1

(18 replies, posted in Plaatsen)

Dus Antonio Cuozzo had een rijbewijs op de naam van Mario Carmelo en was reeds 10 maanden vermist?

Is er ooit de inschatting gemaakt hoe lang hij daar gelegen zou hebben? Het is slechts 4-5 weken na Aalst waarover we spreken.

2

(110 replies, posted in Andere Personen)

Kurosawa: Laten we het dan even omdraaien..

Je hebt net alle contact met jouw oude leven verbroken. Je bent bezig met het opzetten van een nieuwe leven in een ander land. Plots staat daar iemand (een oude bekende?) die jou het (nieuwe) leven zuur/moeilijk kan maken. Je bent op dat moment, met andere woorden, chanteerbaar.

"We zorgen dat je ongezien in België geraakt. Je doet mee aan overval X, Y en/of Z. We zorgen dat je terug ongezien naar jouw nieuwe leven kan en je hoort niet meer van ons."

3

(903 replies, posted in Bende De Staerke)

Bossi wrote:

Nog een detail. J en de dochter waren zelfs niet op de hoogte dat er een wedersamenstelling zou plaatsvinden. Zij werden gewoon ten burele uitgenodigd. Beiden werden om begrijpelijke redenen ook afzonderlijk vervoerd naar de plaats van de wedersamenstelling. En welke taal is er op de parking van de Delhaize te Aalst waargenomen tijdens de modus operandi?

Bedoelt u niet Y en dochter S?

4

(89 replies, posted in Magistraten)

Had iemand deze ooit niet vertaald naar een leesbaar(der) word document?

5

(903 replies, posted in Bende De Staerke)

Ik vraag me wel steeds af waar ze het vandaan halen. De dochter heeft nooit op een internaat geweest en altijd regio Halle naar school gegaan. Over andere zaken zoals het vervoer van Philippe De Staerke spreek ik mij niet uit.

6

(77 replies, posted in Speurders)

Net zoals jouw redenering zou kunnen kloppen, ga ik toch eens de advocaat van de Duivel moeten spelen:

del·ta (de; v(m); meervoud: delta's)
1. land tussen twee- of meervoudige riviermond

Bron: Van Dale

En in zekere zin doet de Dender dat ook wel in Dendermonde » Google Maps

In zekere zin is jouw theorie dus een mogelijkheid, maar evengoed kunnen ze de link met Dendermonde (rivier - monde)  - Delta gelegd hebben.

7

(29 replies, posted in 1980-1989)

Wie van de bende van Baasrode had een tatoeage op de voorarm? Iemand enig idee? Zoniet, zijn er dan andere potentiële verdachten die een tatoeage op de voorarm hadden?

8

(29 replies, posted in Overzicht Bendes)

Ik lees dan weer wel een wapen waarvan de loop afgezaagd is. En ook in het wilde weg beginnen schieten (zonder iemand te raken). Maar zo kunnen we blijven zoeken.

9

(903 replies, posted in Bende De Staerke)

Dat zou wel een "logische" verklaring kunnen zijn. Echter staat het voorlopig enkel in Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad. Nog even afwachten tot de andere media-kanalen (VTM, VRT en HLN.be etc.) het overnemen. Ik ben heel benieuwd!

10

(903 replies, posted in Bende De Staerke)

En de PV's hebben hier ergens op het forum gestaan (ofwel op het Franse forum). Zou het kunnen dat de kranten weer uit zijn op wat sensatie?