Een heel hoofdstuk over de Borains? Gaan zij er dan vanuit dat dit het meest interessante spoor is om te volgen?

7,572

(42 replies, posted in Bewijsstukken)

De daders niet, als je naar de buit kijkt.

noorderling wrote:

Mijn indruk is dat Bouten een meester is in het delen van zijn voortschrijdende hypothetische inzicht. Aangezien vrijwel alle Bouten-lezers zijn gaan geloven in een CIA- of andersoortig complotachtig denkpatroon, doe ik daar niet aan mee, en houd mijn blik troebel-vrij.

Je blik is helemaal niet troebel-vrij want je veroordeelt een boek zonder het gelezen te hebben. Ik heb op dit forum ook altijd de boeken van Bouten verdedigt omdat ze een schat van informatie bevatten en Bouten met heel veel mensen heeft gesproken. Maar wie ben ik, hé.

Soit, ik ga binnenkort naar Brussel, ik zal eens zien of ik dit boek daar ergens kan vinden.

7,574

(8 replies, posted in Vragen)

Begin met De Bende: een documentaire of De Bende & Co. Daarna moet je ook zeker de twee boeken van Bouten gelezen hebben. Ook het Strafrechterlijk onderzoek bende van Nijvel moet je gelezen hebben. En moest je dan nog te veel tijd hebben, scrol dan ook door de verslagen van de Bendecommissie.

7,575

(19 replies, posted in Nieuws)

Je vergeet er nog één: Demmink (wie is dat eigenlijk?) heeft in Mombassa een café waar Elvis iedere zondag een gratis concert geeft.

7,576

(163 replies, posted in Plaatsen)

Op 21 december 2008, dus bijna twee jaar voor dit artikel, schrijft forumlid Renne het volgende:

"Uit goeie bron heb ik vernomen dat Bultot een commando van minstens 10 man onder zijn hoede had op terreinen in Sint Pieters Leeuw. De Staerke was daar ook aanwezig! Verder zou de bron er zeker van zijn dat De Staerke verantwoordelijk is voor de zakken wapens in het kanaal. De verbrande spullen in het bos gebeurde in de buurt waar een vriend van De Staerke woonde. Weet iemand wie de vriend is, Salesse? Het huis zou later ook in brand gestoken worden."

Renne wist later nog te zeggen dat die goeie bron iemand is die in die tijd behoorde tot de rijkswacht en nog gewerkt heeft voor de cel Jumet (of toch voor het onderzoek naar de Bende van Nijvel). Volgens mij is de kans groot dat het hier over hetzelfde huis gaat en het lijkt er op dat dit huis toch aan de Bende van Nijvel gelinkt kan worden.

De titel De Bende van Nijvel spreekt u niet aan?

Goed bezig, Michel. Staat er ook een Nederlandse vertaling op het programma?

7,579

(41 replies, posted in Bewijsstukken)

Bedankt voor de foto's (heb ze toch in een apart topic geplaatst). Misschien moeten we eens proberen een aantal zaken op te sommen die we kunnen zien.

7,580

(26 replies, posted in Vragen)

Onderzoek » Plaatsen