191

(28 replies, posted in Westland New Post)

Groeperingen in Nederlands die in Nederland actief waren gelinkt aan de Bende van Nijvel?

192

(1,150 replies, posted in 1983)

Ben wrote:

Op 3 maart 1983 was er ook een overval op de Colruyt van Halle.

Sorry, dat klopt was me even ontgaan. Maar de vraag blijft waarom maar heel soms Colruyt en meestal Delhaize en verder geen enkele keten?

193

(1,150 replies, posted in 1983)

Waarom overviel de bende maar 1 Colruyt? Waarom deze vreemde eend in de bijt, alle andere supermarkten waren Delhaize. Iemand een idee waarom juist nu een Colruyt: misleiding, vergissing?

194

(220 replies, posted in Robotfoto's)

In Aalst waren er 2 reuzen en zijn er nooit robotfoto's gemaakt van de 2de reus?

195

(389 replies, posted in Mededelingen)

Is het mogenlijk een lijst met mogelijke daders te plaatsen. Ik bedoel daar dus niet mee de bekende die hier al op het forum staan. Ik zag op aneesduplomb al zo iets dergelijks staan met personen die er evt iets mee te maken hebben naast de al meer bekende personen. Mischien als het hier ook op het forum staan er belletjes gaan rinkelen bij mensen die eventueel meelezen op dit forum.

196

(59 replies, posted in Bewijsstukken)

Welke eventuele bewijsstukken van de Bende van Nijvel zijn nooit terug gevonden? Daar bedoel ik dus mee voornamelijk de gebruikte wapens? Is het mogelijk dat deze wapens ergens in België of in het buitenland nog in omloop zijn?

197

(34 replies, posted in Bewijsstukken)

Is dit niet een dwaalspoor daar ik meen dat de Bende Legia munitie gebruikte?

198

(90 replies, posted in Bewijsstukken)

Ik ben nieuw op dit forum. Ik kom van Nederland. Ik lees al een tijdje op deze site. De Bende van Nijvel houdt mij bezig omdat ik niet kan geloven dat hier nooit iemand voor gepakt is of gaat worden. Zijn er van dit wapen bij de diversen schietpartijen hulzen gevonden? Is er iemand die misschien een foto heeft van een huls van dit wapen? Het moeten enorme joekels zijn.