481

(412 replies, posted in Plaatsen)

HIPA wrote:

Beste mensen; deze week is zeer belangrijk. De volledige bende ligt op tafel , namen adressen enz. ... Het ongelooflijke is dat dit ook het geval was lang geleden. Men zei toen op een dood spoor te zitten wat natuurlijk flauwekul was. De loods is de uitvalsbasis geweest waar al jullie namen van hierboven in voorkomen. De Staerke heeft maar een keer niet gelogen, dat was in 91 bij zijn verklaring.

We zijn nu een maand verder en er lijkt wederom weinig schot in te zitten. Het zou toch niet zo moelijk moeten zijn om alle gebruikers van de loods (mits nog in leven) gewoon eens op te pakken en de duimschroeven aan te draaien.

482

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

De schrijver van The Insane Killers, inc. suggereert trouwens dat Amory de reus was. De broer van Bonkoffsky beweert dat Chris contact had met Bouhoche en Beijer.

483

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ook Christian Amory had een probleem met zijn been en hinkte. Overigens zouden beiden elkaar wellicht gekend hebben omdat ze samen bij Dyane zaten in 1977

484

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Dat was voor mij ook de reden om nog eens te kijken naar het interview met de broer van. Na het interview is er alleen maar allerlei ruis bij gekomen en veel interpretaties.

485

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik heb zojuist heb ik nog eens het interview bekeken op YouTube met de broer van. Hij lijkt toch erg overtuigd van de betrokkenheid van zijn broer bij de bende. Ook zegt hij dat Christiaan Bonkoffsky niet specifiek aangegeven heeft wie van de bende hij was, hij heeft dus niet gezegd dat hij de reus was.

Wat ik nu vreemd vind is dat deze piste inmiddels verlaten is en dat de speurders aangeven dat hij de reus niet is. Dit zou betekenen dat men of bewijs heeft dat hij geen lid van de bende geweest is, waarbij ik me afvraag hoe je dit bewijs kunt vinden (?) Of alle leden zijn inmiddels al geïdentificeerd ... Maar op dit moment lijkt het er op dat men liever de daders in een andere hoek zoekt.