1

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Een x aantal jaren terug zijn wij met enkele familieleden het Bende-dossier gaan bekijken naar Charleroi, dat was in een kamer met verschillende dossierkosten waarvan je de deuren niet kon sluiten omdat de dossiers daarin gesmeten waren, ik wil maar zeggen dat het onderzoek daar een grote miskleun was.

2

(28 replies, posted in Vragen)

Als je de klopjacht ziet in Frankrijk naar de daders dan vraag ik mij af wat België waard is tussen 1985 en 2015. Arm België die misdadigers niet kunnen vatten. Ik geloof niet meer in justitie wat is het gerecht nog waard kriminelen worden beloond en de slachtoffers blijven in de kou staan. Als nabestaande draag je dit je hele leven mee.

Kiels, ik ben de zuster van Gilbert, dus ik zou mijn eigen familie toch kennen, de meeste familie van Gilbert woont omstreken Dendermonde, gilbert was de enige die uitgeweken was naar Aalst ikzelf woon in Sint Niklaas, er is mij geen oom of neef bekent die commandant was, dus dit zou dan van een andere familie zijn.

groetjes

Kiels, de naam is Van de Steen dus de met een kleine d. De vader en grootvader van Gilbert Van de Steen in rechtstreekse lijn zijn geboren in Oudegem. Ik denk dat er in de familie van Gilbert geen commandant zit in de jaren 80. Er is wel familie in Aalst, maar dar zal dan in vijfde en zesde lijn zijn. Moest gij iets meer weten dan ik, laat me het dan weten. Dank je.

Bericht aan Raf, het is zeer lang geleden dat ik op dit forum geweest ben. Raf, ik lees dat je David wil aanspreken over een famillielid, over wat gaat het en over welk familielid. Ik ben van alles over de familie goed op de hoogte.

6

(127 replies, posted in Robotfoto's)

Als ik mij niet vergis is De Staerke buiten vervolging gesteld.

7

(1,141 replies, posted in 1985)

Ik denk dat we beter verdergaan op de dingen die we zeker weten. Het is intussen wel duidelijk dat er heel wat valse verklaringen opzettelijk (?) afgelegd zijn. En misschien het best enkel op Aalst richten. Als men ooit onze getuigen op het forum au serieux gaat nemen ... en er komt iets van voort zal de rest misschien automatisch ook duidelijker worden. En zullen getuigen van de andere overvallen misschien ook beginnen praten.

Kuros en Murcielago hebben verdachten gezien. Ook die Franstalige vrouw heeft iemand herkend maar durft niet te getuigen. Die Poolse jongen die met zijn vader in de bestelwagen zat heeft iemand op het politiecommissariaat in Aalst herkend. Volgens mij moeten er nog meer zijn. Ook in deze context: de gestolen auto met valse nummerplaat die overeenkwam met die van familie VDS. De doden in het milieu: broers Haemers, Van Deuren, Louvaert, Smars, Bouhouche, José, Juan Mendez, Zwarts, ...