21

(69 replies, posted in Algemeen)

Dank aan iedereen die aanwezig was. Wat heben we geleerd?

Dat we op dit forum kort bij de waarheid zitten. Dat bepaalde topadvocaten minder van het dossier kennen als wij allemaal van Chinees. En we zeer zeker nog niet aan de laatste leugen toe zijn.

Tot volgend jaar.

22

(69 replies, posted in Algemeen)

Ik sta alvast klaar op parking Delhaize.

23

(69 replies, posted in Algemeen)

Gezien de zeer talrijke ontwikkelingen van de laatste dagen en weken, toch even een herinnering. Wij komen nu reeds in de voormiddag samen aan het monument op de begraafplaats, en in de avond aan de Delhaize.

In de hoop jullie talrijk te mogen begroeten.

24

(643 replies, posted in 1983)

Neen. Zeer zeker niet. Ik heb Renne een 7-tal jaar geleden ontmoet, en uitgebreid gesproken.

25

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als je even goed de foto op Google Maps uitvergroot, zie je dat het Bois uit 2 delen bestaat. Door de weg over de brug in Ronquières te nemen kom je aan de bovenkant van het bos. Door in Fauquez de brug over te steken, zit je helemaal onderaan. Wie van uit het Bois richting Nijvel, en dus autosnelweg richting Brussel wil, moet over een van deze 2 bruggen. Je kan ook via Ittre en La Louviere, maar dit is ver omrijden, en je zit dan ook in veel dichtbevolktere gebieden.

26

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De brug kort bij de vindplaats is ook een toegangsweg naar het Bois de la Houssiere. Ik kan me ook inbeelden dat men op die plaats gaat magneetvissen. Wel apart dat die jongelui de wapens niet meteen aangegeven hebben.

27

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Even ter verduidelijking, de wapens werden op 1 a 1.5 kilometer gevonden van de zwaaikom. Indien blijkt dat dit wel degelijk Bende-voorwerpen zijn, dan zal er niets anders opzitten dan het gehele kanaal te gaan doorzoeken.

Ben benieuwd naar de staat van hetgeen opgevist werd.

28

(753 replies, posted in 1985)

De 2 Bozidar's zaten samen in de rode Renault bestelwagen. De chauffeur, senior, werd gedood. Dat met die voorbijganger klopt totaal niet.

29

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Die GTI is er over. Als hij het echt was maakt hij er bijna een statement van... Jammer dat de nummerplaat niet te lezen valt.

30

(66 replies, posted in Robotfoto's)

Bij de Groep Dyane/Rijkswacht moet men toch een zeer uitgebreide fiche met gegevens over deze persoon hebben: lengte, gewicht, vaardigheden, taalkennis, ... Men moet toch exact weten welke persoon voor welke opdracht in te zetten valt. Als ik verneem dat hij geen enkele vrees toonde bij schietoefeningen, invallen in gebouwen, ... dan zitten we al niet slecht. DNA is er ook nog te halen, weliswaar bij de naaste familie, maar hier kom je ook al verder mee.