1,031

(328 replies, posted in Andere Personen)

Het ergste van al is dat we deze theorie na meer dan 40 jaar noch kunnen bevestigen noch ontkennen. Men blijft lachen met mensen die zich staatswees zouden kunnen noemen en met ´men´ bedoel ik de diverse regeringen die ons blijven voorliegen dat er weldra een proces komt.Een proces tegen wie in dit geval ? Stel dat jouw theorie klopt Imazibraine hoe leg je dan uit dat men bijvoorbeeld het lijk van een zekere Rene N gaat opgraven? Of is dat gewoon een deel van de poppenkast?




.

1,032

(328 replies, posted in Andere Personen)

want anders krijgt niemand hem gegoogeld..........woops, sorry, dat was een coconutje.

1,033

(328 replies, posted in Andere Personen)

Maak er maar  Igor CherEpinsky van wa

1,034

(202 replies, posted in Andere Personen)

Niet iedereen van die Delta cel trapte in die val want er was er eentje bij die uitriep "ze hebben ons bij ons klo....". En hij had gelijk denk ik. En mocht er die wonderbaarlijke visvangst niet geweest zijn dan was er een ander mirakel verzonnen om het dossier naar Charleroi te krijgen. Een techniek die zelfs op dit forum af en toe gebruikt werd, hier zijn ook al wonderbaarlijke visvangsten geweest.Ik denk dan aan brieven die soms opduiken om iemand in discrediet te brengen. Op zo´n momenten zijn privacyregels zelfs niet aan de orde.

1,035

(328 replies, posted in Andere Personen)

Gorts met twee puntjes op de o komt hier opnieuw ter sprake.Hebben we het hier over dezelfde die ooit binnen viel in de loods in Overijse met de melding dat de Bende in die loods zat?
Dat was dan na de moord op die jood door Poilvache en co. Wat een toeval dan dat er zich net nu iemand meldde die ooit deel uit maakte van die famillie. Twee pistes die samen komen ,wel wel

1,036

(10 replies, posted in Andere Personen)

Hij was ooit bende verdachte en kende minstens een aantal andere verdachten.Wat was zijn uitleg daarover? Of kan je daarover niets zeggen?

1,037

(10 replies, posted in Andere Personen)

En mag ik beleefd vragen waarom u dat met grote zekerheid weet?

1,038

(1,141 replies, posted in 1985)

Komaan alsjemenou, haal je meest creatieve oplossingen boven en blijf niet steken in " Jammer dat je niet in Nederland woont"

1,039

(147 replies, posted in Andere Personen)

Dat we na 35 jaren nog steeds blijven steken bij de woorden "bizar" en "toeval of te veel toeval" dat is euh... daar zijn geen woorden meer voor. Wat Lekeu betreft weten we met naam en toenaam wie hiervoor verantwoordelijk was. Ga maar eens na wie er samen met Troch en Acke naar Atlanta trok of beter gezegd naar Orlando. En ga dan maar na wat hij met info over Lekeu deed en aan wie hij ze door gaf. Dat is bewezen met telefoonrekeningen. Wat niet bewezen is dat dezelfde persoon zeer waarschijnlijk veratwoordelijk was voor de zogezegde zelfmoord van Willy Acke. Gelukkig voor ons heeft de weduwe van Willy zijn nota's verstopt. Waar hadden we gestaan zonder die boekjes? Werd de man waarover ik het hier boven had gestraft? Natuurlijk niet! En wat dan te denken van al die geronommeerde advocaten die dit lieten passeren?

Ik had het hier natuurlijk over de naamgenoot van de man die onlangs eerherstel kreeg. Niet spreken en toch eerherstel krijgen, het kan dus allemaal. Er als magistraat voor zorgen dat Lekeu alle info over hemzelf kreeg, het kon dus ook. Eigenlijk kunnen we het hoofdstuk over Lekeu en Bouhouche sluiten. Of is er nog iemand die twijfelt aan hun medewerking aan de organisatie die verantwoordelijk is voor de zogezegde bende van Nijvel feiten

1,040

(93 replies, posted in Andere Personen)

Dat kan dan twee dingen betekenen, ofwel was dit trio totaal onschuldig, ofwel achten zij zich "intouchable'. Ik sluit mij volledig aan bij jouw mening oro dat dit veelbetekenend is. Ik had een vlieg willen zijn bij de vertoning van de film, "Tu tueras....point! Want ik dacht dat dit drietal daar ook aanwezig was samen met een aantal slachtoffers en auteurs van boeken.

De houding van deze heren deed mij ook denken aan de titel van een artikel dat ooit verscheen ten tijde van de bendecommissie. De Bendecommissie stond perplex na de verklaring van een rijkswachtkolonel "De hoertjes pronkten met een brief van de generaal"

Openlijk je verdriet betuigen bij een aankondiging van een overlijden op de facebookpagina van Tueries vind ik persoonlijk van dezelfde slagorde. Van de hoertjes zou je nog kunnen zeggen dat ze niet beter wisten.