151

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Heeft het adres in Jette een ondergrondse schietstand? Waarom “liegen” over het feit dat hij op 300m woonde? Hij weet toch dat een adres nagetrokken kan worden.

152

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ok bedankt. Dus er staat nogal wat onwaarheden in boeken en forums. Zijn we 100% zeker over de locatie van de loods in de Eikenlaan. Ben dit weekend daar nog is doorgewandeld. Vrij klein om een Golf en enkele Renault turbo’s te stallen. Maar het kan hoor. Schitterende hide out-locatie. Ik denk ook aan de achterliggende garages naast Lucien zijn huis op de Vuurgarstraat. Er was sprake van gezamenlijke inrit, awel die is er.

153

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dus we hebben geen 100% zekerheid van zijn woonplaats. Hou rekening dat het de BOB van Waver was die de moord overnam na de vaststellingen neem ik aan. Je kan makkelijk te voet van bij Mendez naar de oprit Rosières en omgekeerd.

154

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ben wrote:
FreCR wrote:

Bouhouche woonde ten tijde van de moord op Mendez niet op 400 meter van Mendez, maar woonde in Jette.

Dan blijft het toch raar dat Bouhouche in het boek 'Bende Tapes' het volgende verklaart:

"Maar veronderstel dat ik [Bouhouche] Mendez dood wilde: dan doe ik dat toch niet in de ochtendspits, langs een razend drukke autoweg? Dat is toch waanzin. Juan woonde op amper 300 meter van mijn huis. We zagen elkaar vaak, we kwamen bij elkaar thuis."

Voila. Ik heb deze verklaring ook ergens gelezen. Of in het boek van Hilde of hier ergens op het forum. Er werd bij verteld dat Bouhouche een privé schietstand had annex kruisboogclub in Overijse. Tenzij hij 2 huizen had is een van de 2 info dus mis. Ik ben een keer langs daar doorgereden van 't weekend. Tussen adres Mendez Rozierensesteenweg + straal 400 m +- kom je al snel ook in de Langeweg uit = adres Murat en diene andere schone jongen van bende Haemers.

Trouwens Mendez is vermoord aan de oprit E411 in Rozieres daar waar de dichtstbijzijnde oprit van zijn huis eigenlijk Overijse-Maleizen-Genval  is. Oprit Rozieres is wel veel rustiger en meer afgelegen daar in de put. Je kan daar afspreken wat je aan oprit Overijse niet kan. Mendez had dus een afspraak want zijn Passat stond al in de weg om 4u30 wanneer de facteur er passeerde. Schoten zijn pas gehoord rond 7u30. Even later springt een persoon uit de bosjes voor de auto van een vrouw. Zij herkende Bouhouche op foto. Even later zit bouhouche bij de weduwe en zegt dat hij op 400m van zijn vriend woont. In de moord op Mendez is de juiste verblijfplaats een belangrijk thema.

155

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik lees dat Bouhouche op 400 meter woonde van Mendez aan de Rozierensesteenweg op de grens tussen Overijse en Rosières en dat aldaar een verdoken schietbaan annex kruisboogclub was. Tevens lees ik in een boek dat hij aan de andere kant van Brussel woonde en dat na de moord op Mendez men het traject met zijn auto en Honda-motor heeft afgelegd. Minstens 20 à 25 min. Waar woonde hij nu op het moment van de inbraak en moord? Hij zat al bij de weduwe alvorens de politie van Waver het overlijden kwam melden.

156

(202 replies, posted in Andere Personen)

Googles catucci. Document scrib. Komt terug in dossier Haemers en konsoorten. Waarschijnlijk niks mee te maken die mevrouw.

FreCR wrote:

Nitelet z'n adres was ten tijde van de Bende van Nijvel in Eigenbrakel (waar ongeveer kan je wel vinden op dit forum ergens denk ik).

Waar hij hedendaags woont weet ik ook. Dat adres is niet belangrijk met oog op het bendeverhaal aangezien hij daar toen nog niet woonde. Ik zie ook geen enkele link met die locatie en een crimineel feit ofzo... ook geen "verstopplaats" voor iets. Daarom is het niet relevant dat ik het zou plaatsen. Als alles "toeval" blijkt te zijn en hij niets met de Bende van Nijvel te maken heeft, hoeven we hier ook geen privacy te schenden. smile  Er is 1 iets wat wel "grappig" is: zijn huis heeft merkbaar extra beveiliging (meer dan een normale woning) tegen inbrekers. big_smile big_smile big_smile

Schoonvader met serreput. Desmet zijn keet. De Staerke die wat verder in een caravan woont. Toch wel link.

157

(202 replies, posted in Andere Personen)

pami75 wrote:

Nitelet was in het huishouden met een Italiaan. De vader van de Italiaan had een koffie in Overijse. Ik weet niet waar ... Maar de achternaam is volgens mijn informatie: Catucci of Cattuci ...

Italiaan? Mannelijk dus. Angelina is ook Italiaans. Ik ken uit die tijd geen Italiaanse koffiebar in Overijse of Hoeilaart. Een koffiebar zou opgevallen zijn in die tijd. En dus de vader van die Angelina (geverifieerd?) had een huis waar een serreput aan was om die achterbank in te dumpen. Niemand zegt dus dat dat in de buurt van den hangar van Desmet moet geweest zijn maar wel goed mogelijk natuurlijk als dat de plek is waar ge auto’s ontmanteld. Waar woonde Nitelet?

158

(202 replies, posted in Andere Personen)

Ik heb daar kortbij gewoond. Dat is de grens Overijse Hoeilaart. Zelfs de lokale bevolking weet soms niet welke gemeente bij welke straat hoort. Dus het mag niet verbazen dat een inwijkeling de 2 gemeenten door mekaar haalt. Niks achter zoeken. In de jaren 80 stonden alle straten daar vol serren. Ondertussen allemaal verdwenen. De politie van Overijse moet dan toch alles weten? Ik zou eerder “chercher la femme” doen.

Hoe noemde dat lief van Nitelet? De familie Desmet waren serristen zoals iedereen daar. Waar zou hun dochter in de jaren 80 zonder Tinder een bandiet van de andere kant van Brussel hebben leren kennen? Trouwens doet dit wel terzake? Ik vind het trouwens straf dat ne zigeuner van Halle of omstreken in volle Bende van Nijvel actie in een caravan in dezelfde straat woonde als den atelier waar “ze” hun auto’s lieten ombouwen. Is dit geverifieerd want belangrijke link Nitelet De Staerke.

159

(412 replies, posted in Plaatsen)

Ik vind de link niet tussen Ks4 en Kapllan of zijn (toenmalige) vriendin Virginie B.? Ik ken de Langeweg. Eerder woonde daar ene Philippe L. met zijn vriendin na de vrijlating. Kwam in de lokale McDonalds. Reed wel eens op de motor. De Langeweg is wel mijlenver van de loods in Jezus Eik op de Eikenlaan hoor. Voor Ks4 BVBA vind ik ook Brusselsesteenweg 330 in Overijse. Als je dat adres googeld kom je een 10-tal bedrijven tegen van Boels, garages, metaalconstructie, zonnewering, depaneuses, ...

160

(218 replies, posted in Getuigen)

Hoe meer ik lees en hoor, hoe meer ik denk dat wat iedereen de Bende van Nijvel gaan noemen is, inderdaad een cover up of dwaalspoor was om nog veel ergere daden uit het daglicht te houden. Onder het het motto, panem et circenses, houdt het volk bezig, leidt ze af, het totale gebrek, in 30 jaar tijd, aan belangrijke factoren zoals daar zijn motief, daders, bewijzen en het moordwapen laten vermoeden dat de rede voor het dwaalspoor gi-gan-tisch van aard moet zijn. Hoe meer pers, auteurs, forums, bevolking bezig zijn met pistes van extremisten, wapensmokkelaars, rijkswachters e.d. hoe liever "ze" het hebben want je blijft ver weg van het motief. De Bende van Nijvel blootleggen zou in principe gemakkelijk moeten zijn gezien de veelvuldigheid van verschrikkelijke feiten, in een kleine regio en voor die aard van misdrijven vind je in België geen 100 intelligente kandidaten he.

Toch is er nog steeds ... niets, en dat kan eigenlijk niet tenzij de hemel op onze kop zou vallen als we het zouden weten. Alle uitgediepte thema's op het forum zijn waarschijnlijk to the point wat betreft uitvoerders, planners, daders, wapens maar het geheel diende een ander doel. Mijn hesenspinsels zijn ook maar 10 cent waard hoor en eigenlijk hoop ik dat ik er totaal naast zit.