1

(278 replies, posted in 1982)

Wie was die Piot mvr. en eventueel Mr of relatie. Waren ze niet het doelwit. Ok, ze waren op reis maar terwijl ze er toch waren hapje eten en wat drank mee. Deden ze toch op vorige plaats ook.

2

(784 replies, posted in 1982)

De zoon van José Vanden Eynde, een voormalig legioen, heeft ervoor gekozen om deze ellende te vergeten door zichzelf te emigreren naar Lesotho, naar Maseru. Hoe kwam hij op het idee om naar daar te gaan of wie gaf hem het idee?

3

(643 replies, posted in 1983)

Daar heb ik geen probleem mee maar niet bij lokale politie die bekijken alsof je van andere planeet komt .

4

(643 replies, posted in 1983)

https://www.pinterest.com/pin/413838653242196983/
Mankt , rond of meer dan 2 m , monsterdaden , stotterde , extreem , bijziend

Gezien door getuige voor moord palme . Zei dat het iemand anders was en noemde namen . Connectie via koetzee met bultot .

5

(643 replies, posted in 1983)

Ik zit op piste zuid Africa ( embargo ) en pogingen te kopen voor inval
De Kock Eugene  reus
Connecties gevangenisdirecteur die al gekend is hier en in zuid Africa .Er werd trouwens kort nadien een fabriek gemaakt voor die  vesten tot vandaag nog actief .

6

(298 replies, posted in Andere Personen)

Was geen brave burger in Zuid-Afrika bij politie ook blijkbaar. Lid the world apartheid movement bomaanslag (blz. 14 en 15) » www.yumpu.com

7

(643 replies, posted in 1983)

Juist, als het verhaal van die man klopt. Maar leek me waar en was hoger kaderlid. Poort was rechts van woning en labo links als je poort binnen kwam dat weet ik ook nog.

Misschien nog 1 ding die kan rol spelen: Volgens die man was het enkel dit soort weefgetouw die de nieuwe stof kon maken enkel dit type en die fabrikant. Geen idee wat type het was nog merk. Mogelijk zijn meer gespecialiseerde onderzoekers wel in de mogelijkheid te zien wat het was en wie dergelijke machines bestelde na de (inbraak). Inbraak t’s haakjes want dat was een moordpartij.

8

(643 replies, posted in 1983)

Heb fabriek bezocht voor klant denk paar jaar nadien en zo kwam gesprek tot stand met verantwoordelijke daar. Ik wist van niets en dan zei de man weet je wat hier gebeurde. Ik zei nee. Hier zijn gruweldaden gepleegd door bende van Nijvel. "Wat" zei ik, dat was toch allemaal rond Brussel en Aalst. Nee hier is wat gebeurd. Amai. Kom ik toon het even. Een kleine kamer na de voordeur die van massief hout was vertoonde gaten die gevuld waren met vulsel. Rechts stond een haard en recht voor me een trap. Overal zag je nog beschadigingen kogels. Ik durfde niet meer verder en zei tegen die man ik vind het zo erg gevoel hier brrr en ging buiten.

Hij toonde omdat ik in fabriek moest zijn labo en zei dat ze op plannen uit waren en wat lapjes stof uit kluis en er rond want alle papieren op tekentafel waren ook weg. Ze wilden volgens hem prototype materiaal. Er waren geen vesten zei hij wat iedereen denkt. Ik weet in gods naam niet waarom hij me dit allemaal vertelde en toonde. De fabriek sloot daar want was overgenomen door seyntex of toch die afdeling. Misschien daarom of niet wie weet misschien vertelde hij dit aan ieder. This wat het is en de waarheid en heb info reeds doorgeven aan politie paar jaar geleden.

9

(155 replies, posted in Andere Personen)

Vind nergens lengte terug de Kock terug en twijfel ook maar aan zijn voeten te zien is hij wel groot en op geen enkele foto vind ik iemand groter dan hem. En misschien heeft zijn manken ook te zien met misgroei. Ik zeg het ik twijfel ook sterk maar wie weet.

10

(155 replies, posted in Andere Personen)

Heb mijn twijfels maar zou dit Pilarski zijn naast Eugene de Kock » www.theguardian.com