231

(1,219 replies, posted in 1985)

Knappe reconstructie. Opvallend inderdaad al die slachtoffers meteen maken, en kijk eens op wat een beperkte oppervlakte. Maar lijkt ook op eerst zorgen voor vrij baan. Als je zoveel slachtoffers wil maken waarom dan niemand binnen?

232

(11 replies, posted in Andere Personen)

coconut wrote:

Iemand een idee wie of wat KRIPO was?

KRIminal POLizei

233

(213 replies, posted in Foto's)

The end, kan je de legenda van het plan nog apart opnemen of overschrijven? Ben in dezen met name benieuwd wat er staat bij punt 'VI'.

234

(782 replies, posted in Westland New Post)

Wat ik er nu uit opmaak is dat de herkenning van Libert en Elnikoff komt vanuit de robotfoto's en de herkenning van Philippe De Staerke door het koppel nav de krantenfoto uit 1987. Maar beter als Ben en HIPA dat kunnen bevestigen.

235

(213 replies, posted in Foto's)

The end, wat fijn dat je eindelijk je bronnen deelt. Ik ben daar wel gelukkig mee. Maakt ook verder onderzoek mogelijk.

236

(1,141 replies, posted in 1985)

Zie wat er op deze site staat bij Aalst, proloog (dus niet het forum). Wel het voorval met de hardlopers, de Ford Taunus en de beschrijvingen van de 3 mannen, maar geen namen. Ik weet niet hoe ik een link zet..

237

(782 replies, posted in Westland New Post)

Dat er een occulte stroming was in het nazisme (met name Himmler) is niks nieuws onder de zon. Maar ... wat is het verband tussen dit alles en het geweldig beroven van supermarkten?

238

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

Merovinger wrote:

Hierbij het volledige verhaal van Jef de zigeuner aangaande de herkenning van Philippe De Staerke op de parking in Aalst. De documenten komen van HERVE van op tueries-forum » tueriesdubrabant.winnerbb.com

Wat weten we van Jean Leimbergen, aka 't Manneke, broer van de vrouw van JDS, die volgens verhalen die de Jonge hoorde de wapens heeft geleverd? Vind zijn naam niet op het forum.

Interresant overigens dat de wapens volgens het verhaal ook teruggingen naar/via JDS. Als dit soort wapen makelaardij gebruikelijk was betekent dat wel wat voor de conclusies die je kan verbinden aan het hergebruik van wapens bij meerdere gebeurtenissen.

239

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

Lack of a better name wrote:

Ik blijk hier toch een beetje in de knoei te zitten met mijzelf omdat ik enkele zaken niet 100% goed kan plaatsen.

Vanwaar komt de informatie dat de toenmalige vriendin in Scherpenheuvel werkte en dat haar dochter op internaat of op school in Aalst zat? Uit mijn informatie kloppen een aantal zaken mbt de toenmalige vriendin en haar dochter, maar bovenstaande heb ik tot noch toe niet kunnen verifiëren.

Daarnaast ben ik nog een beetje in de war mbt wanneer Philippe De Staerke gaan winkelen was in Delhaize Aalst. Was dit de dag ervoor of de dag zelf?

Daar zit de hoofdprijs vraag tav Philippe De Staerke. Hoe groot is de kans dat 1 van de top 10 criminelen van dat moment toevallig in een supermarkt is waar de die dag of de dag erop de aanslag van de eeuw plaatsvindt, in een streek waar hij niet woont of vandaan komt? Zijn vriendin zegt die zaterdag, hij zelf zegt de vrijdag ervoor om haar dochtertje af te halen van het internaat. Dat laatste is te checken en zal gecheckt zijn. Als het geen hout snijdt is het toeval te groot en zal hij betrokken zijn. Heeft iemand hier ooit naar gekeken?

240

(213 replies, posted in Foto's)

FreCR, jouw rode kruisje (post 160) lijkt me te staan op de plek van de groene poort, Dan zou hij de ingang naar  parking Brico ('parking 3') blokkeren. Eerder in dit topic zegt Legia:

legia wrote:

De gele deur is ongeveer waar de pijl naar verwijst op de schets van Boemerang. Iets links van die deur stond de GTI (gezien van aan op de parking), ze hebben dus in de richting van hun wagen geschoten.

Dat is dus wat meer naar links. Welke bron(nen) beschrijven de plek van de Golf? Heeft iemand dat? Bijzonder overigens om van hier achteruit de parking af te rijden ipv te keren.

Op de luchtfoto zie je ook de waarschijnlijke plek waar de Renault 9 van Rene de Jonge stond. Er staat op de luchtfoto een andere auto op die plek (muur aan rechterkant van de auto, ervoor een open opslag o.i.d.)