1

(60 replies, posted in Bende Haemers)

Smars werd toch thuis aangetroffen in z'n bed? Na een overval met te zware explosieven op een geldtransport, met dode tot gevolg, kreeg hij een inzinking en werd depressief. Veranderde van gedrag en hield hij zich op met een Italiaanse fascist. Daar zou hij uit de biecht gaan spreken zijn over zn bezigheden. De manier waarop hij aangetroffen werd met het 'zelfmoord' wapen kan in principe niet. Bijna iedereen destijds is het erover eens dat hij geliquideerd werd. Waarschijnlijk door z'n eigen entourage. Misschien te weinig naar gezocht want er waren meer belangrijke zaken aan het gebeuren en opgekuist staat netjes? Maar denk niet dat hij 'emotioneel' in staat was om grovere feiten te plegen waarbij mensenlevens geen frank waard waren.

2

(464 replies, posted in Bende Haemers)

Fantastisch hoe mensen zich hierin verdiepen. Ik lees de laatste tijd veel over mensen die elkaar beschuldigen over het niet lossen van info. Spijtig. Want het leest als een trein. smile

Wat ik ergens niet snap is het volgende. Je draagt een pruik en een bandana ofzo. Je blonde haren steken er zo uit. Je masker valt toevallig af en je pukkel komt tevoorschijn. Een grijns komt tevoorschijn. Je schiet van kortbij en raakt het been. Aangezien er na al die tijd geen enkel hard bewijs is...

Hoe kan je als uitvoerder zo onzorgvuldig zijn? Die kerel gritst een paar flessen drank mee terwijl hij de boel onder controle heeft. Een routine klus zou je dan denken. En toch zo slordig als het op details aankomt. Meerdere getuigen herkenden een verklede Haemers. Ik las deze week iets over een gevonden tas met fake make up spullen. Pukkels, wijnvlekken etc. ... Bij Madani Bouhouche was het ofzo? Of ben ik mis. Is dan ook een kluwen aan info.

Herinner me ook een opsporingsverzoek waar gezocht werd naar een man met een uitgesproken wijnvlek in de hals. Raar allemaal dat dit zo tentoon gespreid wordt. Nu, mn 2de en laatste postje van een ‘jan met de pet’ opinie waarvoor het gruwelijke toneel bedoeld was.
Keep up the good werk mensen. Beste lectuur ooit. wink

3

(1,102 replies, posted in 1985)

Beste mensen, volg hier gedurende enkele jaren hier en daar wat mee. Zwarte zaken uit onze geschiedenis. Boeiend is het echter wel. Chapeau aan de beheerder en de mensen die zich hiervoor inzetten. Mss een domme vraag ... maar de rijkswachters die voor sluitingstijd werden weggeroepen van hun oversten; is dit geweten van wie en waarom?