men ze terug vond of niet??

en waar zijn die nu?????

bedankt

35

(4 replies, posted in Hypotheses)

en ik word hier versleten voor gek en wat nog allemaal.
Tja mensen op TV hebben blijkbaar van " Wanten" gegeten

36

(527 replies, posted in Hypotheses)

Zeg Insider, heb je via Bossi eens 4 vragen gesteld over je "bewakingsopdrachten" voor WNP. Heb nog steeds geen antwoorden gehad.
Quid?

37

(540 replies, posted in Hypotheses)

human rights watch???
is dat enkel voor de ver-van-mijn-bed show landen??
of nog?
is dat een indruk als men stelt dat er meer degelijke wetten en organisaties zijn die de dieren ( gelukkig maar) beter beschermen als kwetsbare jongeren ?
Me too# : enkel voor vrouwen
We too# : enkel de mannen en vooral de misbruikte jongeren (  Vroeger moesten de pedofielen ze zoeken in tehuizen nu laten ze met massa binnen komen via niet begeleide vluchtelingen jongeren. met dank aan de mensenhandelaars...
Keuze te over. En die jongeren hebben geen stem, zelfs geen leven.
Brussel was is en blijft het epicentrum van orgieën ( zelfs met minderjarigen) en deze business boomt als nooit tevoren omdat er maar meer en  meer "Europese tops " zijn met ons belastinggeld wel te verstaan.
Wie suggereert dat dit erover is???
wel bewijs het tegendeel??
kan dat al met vele ' tijdschriften' en andere ' zaken'( kotmadammen?)

38

(540 replies, posted in Hypotheses)

mensenrechten activisten??
bestaan die nog in België voor de Belgen??
t'is maar een opwelling???

39

(540 replies, posted in Hypotheses)

nog één laatste bedenking

wij leven in een democratische rechtstaat met een Grondwet die stelt dat iedereen gelijk is voor de wet.
Die de vrijheid van meningsuiting wordt gewaarborgd binnen door de wet gestelde voorwaarden en vooral vrij leven.

Waarom vroeg ene Martial Lekeu "asiel" aan omdat zijn leven en dat van zijn familie werd bedreigd alhoewel er vermoedens van medeplichtigheid waren?

zijn leven wordt bedreigt vanwege kennis in en democratisch land??
en krijgt via FBI een ander identiteit om in de USA te gaan wonen omdat zijn leven en dat van zijn naasten worden bedreigd in België
en men vreest voor zijn  leven???? leeft ondergedoken....
moet er nog wat suiker op???

Belgie = democratie...........bij Lam Gods = particratie waar het gepeupel (90%)wordt klein gehouden door "brood en spelen' met andere woorden: werken aan een konijnenpree (90 %)en vééééél voetbal hooliganisme om de grote de kans te geven "commissies" op te strijken en lege dozen op te richten (lees Atlas en vooral Eurosystem  legale oplichting)

en de vakbonden????? hoe meer onrust, hoe meer leden hoe meer inkomen...... toeval??? zal wel zeker....
WOLVEN  VERSCHEUREN ELKANDER NIET zelfs niet tijdens "orgieën)

en wat met Flupke Van Engeland ( spreekt ook nederlands) die van geen kleintje vervaard is ( Ex OAS) maar onder begeleiding vlucht naar Paraguay ( Odessa route) omdat hij zich niet veilig voelde , dan plots heimwee kreeg ,alles ging verklappen aan Lyna terugkwam ( heb al eens uitgelegd) dankzij Raes geheugenverlies leed en zalig en gelukkig kon verder leven....??

en al de anderen: naar Canada, naar Thailand, komen niet graag terug...waarom?? na 35 jaar???

België een democratie of een apenland of wat ...een maffia staat???


Wat niemand tot op heden heeft gedaan??
Van wat leefden die WNP'ers ??? moet toch inkomen hebben?? en nu??? pensioen??? CPAS???? rijk geworden??? donaties gekregen????

Gekker moet niet meer

@ La Cosa Belgica

40

(540 replies, posted in Hypotheses)

één zaak heb ik gezworen: heb ooit eens contact gehad met de cel Jumet in 1995-1996 toen ene Lambert( P.C. sinds 2010 in Charleroi) onderzoeksrechter was.
deze vernedering door die 2 pipo's zal mij altijd bijblijven.
Wat later allemaal naar boven kwam heb ik hen geduldig uitgelegd om als een "fantast" te worden gecatalogeerd.
Wist ik toen maar  dat iedereen die maar te dicht komt als ' Fantast' worden beschouwd.
en wat betreft madame de o.r. daar: krijgt de scoop van de eeuw Lammers die een bekentenis doet en zijne chef van de SIPO erbij lapt ( Libert) en wat doet die o.r.: laten ze vrij. Weet die wel over wat het gaat?
Ze had enkel maar moeten vragen naar zijne "neef" VANDERMEIREN Mark  ( simpel van geest, para geweest, struis, groot enz.)
en naar die nummerplaat voor Maurice Lammers en nog een paar alibi's en dan confronteren met zijn zielsverwant en oppergod Lammers en spel was voorbij.
Maar je moet weten wat je moet vragen in een dergelijk verhoor en vooral de details van het dossier linken... en daar loopt het mis.

en wat die garage betreft Chée de Waterloo ( deze "onderaannemer"
werd ergens in de jaren '84 teruggevonden vermoord omdat hij docs vond in een gekatte voertuig van de bende.
Men heeft nooit echt de link gelegd naar deze moord dus geen echte sporen meer blijft dus.....
Passeerde eerst bij mij omdat hij bang was. Gingen naar de City II (hoe stom kon ik zijn) en zag hem nooit meer terug.
De echte garage : volgens info: Maurice Lammers en ene Murat Kaplan waar al de beau monde (zelfs VDB in eigen persoon met pijp) samenkwam voor een babbeltje..

Wanneer je alle namen van de verantwoordelijke van dit jarenlange dossier nakijkt komt je tot deze vaststelling:
buiten 2 (o.r. + zijn commissaris in 2010 buitengesmeten door ene Christian V. toen P.C. nu P.G.) hebben ze allen een dik verdiende en snelle promotie gekregen.

Des informeren brengt dus meer op dan de waarheid

Eén raakpunt met de boek van Insider: Vos Eddy.
Feiten:
1.volgens bende commissie:
smijt een politie informant buiten met de scoop van de eeuw: herkende een dader van de bende ( politieman franstalig); lijkt al op een zekere vorm van "medeplichtigheid" of van moeten......?
2. in een dossier: zegt dat de bende voor hem enkel ordinaire Franse individuele gangsters zijn die snel over de grens komen om hun misdrijven te plegen dus in volksmond; zitten daar enkele noord-franse notoire gangster zich te vervelen, komen efkens met een voertuig met Belgische nummerplaat de grens over, schieten, moorden, vreten en zuipen, om dan zonder buit terug te keren?????
enkel voor hun plezier?????? moet er nog wat saus op.....
3. Veel later kijk ik op National Geografic naar een doc over extreemrechtse invloeden en CIA in de jaren 70-80 in West-Europa en vooral België en wie zie ik daar : ene VOS die laconiek komt verklaren dat volgens hem de bende moet gezocht worden in het extreemrechtse milieu...........???? moet er nog wat zout bij????
4. wordt met de dood bedreigt (door wie??? Franse of extreemrechtse??) en wordt geparachuteerd naar de dienst militaire zaken.
Werd daar ook ene Raes François BND= klokkenluider) naar gestuurd= militaire zaken = strafkamp.?

Wanneer men alles objectief bekijkt kan men niets anders stellen dat héél dat onderzoek van boven uit wordt "gemanipuleerd".
Wie iets anders gelooft moet zich maar laten "nakijken".

En heb jullie de link gegeven (Atlas)
Vergeet  niet dat ene Rechter Luc Hennart ( die volgens Goffinon jaren geleden als geparachuteerde o.r. het onderzoek naar de duivel hielp) Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg ( dus iemand met de macht ) volgens info VRIEND is van ene
Daniël P. ( volgde zijn vader op) en waarvan de andere broer zich volledig distantieert van de "zaken" van Daniel ( Kaïn en Abel) en vooral moest er 'iets' gebeuren deze broer het potje zal openbreken.
Dus de alleen heerschappij van Félix P. is voorbij.

Moet het NOG gekker
@La Cosa Belgica