1

(77 replies, posted in Andere feiten)

Vetter ik wist nu wel dat Pierre Cobra is/was maar dat ze zo een schandalig stuk mogen schrijven onder het mom van satire versta ik niet goed. De lezers begrepen het precies niet als je hun lezersbrieven leest (ik vermoed dat de nickname  "Vlaanderen coruptistan..." ook Pierre VN is dezelfde schrijfwijze enz..";                                                              Ik vond het artikel tussen andere links naar de zaak De Vleeschouwer je kan dat  blijkbaar niet gratis lezen. Het is in ieder geval een vrij schandalig artikel.

2

(77 replies, posted in Andere feiten)

raf68 wrote:

link werkt blijkbaar niet gewoon op datum zoeken 27/11/2021 TSCHELD

https://www.tscheldt.be/de-zaak-peter-d … mdAaxVqIfY

3

(77 replies, posted in Andere feiten)

link werkt blijkbaar niet gewoon op datum zoeken 27/11/2021 TSCHELD

4

(77 replies, posted in Andere feiten)

In de zogezegde satirische internetkrant "TSCHELDT" verscheen op 27/11/2021 een merkwaardig artikel over deze zaak.  Het lijkt me allesbehalve satire aangezien de lezers het voor waarheid nemen, onderaan staan de lezersbrieven.  Pierre Vannecke reageert ook hij wist te vertellen dat "Cobra" nog leeft in zijn gekende stijl antwoord Vannecke ook op dit artikel.  (ik zal een link sturen ik hoop dat de lezersbrieven er ook bij staan Pierre/Cobra heeft het vermoed ik ook over dit forum (zonder het bij naam te noemen).                                  https://www.tscheldt.be/de-zaak-peter-d … auwer/rden

5

(102 replies, posted in Staatsveiligheid)

Aan BAX . Ik denk wel dat het de echte is die man zit al enkele jaren geregeld in die groep Michel Leurquin neemt hem toch ernstig. Het zou me verbazen moest dit niet de echte zijn vandaag lijkt het alsof hij zijn afscheid van de groep aankondigt.

6

(236 replies, posted in Westland New Post)

P-51 Ik meen me te herinneren dat Meester Vermassen zei "Ik denk dat ik weet wie er achter de bende van Nijvel schuilgaat" .Hij zei denk ik niet letterlijk dat hij het wist maar dat hij het dacht.  Zo herinner ik me zijn uitspraak op TV. Oost nu toch al een jaar geleden;  (ik kan fout zijn hoor)

7

(37 replies, posted in Bibliografie)

Pas na 10 minuten zie je beelden uit Afrika en beginnen ze over een Van Oppen huurling in Congo in de commentaren hebben kenners het ergens over Ingrams die er gebruikt werden en Uzi's ik hoop dat dit niet stoort verwijder het anders. Het is vanwege de huurlingenfoto's (vriendschappelijke geen geweld)
https://youtube.com/watch?v=CsYt5loVzeU … 8wIDm2tGt8

8

(37 replies, posted in Bibliografie)

Ik krijg die YouTube documentaire niet gedeeld het gaat blijkbaar over de zoektocht naar wie die nonkel van Warren Zevon was; Het gaat vooral over huurlingen in Congo en hij verteld over een techniek "The Mozambique Drill" dit is blijkbaar schieten met een wapen op 3 plaatsen in iemands lichaam om hem zeker te doden. (als deze info al op de site stond excuseer me dan ik krijg namelijk een link van het profiel RTHG niet open). Bizar dat dit in een documentaire staat over een liedje van een Warren Zevon het is pas dit jaar geplaatst. Dit is precies die handtekening waar The End en soms Cobra dacht ik het over hadden.

9

(37 replies, posted in Bibliografie)

ddd Dit is een liedje van de geniale Warren Zevon die vaak zeer donkere grappige teksten schrijft nu alles over Congo, huurlingen, CIA zit in de tekst.  Warren Zevon is een beetje zoals Randy Newman hij lacht vaak om zijn verslavingen hij is kritisch voor de overheid (zoals zoveel pop/rock muzikanten) nu hij heeft ook zeer tedere liedjes. Spijtig genoeg is hij al een hele tijd overleden.  Ik merk zonet dat er zelfs een YouTube documentaire is over dit lied , dat geloof ik uit zijn debuut komt ik ga er eens naar kijken.   Maar alles zit in de tekst hoor zoals schrijvers destijds ook vaak over die zaken schreven James Ellroy zijn trilogie "Amerikaans Riool" is een goed voorbeeld het beslaat enkele decennia in de USA van toen de paranoia, CIA, het is fictie maar hij is zeer goed geinformeerd (omdat ze elkaar bewonderden James Ellroy en Waren Zevon vermeld ik dit).

10

(52 replies, posted in Algemeen)

Nu het toch over muziek gaat iets dat ik al eens wilde vermelden (maar veel kans overbodig is verwijder het dan maar, mijn excuses alvast). Op FB is er een site van een platenmaatschappij die ROZE BALLETTEN noemt. Bij foto's staan allerlei beelden van PDS ,PH, Club Jonathan enz hun pagina foto is een de grill van een oude golf GTI. Op YouTube staat een liedje dat niet op de FB site staat Raw Sketches Spilzucht  (Roze Balletten 001) het is house muziek uit de jaren 80 men ziet een discotheek dansende mensen heel erg jaren 80 op het einde rijkswacht camionettes die een BOB controle doen. Het is natuurlijk merkwaardig maar onbelangrijk vermoed ik (ik kwam maar zeer zelden in zo een mega dancing ten vroegste in 86 het was meer als toerist). De Spotify lijst AMNESIA is meer mijn smaak. Er staat nog een groep op Belgische hardcore rock van Misantrophia hun liedje noemt roze balletten (het is onverstaanbaar).