251

(753 replies, posted in 1985)

Welk gebeuren in Zuid-Amerika?

252

(753 replies, posted in 1985)

The end, daar gaan we weer. Doe uw motto eer aan. De suggestie in uw piste is duidelijk, het gaat om van staatswege opgeleide moordenaars van een speciale eenheid o.i.d., die u kent of waar u zelf deel van uitmaakte. Als u bang bent; ze weten al lang wie u bent.. Dus voor de draad ermee.

253

(760 replies, posted in 1985)

'The Endless' lijkt me een betere schuilnaam voor je. Wat is je doel? Of je bent een believer en gelooft in een theorie die je niet uitspreekt, ofwel je gooit stofwolken op en bent gelinkt aan degenen die dit niet opgelost willen zien.

254

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Vaak wordt geopperd dat nr. 4 een grote gelijkenis heeft met nr. 10 en 14. Ik vind dat helemaal niet.

Het punt dat FreCR wil maken denk ik is dat een hypothese aannemelijk en onderzoekbaar moet zijn en concreet een bijdrage moet leveren aan het oplossen van het raadsel. Onderzoekbaar is ook: bewijzen dat het niet klopt. Uw stelling is zeer algemeen en altijd waar. Net zoals ' als er morgen een atoombom op Brussel valt zijn ze daar allemaal dood'. Waar, maar als er morgen 1 valt op Peking zijn ze dat daar ook.

256

(203 replies, posted in Andere Personen)

dim wrote:
Ben wrote:

Vandeuren [...] had een vriend leren kennen in een jeugdinstelling. Die vriend was zot, zei hij, hij had op een goeie dag een jonge vrouw vermoord in de buurt van het Hilton-hotel. Vandeuren had de overval op de wapenhandel samen met hem gedaan. Die kerel werkte in café De Pomp in Diegem.

Dit slaat dus vermoedelijk op Willy Van Custem. Heeft die een moord op zijn strafblad? (Of slaat het op Baugniet die ook in de Pomp kwam: als klant of als werknemer?). Kan die zaak van de Hilton-moord (daterend van de jaren '70?) nog getraceerd worden? Als iemand daar de mogelijkheid voor heeft (archief, database politie), dat lijkt me een belangrijk element.

Of Hassan Maache? Heeft hij met Vandeuren gezeten? Lijkt op de robotfoto's, met hoedje (G1).

257

(56 replies, posted in Getuigen)

kenza wrote:

Als de getuige identiek dezelfde Amerikaanse wagen zien rijden heeft op een oldtimertreffen, dan moet hij toch weten welk merk en type de wagen is? Was het een pick-up of een sedan of sportwagen?

Een nieuw feit, door mij gezien, eind juni 2016

plots gaat er een rilling door mij heen: daar tussenin komt de vluchtauto van de Bende van Nijvel als oldtimer voorbij! Het is dus een oude Amerikaanse grote wagen, met een grote platte motorkap en achteraan ook een grote platte koffer, en de kleur van deze wagen is dezelfde van hun vluchtwagen op 12 december in Bos van Aa, nl. zeemgroen, of emeraldgroen. Ik kon geen nummerplaat zien.

Lijkt me een sedan dus

258

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik ben niet tsi013, maar van alle motieven is rancune in het algemeen  1 van de diepgaanste. De truc is CB te koppelen aan iemand die hem 'gerecuteerd' heeft hiervoor, ervan uitgaande dat hij niet een initiatiefnemer was. Dat lukt de onderzoekers tot nog toe blijkbaar niet (of we horen het niet).

259

(24 replies, posted in Filière Boraine)

Wat is de datum van de foto? Staat normaliter verticaal links (zie Cocu), maar dat is hier net buiten beeld. Of staat er over de rechterfoto  19 05 84? Dat is paar maanden na arrestatie.

260

(91 replies, posted in Robotfoto's)

Dit gaat nergens over, vaagheid en raadsels. De hooiberg wordt alleen maar groter gemaakt i.p.v. dat dit bijdraagt aan serieus onderzoek.