11

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Hoezo , het werd zijn dood?  Echt waar, ik ga mezelf verbieden om nog tijd op dit forum te verliezen. Wat een gezwam hier de laatste tijd....Onthou deze letters tot 2025 : B, B, B en W... Haemers heeft zelfmoord gepleegd. Dat werd duidelijk aangetoond door het autopsie gedrag, de foto's en de getuigenissen van de cipiers van dienst. Le grand blond ....een marginale paljas die alles durfde met cocaïne in zijn lijf...een moederskindje....een air zo groot als hijzelf.
Veel moed aan de slachtoffers en de speurders.

12

(80 replies, posted in Algemeen)

Ik begrijp het ... meer tijd voor columns en/of een nieuw boek.

13

(1,153 replies, posted in 1983)

Vetter, vertel eens waarom...

14

(273 replies, posted in Speurders)

Eddy Vos heeft  een tiental jaar geleden, al dan niet onder zachte dwang, een stap opzij gezet ... Een kans om het jonge geweld aan speurders met andere inzichten de kans te geven om eventuele andere pistes opnieuw zuurstof te geven. Veel horen we er niet van ... maar dat moet misschien ook niet. Ik denk dat zijn theorieën oprecht tot stand gekomen zijn aan de hand van de info die hij ter beschikking had. Probleem is dat je het moet bewijzen ... zoals hij altijd zei: "Wij schrijven geen boeken, wij moeten bewijzen hebben."

15

(273 replies, posted in Speurders)

Dat gevoel heb ik ook, Luk paard.

16

(273 replies, posted in Speurders)

Dju, ik vind het interview met Vos niet terug.....

17

(1,153 replies, posted in 1983)

Cocu , Vittorio en co waren daar ... ze hebben samen meer dan honderd maal bekend en info prijs gegeven die je alleen kon weten wanneer je er die nacht bij was.

18

(1,153 replies, posted in 1983)

Het blijft interpreteren ... als ik iemand wil liquideren ga ik er zo geen zootje van maken. Het was op zijn zachtst gezegd een moeilijk concept dat ze dan uitgedokterd hadden. Maar ook ik sta open voor deze piste ... de bende blonk niet altijd uit in intelligentie en schutterskwaliteit op het terrein. Het in de soep laten draaien van het onderzoek is wel goed gelukt. Lacroix zou ik niet zo maar "beschuldigen". Dankzij Lacroix werd de dispatch op de hoogte gebracht ... en werd het politiealarm geactiveerd, wat doe je daar dan mee? Om het wat spannender te maken voor zijn 'vrienden'? En van de groep G was dan al lang geen sprake meer. Die' groep' heeft zijn geboortejaar allicht niet overleefd.

19

(960 replies, posted in Bende De Staerke)

Iemand van het POSA team ( die DS oppakte op 6/3/86 in een parkeergarage in BXL )  :

" DS liet zich makkelijk overmeesteren, hij was niet gewapend.  Hij zei onmiddellijk dat we hem niks konden maken. Op de vraag van ons hoe het voelde om 27 mensen te vermoorden , lachte hij en zei dat het er 28 waren."

20

(960 replies, posted in Bende De Staerke)

Dat was juist de bedoeling van de speurders om deze wedersamenstelling in Aalst te doen. Aalst had niet dezelfde configuratie als de andere Delhaizes vanwege de twee ingangen. Het dochtertje kon onmogelijk weten waar de stripverhalen stonden mocht ze er niet vooraf geweest zijn.