11

(382 replies, posted in Hypotheses)

Erg jammer dit is een goed voorbeeld alsof het minimaal is als je overtuigt bent van het banditisme spoor, de complotdenkers zetten constant de andere leden voor gek als simpelen. Het is al erg genoeg 28 doden, respecteer gewoon anders denkenden,minimaliseer ze eens niet tot 0. Ik geloof niet in de complotten, de CIA, de Mossad, maffia, enz. Maar 1 ding ik respecteer ieder zijn theorie. Daar hebben sommige moeite mee dat ook te doen. Help elkaar waar het kan discusseer maar met respect of reageer anders niet! 28 doden vreselijk.

12

(382 replies, posted in Hypotheses)

Kan er op ingaan...  , maar zoals je waarschijnlijk weet zijn heel veel.robot foto,s gelijkend op elkaar .Het gaat hierbij hoogsteaarschijnlijk om dezelfde personen .  We kunnen interessant gaan doen maar waarschijnlijk kijkt u anders naar de beschikbare info.De kern bestond uit 3 man  geen cia geen huurlingen geen mossad  etc etc.

13

(382 replies, posted in Hypotheses)

Wisselend? Er zijn toch echt wel vaak dezelfde gezien de reus de killer de oude, waarschijnlijk kwamen ze uit een gesloten mileu waar inderdaad voor  verkenning auto diefstal , wat verschillende bekenden van de 3 werden gebruikt. Ik zie abosoluut geen huurlingen enz , ik vind sommige.complot theorieen hier met alle respect echt belachelijk zoniet bijna onmogelijk. Ik spreek voor mezelf ik respecteer uiteraard ieder zijn mening.

14

(4 replies, posted in Andere)

Genialiteit? Lompe overvallen, veel geweld, geniaal? Eerder marginaal. We moeten af van de complotten, geen terreur. Dat heeft geen zin. Als je als dader geen duidelijke kenmerken achterlaat dat je iets wil. Geen afpersing Delhaize. Want dan kom je niet bij Colruyt, Maubeuge, enz. Simpel, zwaar banditisme! Ik moord niet voor een paar flessen drank maar er zijn er zat die het wel doen. Pakken wat je kunt. Gebeurt nog steeds, relatief kleine buit, veel geweld. Geweld staat niet in verhouding tot buit? Wie bepaalt dat, alleen de daders. Zelf voor hun was het misschien helemaal niet zoveel geweld. Hou het simpel, de oplossing is niet zo ingewikkeld.

15

(382 replies, posted in Hypotheses)

Besef mij ook.dat bij de complot denkers mijn theorie niet populair is , maar ik respecteer ieder zijn theorie.

16

(382 replies, posted in Hypotheses)

howitzer wrote:

Ik geloof niet zo in een groot complot tegen de staat. Waarom zijn ze dan zo klein begonnen? Beijer heeft ooit eens gezegd dat volgens hem de daders in het zigeunermilieu gezogd moeten worden, een impliciete verwijzing naar De Staerke. In die jaren was er trouwens een serieus rechtse regering aan het bewind van Christen democraten en liberalen die ondanks massaal protest kernraketten liet  plaatsen. Weinig reden voor een rechtse staatsgreep denk ik dan. Bovendien zijn degenen die berokken zouden zijn, Bouhouche, Beijer,  Bultot criminelen. Die hebben niks te winnen bij een sterke politiestaat. Ik dacht dat Bouhouche die wapens van Diane heeft gestolen om ze aan Mendez te verkopen, als verzamelaar.

Precies spijker op zijn kop naast dat sommige rijkswacht waren , waren het ook criminelen die gebruikt maakten van rijkswacht zijn. En voor de politie organisatie is niets moeilijker dan te bekennen dat men criminelen in de gelederen had vandaar het falen, hoe simpel kan he zijn.

17

(382 replies, posted in Hypotheses)

Sta er nog steeds achter , het  1 en ander valt in elkaar , boze geflipte rijkswachters cq ex rijkswachters , met criminelen ,draait uit op extreem  geweldadig banditisme. Geen wonder dat men liever de deksel gesloten houd. Heb het toen al gezegd zoek het niet ver en wat blijkt?Juist!

18

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Iemand verstand van munitie, enig idee uit welk jaar en welk merk?

19

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Deze foto is waarschijnlijk de situatie hoe de politie de spullen aantrof in het tuinhuisje van de magneetvissers, waarschijnlijk hebben ze het uitgestald.

20

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wie weet de verdwenen revolver uit Anderlues. Ik dacht er meteen aan.