1,051

(35 replies, posted in Algemeen)

Alsjemenou wrote:

Ik zou hier wel een bijdrage aan willen leveren.

Wie onder ons is er bereid om een bijdrage te leveren, van welke aard dan ook? Wie is er bereid hierover te brainstormen? Wie is er bereid actie te ondernemen ipv hier mekaar de duvel aan te doen met woorden? Wie, dat vraag ik mij af.  Waar zitten de creatieve geesten? De doeners? Spraakwatervallen hebben we hier al genoeg (dixit Imazibraine). Ik ben er zeker van dat het forum gaat ontploffen na deze vraag (ahum, ahum). Geef mij ongelijk!

In my dreams a shout went up from the crowd ...

1,052

(74 replies, posted in Vragen)

Goed gezien Imazibraine, Trobken is de alter ego van Fenix. Kunnen we dan nu verder met het onderwerp aub.

1,053

(74 replies, posted in Vragen)

Inderdaad een zeer goed idee, zo goed zelfs dat het al bestaat. De fam. Palstermans heeft dit opgezet dacht ik, zij hadden hiermee een onafhankelijk onderzoek in gedachten.

Gevonden
“Wij willen niet meer afhankelijk zijn van falende justitie”
Nabestaanden Bende van Nijvel starten crowdfunding voor eigen onderzoek (.” Kostenplaatje: 250.000 euro.)

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171101_03164092

Niets belet ons hier aan mee te werken !!!!!!!!!!!!

@Imazibraine, je kan het blijkbaar niet laten op de man te spelen. Goed leren lezen jongen. Ik heb op geen enkel ogenblijk gezegd dat ik een genie ben. Ik zou niet durven. Ik vond het idee van Haemers te bewaken na zijn overval en zeer kort voor Aalst geniaal bedacht. Want stel dat zijn bewakers zelf mee deden dan hadden ze kunnen zeggen "Haemers, onmogelijk, want die werd dag en nacht bewaakt".( een troefkaart die om één of andere reden niet uitgespeeld werd?) Eentje was niet goed bij de les die dag en repliceerde aan een getuige die Haemers gezien had "Dat kan niet want die zat in de gevangenis" Wat er precies mis gelopen is weet ik niet maar Haemers moest blijkbaar op een andere manier monddood gemaakt worden.

En ja Edd, fenix betekent inderdaad herrezen. De fenix staat symbool voor onsterfelijkheid en opstanding. ( in mijn geval mss zonder n voor de g ) Ieder diertje zijn pleziertje zeker. ?

1,054

(74 replies, posted in Vragen)

Bij mijn weten stond er een "interventieploeg" voor de deur van Haemers. Geniaal bedacht niet?

1,055

(74 replies, posted in Vragen)

Het enige belang van de vondst? Een dwaalspoor aanleggen. De Bende van Belgie herleiden naar de Bende van Nijvel. Minstens één speurder had dat onmiddellijk door en sprak de woorden "Ze hebben ons bij ons kl..."

Volgende uitspraak kwam van een zekere Ben Claessen(s) in een bijdrage voor Apache:

"Beide magistraten hebben hun eigen redenen om zo’n uitspraken te doen. Lacroix om de commissieleden op afstand te houden en De Valkeneer om een verlenging van de verjaringstermijn te promoten.

Maar in april van dit jaar zei De Valkeneer: "Tegen die datum

[2025]

kunnen we veronderstellen dat het merendeel van de daders overleden is of zeer oud zal zijn. Men zou zo dus kunnen aantonen dat er alles aan gedaan is om hen te ontmaskeren. Nu is dat nog niet het geval."

Als je deze uitspraak leest (doe het gerust twee keer), krijg je het ongemakkelijke gevoel dat De Valkeneer er ook niet meer van uit gaat dat de daders gevonden zullen worden maar dat ze enkel verder zoeken omdat er nu mogelijk nog daders leven."

Ik heb die uitspraak zelfs meer dan twee keer gelezen en kwam tot dezelfde conclusie als de speurder, ze hebben ons bij ons..........juist.

Wat God bewaart is wel bewaard, onder dat mom bestaat er nog ergens een mogelijke bron van mogelijk belangrijke docomenten en/of mogelijke bewijsstukken. Het archief van Walter De Bock dat we niet mogen inkijken en dat unieke documenten zou bevatten door speurders nagelaten aan De Bock.
"Politologen, historici en journalisten kunnen
van dit archief gebruik maken. De boeken
zijn opgenomen in de geautomatiseerde
catalogus van de bibliotheek. Voor de archiefstukken is er een beperking. Over de toegang
tot de documenten die ressorteren onder het
journalistiek bronnengeheim – ongeveer
dertig procent van het geheel – wordt in de
volgende twintig jaar beslist door de secretaris-generaal van de Raad voor de Journalistiek, nu Flip Voets. Ikzelf ben ter beschikking
voor de praktische toegang."https://bib.kuleuven.be/over-ons/publicaties/ex-officina/exofficina-2007-3.pdf

Andere mogelijke bronnen die antwoorden zouden kunnen bevatten
1. Het dossier weduwe Jan Palstermans........geconfiskeerd door justitie
2. Het testament van een zekere Jean Bougerol........dat we na zijn dood zouden te zien krijgen. ( dixit hemzelf) De man is intussen overleden, wat gebeurde er met die documenten ???Geen haan die er naar kraait.

En wat betreft mogelijke manipulatie op het forum, er is er maar één die dat zou kunnen. Den Ben betrokken in een verhaal van contraspionage/contraterrorisme ? Ongetwijfeld betaald door Abu Nidal. Waarom niet? Of door de KGB , want dat waren toch twee handen op één buik.

1,056

(27 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

"Dat lijken oude koeien, maar sommige mensen die bij deze dossiers betrokken waren, hebben zeer lang het onderzoek naar de Bende van Nijvel bepaald.”

En ze leven nog én werken als zelfstandige voor oa de politie, ik heb het over een ex Dianer wiens naam niet mag genoemd worden op dit forum natuurlijk. Hij kocht ooit een wapen van Beijer EN was het lief van de zus van Axel Zeijen. Enfin, alarmbellen genoeg maar geen haan die er naar kraaide.
Is op dit ogenblik nog bevriend met de man die vermoedelijk herkend werd door een getuige uit Oveijse.
etc.....etc......Maar de verkeerde lijken opgraven zal heel zeker meer info kunnen verschaffen.

1,057

(328 replies, posted in Andere Personen)

Imazibraine:"De onderzoeker die vervangen werd is Jean-Philippe Görtz. Waarvan sommigen hier willen laten geloven dat hij betrokken was bij een verhaaltje over een loods in Overijse."

Gaan we nu nog eens herbeginnen? Hoe dikwijls ga je nu nog beweren dat David ne leugenaar is?
"Merovinger wrote:
Van de Steen: “Luister, laten we nu eens niet in raadseltjes spreken. Jean-Philippe Görtz is een van die speurders die sinds de jaren 80 al drie keer uit het onderzoek is gewerkt, en drie keer is teruggekeerd. Hij had in 1987 al de eerste Bende-raid zo goed als opgehelderd, de overval op wapenhandel Dekaise, maar werd van de zaak gehaald. Ik ontmoette hem twee jaar geleden bij de politie in Aalst. Hij zat daar, er lagen allemaal fardes. Hij toonde mij de lijkfoto’s van Bonkoffsky. Een uitgemergelde hond, precies, in zijn zetel. Deze keer, zei hij, deze keer zijn we 99 procent zeker. Het klopte allemaal. En wat gebeurde er enkele maanden later? Görtz viel op geen enkele manier nog te bereiken. Hij zat thuis.”




of de vriend van Finn:

"Finn, ik herhaal een bericht van jou:
"Ik heb hier ergens ooit iets gelezen van de villa aan de overijsesteenweg, op 200 m van schietpartij Hoeilaart, villa in eigendom van discutabel Brusselse advocaat. Dat kan ik bevestigen. Op een dag werd de villa omsingeld door leden van de politie. Men had bouhouche letterlijk in het vizier. Toen kwam er bevel vanuit Brussel : direct afbreken en terug naar Brussel. Mijn beste vriend was daarbij! Hij had altijd de foto’s van gangsters in zijn portefeuille .

Idem bij de loods voor Görts .
En daarna Delta hetzelfde ivm de loods."

En nog een derde getuige en nog een vierde. Allen hebben zij getuigd dat het Jean Philippe Görts was die het spoor van de loods vond en Lucien DS ging ondervragen.

Mordicus blijven beweren dat al deze personen zich vergissen of de waarheid niet spreken. Zullen we de zaken eens omkeren en vragen beginnen stellen over jou? Het gaat hier trouwens niet over geloven het gaat hier over feiten. Geen theoriën.

Idem wat Irena betreft, volgens jou had zij geen frans maar Berbers gehoord. En Tobken en Alsjemenou zijn één en dezelfde persoon. Komaan jongen, hou het bij feiten. Wij zijn geen leugenaars en hebben niet de ambitie om iemand iets te doen geloven. Onze enige ambitie is een stukje van de waarheid te vinden.

1,058

(328 replies, posted in Andere Personen)

Het ergste van al is dat we deze theorie na meer dan 40 jaar noch kunnen bevestigen noch ontkennen. Men blijft lachen met mensen die zich staatswees zouden kunnen noemen en met ´men´ bedoel ik de diverse regeringen die ons blijven voorliegen dat er weldra een proces komt.Een proces tegen wie in dit geval ? Stel dat jouw theorie klopt Imazibraine hoe leg je dan uit dat men bijvoorbeeld het lijk van een zekere Rene N gaat opgraven? Of is dat gewoon een deel van de poppenkast?




.

1,059

(328 replies, posted in Andere Personen)

want anders krijgt niemand hem gegoogeld..........woops, sorry, dat was een coconutje.

1,060

(328 replies, posted in Andere Personen)

Maak er maar  Igor CherEpinsky van wa