41

(155 replies, posted in Andere Personen)

Ik vraag me af waar hij zijn rijkunsten geleerd/bewezen heeft. Vroeger aan rally's meegedaan, actief in het auto en/of autosport wereldje? Circuit van Nijvel en omgeving zal hem dan zeker bekend zijn.

42

(95 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Zonet een filmpje bekeken van de zoekacties, erg hightech ziet het er alvast niet uit.

43

(382 replies, posted in Getuigen)

Kuros en Renne heb ik ooit ontmoet. Murcielago wou afkomen naar een forumbijeenkomst in Temse, een 6 à 7 jaar geleden. Hij is toen niet verschenen, en een hele tijd van het forum geweest.

44

(133 replies, posted in Andere Personen)

the end, toevallig bezit ik een MZ motorfiets (niet bij Podevijn aangekocht). Zou iemand die in een Gladio-netwerk zit, dat 200% tegen het communisme is en er tegen wil strijden, motorfietsen uit de DDR verkopen?

45

(753 replies, posted in 1985)

Ik lees enorm veel "toeval". Toevallig? 

46

(175 replies, posted in Wagens)

Ben wrote:

Nogmaals, Schlicker heeft niets te maken met de zoektocht in Lessines. De zoektocht gebeurde in opdracht van het parket van Dendermonde.

Ben, dit klopt, Troch heeft me dit bevestigd.

47

(344 replies, posted in Hypotheses)

Satcom was de basis met witte bol onderaan. De hoefijzervormige basis boven was Belgische Luchtmacht, en volgens mij toen gewoon open. Ik zie tot op heden te weinig/geen concrete bewijzen die me overtuigen dat dit een schuilhol was.

48

(344 replies, posted in Hypotheses)

Vleermuisje, er staat duidelijk "stukjes van zwarte bivakmuts". Ik heb Kester 10 a 15 keer bezocht, lees ook even mijn bevindingen aub. Ik sluit niets uit, maar we moeten met de feiten werken zoals ze zijn. Al te vaak worden er overhaast conclusies getrokken, die opeens een heel eigen leven gaan leiden.

49

(344 replies, posted in Hypotheses)

Ik wil hier toch even duidelijk stellen dat er in Kester nooit geen bivakmuts gevonden is. Enkel wat stukken zwart stof. Die spuitbussen waren van jongeren die er grafitti aanbrachten, en veel te recent. Even heel kritisch blijven, en de dingen zien zoals ze zijn.

50

(344 replies, posted in Hypotheses)

Voor alle duidelijkheid, ik beweer niet dat de Kestersite er helemaal niets mee te maken kan hebben, maar de ijzeren man op zich lijkt me uiterst twijfelachtig.