41

(233 replies, posted in Andere Personen)

coconut wrote:

Vinckx ... Nitelet ... loods. Lucien heeft ooit bij iemand laten vallen ... iets met autosport. Maar de man had het niet goed begrepen. Daarom heb ik er niet verder op gezocht.

Kan maar kan evengoed Podevijn of andere verdachte rally-piloten zijn hoor. Ik heb mij trouwens al pleuris gezocht achter ene Angelina, niks te vinden.

42

(412 replies, posted in Plaatsen)

coconut wrote:

Van iemand uit Overijse: Denise Tyack (vriendin van Patrick Haemers), Overijse (buurt van café ’t Klein Verzet Bollestraat 1). Waar zou die persoon dat vandaan halen dan? Vreemd.

Dat café ken ik en bestaat nog niet zo lang, een aantal jaren. Dus zeker niet in Patrick Haemers zijn tijd. Misschien woont zij daar vandaag? Terlanen is kort bij Waver, volgens mij houdt ze nog een bar.

Ik heb wel uit eerste bron vernomen dat Haemers een tijdje op de Krommeweg op de grens tussen Overijse en Hoeilaart gewoond heeft en men hem bezig zag met het inladen/overladen van wapens. Gemeld, politie ter plekke, mijn kennis plat op de buik in huis, de vogel was gaan vliegen. Doorgestoken kaart? Krommeweg is op 100 meter van de bewuste villa Overijsesesteenweg. Wilt niks zeggen natuurlijk maar loods, villa, Krommeweg, Brugstraat, Delhaize. allemaal op 1 km2.

HIPA beweert hier ergens dat R5 turbo in de loods stond.

Joegoslaaf? Woonde daar geen Kapllan Murat in de Koedalstraat om de hoek?

Ik zou wel meer willen weten over die corruptiezaak in Overijse. De oud-burgemeester is al lang dood maar andere mensen nog niet. Mij lijkt een "verkaveling" geen rede te zijn voor al die dingen die Lucien aanhaalt.

43

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Toch steeds dezelfde namen. Toch steeds pedofilie.

44

(412 replies, posted in Plaatsen)

De Bende van Nijvel wordt doodgezwegen hier. Zelfs vandaag ken ik politiemensen die er niet over willen praten wegens angst. Die manen ons wel aan om niet te beginnen graven wegens nog steeds te gevaarlijk. De meeste rijkswachters van toen zijn weg of overleden of zwijgen. De jongere generatie kent de Bende van Nijvel niet meer en gaat in de vrije tijd op schietoefening in Waver bij Dekaise. Maar alvorens ik hier op het forum kwam wist ik niet dat de angst nog zooooo groot was. Ook bij toenmalige getuigen. De berichtgeving omtrent deze bende is niet bepaald geruststellend. Misschien is dit ook de bedoeling.

45

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dezelfde Joel Lhost? Wonende aldaar?

46

(412 replies, posted in Plaatsen)

Juist, de vuurgatstraat. Hij schrijft niet bij hem thuis he. Hogerop staan daar kasten van landhuizen.

47

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Die naam onder het bericht?

48

(412 replies, posted in Plaatsen)

Geen idee Ben. Getuigen die ik zijdelings ken beweerden nooit ondervraagd te zijn. Zelfs de "plakkers" waaronder een dode viel heeft men gerust gelaten.

49

(412 replies, posted in Plaatsen)

De loods op de Eikenlaan 36 (groene poort) is bewoond nu met tuin achteraan. Je kan daar niet zo maar gaan rondneuzen. 10 m straatkant en 20 m diep dat zou nog kunnen. Maar de poort is niet breed, lijkt wel typisch rovershol. Maar zoals eerder hier aangehaald, is het wel degelijk nr. 36 dat we moeten hebben? Niet alles wat op tueries staat is onfeilbaar. De grote loods die Lio aangeeft, een paar meter verder aan de overkant, kan evengoed het verpakkingsatelier van Desmet geweest zijn, want Desmet woonde zelf op de Vuurgatstraat. Bref, doet er allemaal weinig toe. Belangrijker is wat heeft Dendermonde nog aangetroffen in '86 en wat hebben ze er mee gedaan?

50

(412 replies, posted in Plaatsen)

Eikenlaan 36 en niet 51 dacht ik? Het forum spreekt van nr 36. Ik heb nooit echt gelezen van waar de informatie kwam die het (juiste) adres aanbracht?