1,041

(378 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk dat we ons gelukkig mogen prijzen dat ze in de thuisstad van de broers geen Nederlands begrijpen, de zoon en schoondochter van Xavier Sliman hebben blijkbaar klacht ingediend tegen Jean-Pierre Adam en een aantal Belgische media.

1,042

(116 replies, posted in Andere)

En ga nu eens na tot wanneer een zekere D in het onderzoek zat ... dan weet je genoeg.

1,043

(760 replies, posted in 1985)

Rijkswachters als bescherming zodat ze niet in de rug werden aangevallen? De zogezgde gangsters waren net iets te zeker van hun stuk. Dat zou een antwoord kunnen zijn op de 'what if'. In feite een antwoord op vele onopgeloste vragen.

1,044

(301 replies, posted in Andere Personen)

In een filmpje van 2013 op YouTube spreekt Bultot over een zekere Noel en over de overval in Overijse. In dit filmpje van 2 minuten 7 seconden van maart 2013 spreekt hij over een journalist Eric Louet van Le journal du dimanche die schreef dat Bultot dood was en Bultot zegt daarover daarover na 25 minuten "j'etais crasse par un certain Noel". Wie kan mij aan dit artikel helpen? Sorry voor de foute. Dit bericht is spraakgestuurd.

1,045

(301 replies, posted in Andere Personen)

Ah ja? Zou hij in de jaren '80 zelf ook steunbetuigingen naar de slachtoffers gestuurd hebben? En verkocht hij wapens om op kokosnoten te schieten?

Ik zou eens graag weten van wie hij destijds al die documenten kreeg uit het dossier Mendez bijvoorbeeld. Zou een zekere Marianne dat ook niet graag geweten hebben? Blijkbaar niet. Ik kan mij echt niet meer vinden in woorden als "jammer" of "gemiste kans". Echt niet. Sorry.

1,046

(301 replies, posted in Andere Personen)

Van timing gesproken. Ik hoop dat er op dit ogenblik een van die beroemde advocaten bij een rechter zit om een lijkschouwing te eisen. Of beter, ik hoop dat men al onderweg is. Ondertussen kunnen ze ook eens navragen of ze wel de juiste Rene N in het vizier hadden.

1,047

(16 replies, posted in Magistraten)

Zou de witte camionette met spaanse nummerplaat er toen ook gestaan hebben? Stel je voor Bouhouche die bij zijn oude copain op bezoek was met Scaramouche aan de bel! Bouhouche onherkenbaar en met een spaanse nationaliteit. Of nog beter, met Capelle in het dorp

1,048

(52 replies, posted in Wagens)

Dus na operatie Kelk ook nog dossier Bende van Nijvel zonder vervolging. Moeten we daar niet met zijn allen mottig van worden? Of is dat in deze fase inderdaad manipulatie?

1,049

(52 replies, posted in Wagens)

With a Thompson gun for hire...

1,050

(52 replies, posted in Wagens)

HIPA wrote:

Ik geef jullie enkel wat stappen in de goede richting, het forum was ooit fantastisch. Zoveel juiste dingen samengebracht die anders weg en vergeten waren. Zoveel mensen die zich ingezet hebben op dit forum. Het was een groep, een familie, door ruzie en gelijk is dit allemaal kapot gegaan. Het forum is een schim van wat het ooit was, misschien kan het toch nog 2 jaar herleven met mensen die allen de neus in dezelfde richting zetten.

En ook nog:

HIPA wrote:

De loods Hoeilaart, werd ons verteld door de eigenaar was soms gevuld voor vergaderingen met vele personen, de onder en bovenwereld. De bende was de vuilkar die voor een machtige (loge) alle vuile werk deed. In deze loge vertoefden veel figuren die hier al meermaals vernoemd zijn hoe hoger je gaat hoe juister je zit. Rijkswacht en Bestuurders Delhaize, adel, politiek , enz.

Idem wat mij betreft. Bedankt Hipa dat je het belang van de loods nog eens in de verf zet. Ik heb heel erg mijn best gedaan wat dit laatste betreft, maar mijn woorden waren nog niet koud of ze werden gevolgd door de publicatie van een brief van de eigenaar van de loods en dit alles om de eigenaar belachelijk te maken en voor een halve zot te doen doorgaan. De grootste schending van de privacy die ik hier op dit forum tegen kwam. En Lucien kon zich niet meer verdedigen.

Ik had graag verder willen zoeken met jullie maar kreeg een eeuwigdurende ban omdat ik suggereerde dat T. mss zijn communie gedaan had in B. (schending van de privacy dus).

Een eeuwige ban en toch schrijf ik hier omdat een ander forumlid zo vriendelijk was mij een klaargemaakt account toe te sturen. Bij deze bekentenis zal ook dit account in eeuwige ban gaan vermoed ik. Let it be.

Ook naast dit forum zijn er mensen die een deel van hun leven bezig geweest zijn met deze zaak. Zo was er een man die ik steevast mijn geheime wapen noemde. Een heel groot deel van wat de loods betreft ben ik te weten gekomen via hem. Hijzelf wou niet op het forum omdat hij vreesde voor ... begrijpelijk als je weet dat er nog levende mededaders zijn. Kleine garnalen, dat wel. De groten zijn de dans ontsprongen, comme d' habitude.

Groetjes aan heel de famille. Blijf zoeken naar waarheid en blijf vechten voor rechtvaardigheid.