1

(369 replies, posted in Andere Personen)

Nee Django

2

(369 replies, posted in Andere Personen)

Gangsters gaan alleen maar iets toegeven, wat ze niet kunnen ontkennen en waarmee andere daden in de schaduw geraken…of wat hen geen nadeel berokkent en iets kan opleveren als ‘pasmunt’, na verificatie.
Dat wisten Beijer en Bouhouche goed genoeg.
Ze waren het gerecht altijd minstens enkele stappen voor, lachten en lachen iedereen uit.

Wees niet naïef.
Of doe heel erg veel moeite om het niet proberen te zijn.
Wie laatst lacht, best lacht.
2025 is niet zo heel lang meer.

Je sais que vous lisez ici…
Fils de pute, tu as même besoin de google translate pour comprendre seulement trois mots ici.
Je te frapperai si fort que tu ne trouveras même pas la force de pleurer en silence.

2025

3

(1,135 replies, posted in 1983)

Django68: Francis Zwarts, Willy Pans, Antoine Brouwers, Léon Finné,

» www.tijd.be

Zelfde werkwijze, andere motieven. Of ze waren rechtstreekse getuigen of ze kenden een (cruciaal) deel van de plannen.

Doreane had absoluut gelijk. De mogelijke banden tussen slachtoffers en (mogelijke) verdachten is absoluut onvoldoende onderzocht. Het onderzoek was toen vooral gebaseerd op wapens die doorgegeven werden en zeer uitgebreid bewerkt werden, voor en na de aanslagen. En er was duidelijk invloed en manipulatie ervan op de ballistische rapporten.

Jullie zoeken de Bende van Nijvel? Maak jullie geen zorgen. Er zal niets meer gebeuren.

4

(1,135 replies, posted in 1983)

Jean DeLay de alias Johnny Philippe Benjamin De Staerke is pas omstreeks 3 uur met zijn maatje Serge Apostolos Papadopoulos met een gepikte BMW naar Brussel gevlucht.

Nee, met de als toevallige-getuigen-van-een-inbraak-die-dan-toch-eigenlijk-gebeurde-nadat-ze-beiden-al-vermoord-waren-vermomde-liquidatie van Jacques Fourez en Elise Dewit had hij inderdaad niks te maken.

5

(1,135 replies, posted in 1983)

Of het gaat misten, daarvoor moet je het KMI raadplegen. Voor het andere kan je Laurence eens aanspreken in de taal van Voltaire. Vorige maand 38 jaar geleden dat ze haar vader afgemaakt hebben op een beestachtige wijze. Of zelfs niet, een beest wordt zelfs op die manier niet afgemaakt tenzij een Duits herder. De verificatie ervan hoort het Federaal parket toe.

Heel veel succes edd.

6

(1,135 replies, posted in 1983)

Marcel Morue had al zijn eigen dossier aangelegd over de toen nog onbekende “Bende Van Nijvel”. Omdat zijn collega’s roddelden dat hij veinsde ziek te zijn nam hij de dringende oproep dan toch aan. Tegen zijn vrouw zei hij dat hij misschien niet meer ging terug komen…

RIP Marcel.
Je was oprecht en dapper.
Je was echt.
Geen looser zoals het krapuul dat juichte om jouw dood.
We pakken ze samen terug.
Beloofd.

In tegenstelling tot wat het gepeupel moest geloven door het gemanipuleerde onderzoek… nee, Jacques Fourez en Elise Dewit waren daar natuurlijk NIET toevallig. Maar sommigen onder jullie hadden dit ook al door, als je de moeite neemt om de oude berichten te doornemen, stuit je op de enkele forumleden die niet zomaar alles zoals zoete koek slikken en slikten. (Op een briefing van het parket aan de slachtoffers werden er koekjes uitgedeeld.)

Niet alles is verdwenen uit het dossier. De pogingen om net deze elementen te doen verdwijnen, duiden net waarom het ging en gaat en wie daar belang bij had. Denk daar maar eens over na.

Het is aan het gerecht en de eventuele goede onderzoeksjournalist(en) om te onderzoeken of dàt gegeven klopt.
Dàt gegeven dat heel duidelijk maakt dat het koppel Fourez én De Wit daar niet toevallig waren. En nee, het gaat niet over een vermeende videocassette. Da’s spokenjacht, net om de hypothese van de dan-toch-niet-toevallige aanwezigheid van het koppel te kunnen ondermijnen.

Ah, omerta Johnny. Maar zwijgen deed hij niet altijd… Dat had er blijkbaar toch ook al iemand van jullie (her)ontdekt. Knap:

Ruf Nachtergaele wrote:

Hieronder een oud krantenartikel voor jullie; is misschien nog interessant in de context van de titel van dit subforum. Gazet van Antwerpen 13 september 1991 voorpagina:

http://i662.photobucket.com/albums/uu350/RufN/gvaphilippedestaerke130991vpkl.jpg