1

(118 replies, posted in Bende Farcy)

Theprodigy wrote:

https://i.postimg.cc/dhKVqZfz/9776104-E-A3-F8-4182-84-E2-9-CAA420-D571-B.jpg


Excuseer de double-post. Zie niet meteen hoe ik mijn bericht kan bewerken. Maar lijkt deze foto niet sprekend op robotfoto G6. En ook, maar in mindere mate op robotfoto; P11, G3, NN8, G12.

Uiteraard is de treffende gelijkenis tussen Salesse en robotfoto P24 ook al enige tijd bekend. In het licht van zijn uitspraken die deze ochtend in het nieuws verschenen.

2

(118 replies, posted in Bende Farcy)

https://i.postimg.cc/dhKVqZfz/9776104-E-A3-F8-4182-84-E2-9-CAA420-D571-B.jpg

3

(233 replies, posted in Andere Personen)

Mirrie wrote:

» YouTube

Goede video! Lijkt op het moment dat hij in de wagen zit (0:45) met zijn haren wat doorelkaar, sprekend op de robotfoto die vaak aan Dominique Salesse gelinkt werd. Die met de kraag van het leren jack zichtbaar.

4

(134 replies, posted in Andere Personen)

dhrlanden wrote:

In Oostende leerde hij ook Colette Dumont kennen. Dit zou slechts 10 dagen voor haar dood gebeurd zijn.

Hij kende Oostende dus wel een beetje, zou hij toevallig een zekere Bruno Vandeuren kennen die daar aan zijn eind is gekomen?

5

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

steinerprag wrote:

Dank u. Nu nog hopen dat the end zijn antwoord, dat hij aan mij persoonlijk verzonden heeft, ook nog op het forum zal plaatsen. En dan kan eenieder zijn of haar conclusies trekken.

Ervan uitgaand dat The End dit niet zal doen, kan jij dit toch evengoed doen nu je de info hebt? Je mag het desnoods ook gerust naar mij pm’en en dan post ik het hier zelf wel.

Ik snap al die geheimdoenerij niet op een forum waar men een misdaad hoopt op te lossen. Angst? Stuur het dan door naar iemand die geen bang heeft om iets publiekelijk te stellen? Privacy? Zoveel mogelijkheden, waaronder initialen om toch iets duidelijk te maken.

6

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Die laatste vraag moet ik je een antwoord schuldig blijven. Ik betwijfel het, moest dit wel het geval zijn zouden er wel meerdere belletjes moeten gaan rinkelen.

Ik gebruik de afkortingen omdat ik rekening houd met hun recht op privacy, maar op pagina 25 van dit topic vind je de namen die ik aanhaal volluit geschreven.

En ja, ik heb van beide foto’s, ze zijn allebij te vinden op FB. Kleine nuance wel, ik vind dat ze er erg op lijken. Maar zou het vreemd vinden als de cel naar hen op zoek is, want zij zijn vrij makkelijk te vinden lijkt mij.

7

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Meegluurder wrote:

Ben zei dat de naam van de vermoedelijke rijkswachter op de foto niet voorkomt op het forum. MF werd al eerder vermeld op het forum.

Neen, volgens mij zei Ben dat de “naam” die hij had doorgekregen, die de man op de foto “zou” zijn, niet op het forum voorkomt. Het kan nog steeds zijn dat die informatie niet klopt en de persoon op de foto dus wel reeds vermeldt staat op het forum.

Naar mijn mening komt van Groep G de foto het sterkst overeen met A.L. en/of C.G.

8

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik zie weinig reden dat Bouten zou liegen over de vondst van die notities. Of het moest zijn dat hij die info pas mocht lossen na het verstrijken van een bepaalde tijdsduur.

Mijn interesse gaat eerder naar zijn dood. Kort en bondig; heb het nooit gelooft. Die man was veel te slim en sluw, en de omstandigheden van het ongeluk en lichaam spreken enkel maar in die richting.