71

(540 replies, posted in Hypotheses)

volgend hoofdstuk : onder voorbehoud
de SGR = overkoepelde orgaan van de militaire inlichtingendienst (toen) met ene Kolonel De Buyst en ene Kolonel Militis ( SDRA8) + nog vele andere in de hoofdrol
vergeet niet de nieuwe stay-behind van Latinus ( 7 Kol GD's ; RW + para's ( van de home van De Buyst) Beaurir + Militis
ook voor privé-gebruik ( lees wapens <> drugs en vooral deelnemen aan partouzen waar Latinus en Bougerol ne ferme hekel aan hadden)

72

(540 replies, posted in Hypotheses)

ter informatie: hypotheses  ( komt van 2de hands ) ,onder voorbehoud van "echtere" bronnen.

BKA: Bundeskriminalamt  ( Waarom : daar lag iets dat nooit onderzocht werd : het wapen van Cocu en nog iets vreemder , het onderzoek naar ander wapen ( Lekeu) . Sommige rapporten spraken de rapporten van Déry ( wapen deskundig en ........)ferm tegen.
iets anders: Leandro Lender ( ex sac) vluchtte na Aalst naar DUITSLAND : begint het al te stinken......
maar waarom die opdracht : het BKA was berucht en geroemd wereldwijd voor hun degelijk detail onderzoek.
of moeten we naar een andere benaming : Bureau Kriminele Analyse en dat komen we bij ...... ene Déry ( verbrand tot en met door allerlei analyses die hij moest aanpassen van "hogerhand".
De hamvraag: wie gaf Déry de opdracht om door Buraf(l)ex ( P.I.O.)  BKA Aalst aan te pakken wetende dat éné Léopold Bousmanne ( deskundige : voerde opdrachten uit voor BKA) in het buitenland was voor een opdracht.
Antwoord: de enige dienst die voor de wet op de Inlichtingendiensten ongestoord zijn gang kon gaan onder het mom van staatsgevaarlijke lieden en/of info "aan te pakken" ( wetteloosheid) was de staatsveiligheid ,met een zwarte kas dat niet alleen door Mobutu ( elke keer in België : officieel of officieus = "Belroy" Uccle) die dan 1.000.000 BF in stopte maar ook enkele " grote" distributieketens en andere rijke industriëlen en adellijke loges die op tijd en stond "bezoek" kregen om de zwarte kas te spijzen die voorzien was voor financiële steun van "zieke" medewerkers en tipgevers maar uiteindelijk gebruikt werd door Raes ( lees + zijn "baas" Smets ?) voor eigen belang.( kas verdween = verklaring van Le Chien)

Alle miserie begon met de staatsveiligheid ( via de bron CIA  met DEA operaties + Mossad ( Nebula was nodig om witwas operaties van de Mossad en CIA naar de contra's en de rebellen in Honduras te versassen)
en eindigde met de staatsveiligheid ( toen Raes er genoeg van kreeg van zijne Monsieur X diene ontspoorde zot )
en zoals voorzien door de operatie  van de CIA : alles moest eindigen einde 1985 volgens de "opdracht" die Latinus kreeg in Chili
Chili: vergadering met "sponsor" Rockenfeller ( vriend van Reagan en rabiaat anti-communist) en medewerkers van alle "belanghebbende partijen" waar dus de opdracht werd gegeven om via diefstal van documenten bij de Nato en een bommen campagne ( pipeline van de Nato) via subversieve activiteiten ( WNP) ( CIA wil nooit gecompromitteerd worden) de bewijzen te verzamelen die door CIA agenten in het Oostblok waren verzameld sinds 1978.
Vergeet dus niet de CCC= gemanipuleerd en misbruikt door CIA
en zo kunnen we nog uren verder puzzelen



Latinus was een vriend van Le Canard '( zijn genoeg fichier van hun ontmoeting in 1978 door een geheime cel van Van Dorpe = nooit eerder gekende info )
en Le Canard , de slimste van de 2 , heeft uiteindelijk iedereen om de tuin geleid ( zelfs journalisten) door zijn uiterst geraffineerd manipulatief spel waar eigen belang ( lees wippen , zuipen, en spionnetje spelen= ben precies mijn eigen ik aan beschrijven?? volgens diene lid van het forum)
de bovenhand kreeg en dankzij zijn "vriendschap" met Calmette iedereen "content" stelde behalve Raes ( die dankzij ene Jean-Philippe van Engeland zijn "stille" kracht controle had over zijn "zot".

wat weten wij ook en lezen wij Calmette hield de video cassettes bij die hem door Smets werden overhandigd.

Welke dienst kon ongestoord gesofisticeerd opname materiaal verstoppen om video cassette op te nemen == STAATSVEILIGHEID

om dit te kunnen heeft men een "insider" nodig: Dos Pinon = Smets, Dos Mathot = Van Vreckom = wipster van Smets, Tuma = Israëli
= zonder medeweten van de sv??? daarom collateral dammage ( wat een circus dat onderzoek)
De zatte vriendin van Latinus= wippoes van Smets ( was precies zijn grootste "hobby")
zijn vriendin = een Tunesisch vriendin van ene Helena Ruiz ( ex-vriendin van Latinus en ......)

info voor de boek van Insider = hoofdstuk WNP

maart 1984.: Latinus had genoeg van zijn "oude" leven, had een nieuwe geheime vriendin en wilde een nieuw leven met haar starten,
Had dus geld nodig ( ging efkens langs in februari bij Louis Michel) liet dat geld zien aan Le Chat en meldde hem dat zijn "oude" leven voorbij was en ook dat hij genoeg bewijzen had tegen Smets en 2 anderen WNP'ers om deze voor Assisen te brengen einde maart 1985.
Eerst wilde hij nog een zaak ( obussen affaire -Florenne =>> ene Else Dewit heeft daar plannen gestolen voor ene Latinus !!) regelen alsook via die drugzaak ( samen met Van Lekeu,Vinck, Dauphin)
en vooral verrader Libert ( die via een coup met Delombaerde) de WNP wilde overnemen .
Wat Latinus niet wist was dat zijn vriend  Delombaerde achter de coup zat en toen hij op de vooravond van zijn moord deLombaerde opbelde met zijn "nieuws" was zijn lot bezegeld. ( ging op rendez-vous in Bousval=> ken dat daar vanbuiten)
Dat was de WNP: elkander beduvelen, chanteren en dan "kapot "maken. Mooie bende . Machtsgeile mensen met een paar "gekken" als opruimers, misbruikt door ene Le Canard
Latinus had 374 dossiers (gepikt van Libert toen deze in de bak zat) die hij verdeelde onder 3 personen: de minst "belangrijke" naar Delombaerde, de andere naar iemand in "Vlaanderen' (ze weten nog altijd niet wie)= de meest belangrijkste chantage dossiers en de rest naar Helena Ruiz ( die jaren later het bezoek kreeg van iemand van de sv) en enkele zeer belangrijke dossiers hield hij bij zich.



Van Engeland; vreemd personage : ben teruggegaan tot 1962 : OAS en zo verder : komt daar ene Van Engeland tegen die tegelijkertijd OAS lid was en SAC en volgens dezelfde bronnen geheim agent (ik was er niet bij)speelde voor Franse geheime dienst heeft bij de VMO van Erickson gehangen dan naar FJ en naar WNP en vreemd is er een fichier die volgt.... zeer vreemd.....
Iedereen wist dat de OAS bezoedeld was door leden van de SAC en binnen de SAC zaten er weer die werkte voor de Franse geheime dienst.
Hoe verder men info krijgt en leest hoe meer stinkt die zaak naar cover operaties van geheime diensten die toen God speelde

als er iemand is op het forum die deze info naar de vuilbak kan bewijzen, met alle plezier

ga de raad van Libert opvolgen: een boek schrijven .Zoek dus een ghostwriter ==> Insider ??
want volgens wat ik lees wordt hier een "pakske" gelogen .

Zijn hier dan nog "betaalde"informanten

73

(540 replies, posted in Hypotheses)

link tussen verhoor Hage Maroun ( Goffinon) en deze Hajjar:
volgens Google:
Pierre is afkomstig uit Libanon doctor in geneeskunde afgestudeerd te Leuven
2de belangrijk detail:
export 2de hands vrachtwagens. Dit gebeurt via de haven van Antwerpen, overigens de belangrijkste Europese haven voor de export van vrachtwagens naar het Afrikaanse continent.
bedrijf socar opgericht door Pierre Hajjar senior in 1979
mogelijke link met Hage Maroun = Libanees,
2de piste: okkasie vrachtwagens : Gosselies: vracht 2de hands Mercedessen volgepropt met Fals ( info BSR via indicateur) in bijzijn van "hoog volk".
Zou het dus iets met wapen trafieken te maken hebben gecamoufleerd via export 2de hands voertuigen.
En waarom had Hage zo'n schrik van Pierre Hajjar ( een kalme gezapige geleerde doctor??? )

of is er nog een ander Pierre Hajjar?
in de nota's en dossiers die wij konden doornemen ; geen andere info gevonden.
Lijkt allemaal te stinken naar wapentrafieken ( contra's-belgian-gate) of niet???

<<Pierre est un brave homme, toujours serviable". Deux pistolets ont été retrouvés chez lui par les policiers de la zone Bruxelles-Ixelles. L'homme qui a passé cette nuit au commissariat, sera déféré au parquet ce matin>>
donderdag morgen 3 juli 2008..... ( licht eens gaan schijnen--> weet daar niks van)

een andere hypothese van uitvoering ( via P.I.O. van Jean Bougerol)
1.na 1962 moest de OAS ondergronds en toen kreeg Frankrijk een lading hold-ups te verduren (hadden hun structuren en financiers verloren na de mislukte coup op de Gaulle)
Maar hier was het eerder voor zoveel mogelijk geld binnen te rijven om financiële redenen.
heel die operatie van onze "bende " is een mooi gestructureerd geheel
vanaf de eerste "coup" mlitair tot in de precisie uitgevoerd door diverse leden van diverse commando's.
In 1981 na ontbinding van de SAC vervoegden een 15 tal mensen de P.I.O. van Jean Bougerol, militair strateeg geroemd in binnen-en buitenland de P.I.O. van Bougerol
Deze uitvoering van de "bende" komt voor van één van de strategieën die de OAS gebruikten in Frankrijk tegen de Gaulle na de onafhankelijkheid van Algerije en ook de SAC gebruikten deze strategie.
Gezien Buraf(l)ex een lege doos was , P.I.O. dezelfde structuur maar al jaren operationeel, ene Latinus werkzaam was bij de P.I.O. en goede vriend van Jean Bougerol kan men deze piste niet uitsluiten.
OAS voor de debacle van 1962 had een goede structuur en veel financiers.
Na debacle viel de OAS (ondergrondse organisatie van militairen vooral para's) uit elkaar.
En altijd hetzelfde stramien: slachtoffer,dader of dader,slachtoffer

volgens de dossiers : mentor van Vandeuren ( van moment dat hij in den bak, zat) = ene Bultot

en denk daar eens over na:
volgens de nota's van de Heer Acke ( die erachter kwam wie wat deed en ....) werd de laatste raid op Aalst door Burof(l)ex (lees P.I.O.) gegeven  via opdrachtgever  BKA:
wat is volgens jullie de BKA ?

volgens info: target Aalst : Léopold Bousmanne .
Was in buitenland = raid Aalst
volgens info: Palstermans zou iets geweten over  deze Bousmanne . Wat is de link? wapen, uitrusting via relatie via schietstand Aalst?
en wat met Leandro Lender die zou herkend geweest zijn door getuigen in Aalst ?
en volgens nota's: was deze een buitenhulpje van de bende
en onze vriend Goffinon: voor hem was de bende niets anders dan:
Bouhouche + Smets + Calmette + Wackenhutt(burger commando) = CIA met ene Eli Massagranda erbij.
en wat met deze:
een kassierster van Overijse heeft formeel een RW herkend tijdens de overval?????
en nog zoiets: Ex-SIE Guido Torres ( was daar met zijn madam => toeval => lees maar eens wat er gebeurt is met een RW Erwin bij de brigade Ukkel toen die een PV opstelde over Overijse => moest direct in een gesloten enveloppe naar de adjudant ( ook al in de coup) ter beschikking van hun commandant ; Guido Torres
WIe zegt dat er geen sporen en links zijn moet is op visite  gaan.

Daar zijn tientallen sporen en links .Maar de"bazen" wilde niet meer.
Zonder enige twijfel zaten de bazen van de Rijkswacht in de coup: ofwel mededader ? ofwel medeplichtige.
Heel dat dossier hangt aan elkaar door middel van een sterke corruptie lijm.

74

(540 replies, posted in Hypotheses)

wat lezen wij;
over ene Christian B. .. groot mysterie
wat hebben wij gevonden in dossiers en info: een zeer mooie beschrijving ,detail over de "reus" ( komt overeen met 3 "verdachten" in  de bende==>> precies een drieling ==>> strategie van de bende= persoonlijke ID ONMOGELIJK maken.
Christian B. is er één van en zo we verder gaan op zijn verklaring op zijn sterfbed ( wie zijn wij om daar aan te twijfelen) konden we gaan "puzzelen" en na lang "puzzelen" kunnen wij deze "reus" linken aan ten minste aan 5 overvallen ( waaronder Overijse)
Alles hangt af van de toekomstige verklaring van 2 WNP'ers om te weten wie in feite van de 3 behoorde tot de echte kernbende.
Dus afwachten
Gekker kan het niet
@La Cosa Belgica

75

(540 replies, posted in Hypotheses)

WAT LEZEN WIJ:

Eli Spletinckx : 3 bladzijden vol met waarheidsgetrouwe info over diverse overvallen waaronder deze in Anderlues waar ,volgens hem ene Vittorio de hond doodschoot met 11 kogels omdat dat "beest" maart bleef doorlopen (sic.)
Anderlues: worden fragmenten gevonden van een gestolen nummerplaat die na lang puzzelen overeenkomt met de gestolen nummerplaat  van een Golf door ene VANDERMEIREN, Marc ( grote onbekende bij de WNP==>> Dikke leugenaar zijn het ) gegeven aan Maurice Lammers (om zijne nonkel plezier te doen).
Markant feit; weigerde elke verhoor en werd door de speurders op zijn wenken bediend. ==>> link: beroep van Jean zijne pa.???
nog markant feit: volgens tussenkomst verslag van de patrouille van Anderlecht op 18.02.1982 : identificatie van 3 personen in een voertuig dichtbij plaats delict: Barbier Marcel ,Lammers Eric, Vandermeiren Marc.
Identificatie onderbroken door de plotse tussenkomst van 2 personen waarvan ééntje zich identificeerde als zijne ene Christian Smets staatsveiligheid die deze agenten meldt dat zij een "operatie" storen????. de andere: volgens info: VanDoorselaere, staatsveiligheid
is dat kopie ( echte verslag verdwenen) en dat gesprek met die agenten allemaal larie en apekool???
volgens hun: tussenkomst : op 18.20.1982 om 21.14 uur.???
Stond er natuurlijk niet bij. Komt van 2de hands zoals ze dat zeggen.
Indien het zo zijn gebeurd..... Waarom nooit gekend in dossier Pastorale en wie heeft druk uitgeoefend op agenten?
en is dit waar of de zoveelste blague in een soap serie die begon met de generale repetitie ( verklaring van Lammers) van de Pastorale?
Repetitie van wat???
en wat met de Pastorale/Esperanza dat via Burof(l)ex binnenkwam door Latinus ?? en tijdens deze "exercises" de Smets en zijn "chauffeur" rondreden ter plaatse om de WNP op te doeken??
schone bende noem ik dat. Echte vrienden onder elkaar.
en dan maar lullen dat Paul Latinus de verrader was.
Intrigers, misleidingen. Tja niet te begrijpen voor simpele mensen of onderzoeksjournalisten ( zelfs deze die alle PV's hebben gelezen van het 'misleiding' dossier Pastorale) en waarschijnlijk ook niet voor "insiders".
Heb altijd geleerd dat mensen boven papier gaan.
In dit dossier gaat de inhoud van papier boven de integriteit van de speurders.
QUID?
Vandermeiren,Marc het grote mysterie en geheim van de WNP zoals ene Jacques Lagasse ( zogezegd journalist) neef van Michel Libert??
wat weten we: Vandermeiren Marc, Lammers Eric, DeBondt ,: 3 "musketiers", samen met Barbier en de Jode ( la légume) = volgens info = SIPO (sicherheids Polizei) van ene Michel Libert die claimt Vandermeiren amper te kennen.
Ook klaargestoomd in een geheim infiltratie opdracht betaald door ene Al AJJAZZ  (onder toezicht van ene Libert) dat dan niet doorging 'zoals veel van die James bond operaties !!!)
Gekker kan het niet
@La Cosa Belgica

76

(540 replies, posted in Hypotheses)

Dekaise:
1. filiatures gedaan door Bultot en Dossogne ( verificatie= oké)
2. voor o.m.Vandeuren Bruno ( geëxecuteerd door zijn mentor op 23/12/1988 na 48 uren foltering ( medische expertise) en afgeknald als een verrader in de nabijheid van het Koninklijk Domein ( bewust gekozen als "advertisement" . Koninklijk Domein : één van de partouzen  bijeenkomsten)
pot au vin: parket van Brugge : op klacht van : ambtshalve ten nadele van : ambtshalve ( nochtans klacht met POP van de zuster..)dus : dossier is verzegeld en ligt in de kelder ( ??) ==>> link: Dos Pinon: klacht ambtshalve?????
3. Dekaise verkocht een partij wapens besteld door Hage Maroun door aan Bouhouche
4. Maroun kreeg problemen met de "doorverkoop" naar Libanon
5.Hage bezat de 9 mm gebruikt op een "overval"?
6. Hage zegt aan BB van BSR Wavre: wapen door mij gegeven aan HAJJAR PIERRE
7. Wordt gebracht anderdaags bij de Gof die verklaring acteert en dan zegt Hage : " wapen naar onbekende Libanees, zit in Beiroet
8. als BB vraagt waarom Hage dat nu zegt tegen de Gof antwoordt Hage: " wil niet zoals anderen eindigen met een kogel in mijn kop"
9. Na de raid op de "Trois Canards" wordt aan een wegversperring door de Rijkswacht een Libanees tegen gehouden in het bezit van een 9 mm die verklaart dat hij op weg is naar een rendez-vous met ene Prins Albert. Na vérificatie (?) mag deze man doorrijden.
Zijn naam: Hage Maroun.
10. Tijdens de vaststelling van de moord op Hage  Maroun en zijn vriendin in Molenbeek vindt de Gof een foto :Hage arm over de schouder van ene prins Albert. Zijn mede collega zegt; alle doet dat weg; Krijgt er nog miserie mee. Foto verdwijnt.
Moet er nog wijn zijn?
@La Cosa Belgica

77

(540 replies, posted in Hypotheses)

Dekaise:
Hage Maroun?
wie kent Hajjar Pierre?
en wie kent de financiers??

78

(540 replies, posted in Hypotheses)

één laatste detail:

gaat over de "aanslag" op Gol:
kwam er na de fameuze verspreking van hem tijdens een "nieuwsjaar receptie" met de voltallige pers in zijn zog.
Gol dacht nog atlijd dat hij "onschendbaar was " maar verbrandde zich aan de stelling "mond toe achter het spel"
of zoals een lid van de WNP het verwoordde tijdens een verklaring over de afgelegde eed:
"Parler c'est mourir".
"Parler quand on meurt c'est chercher des ennuis pour autrui"
maar misschien kan insider ons meer daarover vertellen gezien hij een "insider" is en wij niet ( komt via een verklaring)
Gezien ik niet twijfel aan deze verklaring zou het dus meer dan onwenselijk zijn als echter insider hier beginnen waarheid te "verkopen".????

.
Spreken in het sterfbed is miserie zo

79

(540 replies, posted in Hypotheses)

verhaal van Insider
heb iets gevonden dat op een oeuvre lijkt.....
spreekt over de Belgische destabilisatie dat wij allen al kennen van in de jaren 81.
Vindt alsmaar interessanter
Wat ik vreemd vind dat hij veel interessante oppervlakkige info geeft (als boek wordt dit beslist een bestseller) maar nog steeds niet antwoordt op 4 simpele vragen die hem werden gesteld i.v.m. zijn bewakingsopdrachten enz.
En zolang ik deze antwoorden niet krijg nog lees beschouw ik zijn posts als zeer interessante maar in roman verweven informatie.
Ne mens kan niet alles wensen zeker.
Bref, heb begrepen dat insider een clever strategie uitdoktert die niet zal leiden tot een snelle oplossing gezien hij reeds sinds 2010 iedereen in de ban houdt in positieve zin.
Maar vrijheid van meningsuiting blijft een voorrecht dus geven we hem het voorrecht van de twijfel.

80

(540 replies, posted in Hypotheses)

conclusie : onderzoek Bende van Nijvel

het spook van de macht ( Paleis, loges, industriëlen, staatsveiligheid)

1.Dos Pinon: dossier spreekt voor zichzelf
2.financieel gesjoemel : o.a; Eurosystem (zijn er nog een tiental anderen)
3. economische gesjoemel: wapen trafiek: 2 vastgestelde feiten door BSR in Gosselies + 1 frappante: verdwijning van 4 gevechtsvliegtuigen voor verkoop gestationeerd basis van Lombardijse en die door op een goede dag tot verbijstering van de verantwoordelijke verdwenen waren . Tot op heden waar? wie??
4. extreemrechts: centre Prince Albert: centrum waar allen protagonisten in het bende dossier samenkwamen (feiten spreken voor zichzelf in dossiers) + fameuze comité ouwendijck sociaal doel : sportkampen voor  jongeren van para commando's  in werkelijk legale dekmantel voor samenkomsten van neo- nazi's met vlaggen en uniformen enz. opgericht onder toen  het peterschap van ene Prins Filip ( zou Koning Filip  weten hoe deze kameraden  misbruikt hebben gemaakt van zijn "peterschap"? leden allen rabiate royalisten. Zou nog altijd bestaan ?????
5. protecties: dossiers spreken voor zichzelf

zolang dat "spoken" blijft duren zal deze maatschappij moeten  leren leven met de angst dat de geschiedenis zich kan herhalen.
Ons belastinggeld wordt besteed vooral door mensen begeesterd door eigen belang eerst.

Iedereen kan politieker worden (volgens de Grondwet); schaf de Grondwet af
politieker wordt je ; door geboorte, door de persoonlijke keuze van de keizers (partijbonzen) en door geluk ( lees ja-knikkers)
Maar 10 % ( op hoog beleidsniveau wel te verstaan) weerstaat na een tijd aan deze druk.


Ik denk aan ene Julien Lahaut ( heeft 80 jaren geduurd) en wat met de moord op ene Lumumba ( belgen op vraag van wie???)
waarvan iedereen wist wie er achter zat maar moest zwijgen.

en politici: wanneer men op de hoogte wordt gesteld : 2 mogelijkheden : consensus = zwijgen ( eigen macht eerst) of iets doen (betekent politieke zelfmoord)

en zolang deze particratie duurt ( heb ooit gehoord van enkele nieuwe partijen dat men daar een einde ging aan maken. Dikke hypocrieten )
buiten de partijvoorzitters, en enkele uitgekozenen  dienen wij alle andere politici te catalogeren als lijfeigenen.  ( eigen macht eerst)
Divide et Conquer = lijfspreuk van de particratie
Concordia res parvae crescunt : stond er op de poorten van de kazernes ( wist ik toen veel dat dit dikke zever was om een kat een kat te noemen)

Om te eindigen met een vergadering van het kernkabinet einde 1987: gevoelige staatsinfo van de jaren 80 mogen pas vrij gegeven worden in 2050. (stond niet in de boekske en daar werden geen 'zuipers' toegelaten (behalve de politici natuurlijk)
Dus dit forum kan nog eventjes mee
Want de waarheid kost je .......

Zotter kan het niet meer.
@ La Cosa Belgica