1

(26 replies, posted in Roze Balletten)

Zij liegt.
Hoe weet ik dat? Ik werk in de bewaking, maar goed, dat doen er wel meer.
Maar tegelijk ben ik hoog functionerend autist. Ik heb een bijna absurde patroonherkenning.
Elk belletje in heel mijn lijf rinkelt als ik deze vrouw hoor praten, ze is zoals die tories en die republikeinen uit de VS.

Verder is de religieuze ondertoon van dit toneelstuk misselijkmakend.
Zal ik jullie even herinneren aan de daden van de kerk in zo goed als de gehele wereld?
Of zijn jullie het godverdomme vergeten ofzo?
En dan praten over masons. Gasten, wie heeft er al die kerken gebouwd?
Wat betekent mason? Waarom hebben zij zoveel macht verkregen doorheen de eeuwen?
Dit is toch echt wel opzettelijke dwaasheid?

En dan al die zever over Patrick Haemers die haar zogezegd "gered" heeft en haar dan naar de VS brengt, zijn jullie helemaal op jullie hoofd gevallen?

Je red niet iemand van een Westers-Artistocraat-Pedofielen netwerk door ze naar het land die letterlijk staat voor het westen te brengen.

Is dit om alle werkelijke sporen naar de Roze Balletten zoals geklasseerd door onze trouwe procureur zonder gevolg nog belachelijker te maken? Beseffen jullie eigenlijk waar jullie deel van uit maken? Waar jullie mee bezig zijn?

Ziekelijk.

2

(2 replies, posted in Algemeen)

ikbenhetbeu73 wrote:

Blijf vooral verder posten....ik lees je graag. Eindelijk iemand zonder oogkleppen voor de bredere context.  Sommigen hier denken nog steeds dat bijvoorbeeld een Ciolini bij de bende Haemers terecht kwam om te kaarten

Precies.
Officiers van geheime diensten zijn volgens mij in normale, gezonde omstandigheden, geen vrienden van waardetransport overvallers.

Maar ja, het zal wel aan ons liggen!
Toeval! big_smile

3

(2 replies, posted in Algemeen)

https://www.youtube.com/watch?v=elp18OvnNV0

Ik denk dat deze reportage/documentaire misschien interessant zal zijn voor de leden van dit forum die geen extreem-rechtse infiltranten zijn.

Komt het jullie misschien bekend voor:

Het "saai maken" van discussies?
Nodeloos argumenteren over zaken die er bijzonder weinig toe doen?
Met opzet "dwaas" overkomen?
Voor elke waardevolle post, 2 bullshit posts?
Dezelfde stoorzenders keer en keer opnieuw?
Het "trollen"? Namelijk, het met opzet verhitten van een discussie om reactie uit te lokken?

Dames en heren, er is een extreem-rechtse economische elite internationaal aan de macht die systematisch elke democratie op deze planeet infiltreert, ondermijnt, aanvalt, in diskrediet brengt, saboteert, saai maakt, ...

Het is allemaal begonnen volgens mij met het OSS, de militaire inlichtingendienst van de geallieerden in de tweede wereldoorlog.

Ik denk dat het OSS na de tweede wereldoorlog een geheime internationale inlichtingendienst heeft opgericht, waar de CIA deel van uitmaakt, net als de meeste westerse inlichtingendiensten.

Deze heeft agenten uitgezaaid en organisaties opgericht en instituties geinfiltreert over de gehele westerse en latijns-amerikaanse en zuid-aziatische landen, met als doel een traag maar zekere complete overwinning voor extreem rechts, hypercapitalisme, racisme en authoritarianisme/totalitarianisme.

Ze organiseren gebeurtenissen rondom de democratische wereld met als doel telkens een kleine duw naar rechts.
Bijvoorbeeld: de immigratiecrisis in Europa was met opzet slecht georganiseerd om dan nadien de immigratiekwestie als politiek middel te gebruiken, enzovoort.

En dat is precies wat er hier in ons landje is gebeurd in de late jaren 70 en eigenlijk de gehele jaren 80.

Ik geef u de organisatoren en de daders:

Overlords: CIA, Epstein, Reagan, Iran-Contra, The Bohemian Grove, Post-WW2 OSS, ...
Ik kan aan dit geheel geen naam geven want ik weet de naam niet, maar in de woorden van Hugo Coveliers: "Duistere machten".

Organisatoren: Entourage VDB, Rijkswacht top, Gerechtelijke Politie top, Magistraten top, NATO, Staatsveiligheid, ...
Merk op dat niet iedereen die lid was van deze instituties hier van op de hoogte zou geweest zijn, enkel de absolute top, die door middel van Epsteins "Roze Balletten" entrapped was geweest.

Entrapment is wanneer je iemand opzet om een crimineel feit te begaan en hier dan bewijs van verzamelt om vervolgens die persoon te chanteren.

Maar ik denk dat er hier sprake was van "Voluntary Entrapment" om geheimhouding zo goed als te vrijwaren.
Namelijk: je laat je vrijwillig chanteren door middel van entrapment, om niet enkel je loyaliteit te bewijzen maar om deel te mogen uitmaken van de "club". Een WNPer noemde dit "je vrijwillig verbranden".

Het VS voorbeeld van de "Roze Balletten" is genoemd de "Franklin Cover-up".
Volgens mij was dit dezelfde organisatie aan het werk, maar dan in de VS.

Roze Balletten Belgium™: Marc Dutroux, Michel Nihoul, Jean Bultot (Jeugd instellingen..., gevangenis, jongens kom... Het is nu wel heel overduidelijk.), Jean Depretre (Een procureur die werkte, onder andere, aan zaken in verband met probleem jongeren, ...) ...
Jean Bultot en Depretre zouden een boek moeten schrijven; Over hoe men ongemerkt kinderen oogst. By the Jeans.

Special Guest:
CIA Liason/Field Officer: Jean-Francois Buslik.
Ik denk dat voor iedereen die zijn familie geschiedenis bekijkt, alsook wat voor een leven hij nu leeft in Florida, ...
Tja, het zal je dan wel duidelijk zijn dat het deze man moet geweest zijn.

Operatives: Madani Bouhouche, Robert Beijer, Christiaan Bonkoffsky, Lucien Marbaix, die Karate leraar wiens naam ik duizend maal vergeet, maar soit, jullie weten allemaal zeer goed over welke groepering ik spreek.

Ahn, en diegenen die ons verteld hebben dat Bonkoffsky de reus NIET is, dat zijn dezelfde onderzoekers die ons al decennia lang zitten te beliegen, dus misschien moeten we hun weerlegging hiervan niet als waarheid aanschouwen? Allez ja, het is misschien ik hé.

Sub-operatives: Hiermee bedoel ik diegene die ofwel helemaal niet wisten waar ze mee bezig waren, of enkel maar gedeeltelijk: Patrick Haemers, PDS, ... Het zullen er wel nog zijn, maar ik denk juist dat we TOTAAL NIET ons moeten concentreren op deze groep, wat we dus decennia lang al geforceerd worden van te doen; Jean Depretre: "Het zijn roofdieren!"

Tja, hij had ergens wel gelijk hoor.
Want arenden zijn roofdieren.

4

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Vetter wrote:

Dromen? Is dat echt jouw bijdrage? Zeveren maar niets aan durven pakken. Je valt me tegen Leo.

En jij valt mij tegen. Hou eens uw arrogantie en denigrerend commentaar voor jezelf. Je gaat niet de genie van het leger van ons land zomaar even laten optrommelen omdat jullie vermoeden dat er ergens onderwater in een steengroeve een wrak ligt van meer dan 30 jaar oud die zou kunnen iets te maken hebben met deze zaken.

Je gaat ook niet een leger eventjes gaan vertellen waar zij hun oefeningen moeten houden. En al zeker niet als het gaat over een levensgevaarlijke opdracht. Elke opdracht waar mensen onder water zitten is levensgevaarlijk, vergis u niet.

Verder stel ik mij vragen bij het nut hiervan. Wat als het gevonden wordt, wat dan? Wat gaat het bewijzen? Denk je dat ze cruciale bewijsstukken gaan dumpen samen met een vluchtauto van een gewelddadige aanslag? Hun rijbewijs gaan vergeten hebben op het dashboard? Je denkt vast dat het ordinaire gangsters waren nog ook.

Alles wat gevonden is in verband met de Bende van Nijvel en publiek gekend is, is gevonden, omdat het moest gevonden worden. Omdat het moest lijken dat het onderzoek ook maar iets aan het opleveren was.

Het probleem met het onderzoek naar de Bende van Nijvel is dat het langs alle kanten gesaboteerd werd en wordt door de gerechtelijke machten en bestuursorganen van ons land, met medewerking van de politiemacht(en). Vermoedelijk zelfs met goede reden: kennis van de waarlijke toedracht of omstandigheden rond de Bende van Nijvel zouden het land destabiliseren en dat op een manier die niet zal leiden tot een sterke staat. Ongetwijfeld zijn er hier geopolitieke invloeden aan het werk geweest.

Het zou mij ondertussen heel sterk verbazen als het niet iets is in de aard van: politiekers, royals, gerecht, politie enzovoort op het hoogste niveau gechanteerd met materiaal a la roze balletten door buitenlandse inlichtingendienst(en). Tegelijkertijd de verspreiding van het idee in NATO dat aanvallen op eigen bevolking/diensten de publieke opinie zullen beïnvloeden om hogere financiering toe te laten van militaire en politionele doeleinden.

Wij willen liquidaties laten uitvoeren van betrokkenen onder het mom van overvallen en tegelijk alle vormen van beveiliging laten versterken. Om dan de schuld te steken op het gangsterisme en zo het einde in te luiden van de populaire volksport destijds: geldtransporten, banken en postkantoren overvallen.

Nu, dat is speculatie en opinie van mijn standpunt, maar wat vaststaat is dat het onderzoek gesaboteerd wordt langs alle kanten.
Dus wat zal het naar boven komen van verdere bewijsstukken uithalen? Helemaal niets. Een bewijsstuk is nutteloos als het verkeerd bekeken wordt, de analyses gesaboteerd worden en het onderzoek op zich wordt geleid door mensen die toebehoren aan dezelfde instanties die verantwoordelijk zijn voor de daden die naar het onderzoek hebben geleid.

Wat we moeten aanpakken en bestrijden in deze zaak is het idee dat de staat het recht heeft om de bevolking iets aan te doen en wijs te maken uit eigen belang. Een staat moet functioneren in het belang van de bevolking en niet andersom.

Ik heb het al eens gezegd en ik zeg het nogmaals: de daders en opdrachtgevers van de Bende van Nijvel zijn al lang gekend. Het onderzoek is al lang afgesloten, het was namelijk niet nodig om het te onderzoeken. Wat nodig was, was om het te doen lijken alsof er een onderzoek gebeurde en elke poging van politiemensen en magistraten die niet op de hoogte waren/zijn van de ware toedracht op de één of andere manier het zwijgen op te leggen of te saboteren.

Het zou nogal dom zijn om ernstig te gaan onderzoeken wie de opdrachtgevers zijn van feiten waar je zelf de opdracht hebt voor gegeven.

5

(1 replies, posted in Algemeen)

Beste forumleden,

Het is mij opgevallen dat er vrij vaak in bepaalde threads (topics) op dit forum het één en ander besproken wordt die van belang kan zijn voor het onderzoek van de lezer naar de bende van Nijvel en dat er vervolgens (soms nooit voordien geziene) commentators opduiken die vrij letterlijk onzin zitten te vertellen, disinformatie verspreiden, de andere posters belachelijk maken, enz... Vaak zijn deze commentators dan ook géén "waardevolle" posters, waarmee ik bedoel: ze postten zelf nooit iets in de verste verte nuttig of interessant.

Ik zeg niet dat iedereen hier moet afkomen met nuttige informatie, dat is uiteraard onmogelijk, maar het lijkt in sommige gevallen écht gewoonweg op sabotage.
Waar ik me dan ernstig zorgen over maak is dat in sommige gevallen de sabotage misschien beter verscholen is dan dat je zou denken. Er zijn threads die ik helemaal gelezen heb, waarin mensen die gebanned zijn eigenlijk best wel waardevolle informatie postten. Die mensen leveren op dat moment in de tijd, soms zelfs een tiental jaren (of meer) geleden, een bijdrage aan het forum.
Maar dan in een geheel andere thread stoot ik dan op het moment waar ze (waarschijnlijk) hun ban ontvangen hebben.
En dat is dan vaak minder mooi.

In vele gevallen lijkt het mij dan ook maar logisch dat deze mensen bijgevolg gebanned zijn van de forums.
In sommige andere gevallen stel ik mezelf soms de vraag "Waarom is deze persoon niet gebanned?".

Maar voor iemand, zoals ik, die niet echt "in the know" is over de relaties tussen forumleden, kan dit "nogal" verwarrend zijn.
Vooral dan ook wanneer forumleden elkaar kennen op één of andere manier, of weet hebben van elkaars beroep of dergelijke, maar dit niet uitdrukkelijk vermelden, uiteraard, bij elke post waar ze elkaar aanspreken. Begin dan maar sarcasme te onderscheiden van een gemeende post als buitenstaander.

Na dit alles op te merken ben ik beginnen nadenken over een mogelijke oplossing.
Maar ik stoot op enkele problemen.

Bijvoorbeeld: Een oplossing zou kunnen zijn om de threads "op te schonen", dat is, ongewenste posts of posts waarvan de inhoud ondertussen bewezen is onzin te zijn te wissen.

Maar dan kun je op den duur er al helemaal niet meer aan uit gezien anderen daar dan op reageren, en als iemand reageert op een post die niet meer te vinden is, tja, waar zijn we dan nog mee bezig uiteindelijk?

Vrijwel elke oplossing die ik kan bedenken heeft gelijkaardige problemen.
Zoals men kan verwachten is het gemakkelijker de boel te verzieken dan dat het is de boel op orde te krijgen.

Ik besloot alsnog een thread hierover te maken.
Het is niet mijn bedoeling om drama te veroorzaken of dergelijke, ik begrijp dat bij sommigen deze zaken zeer gevoelig kunnen liggen, ik denk dan in het bijzonder aan slachtoffers of familie-van.

Nu zit ik hier natuurlijk, whisky in de hand, om 5:50 s'ochtends, na een nacht van lezen op dit forum, me af te vragen of ik zelf wel weet waar ik hiermee naartoe wil.

Ik denk dat ik misschien het tot een vraag kan reduceren.
Zijn er mensen op het forum die een lijst bijhouden ofzo van de mensen die gebanned zijn en de reden waarom ze gebanned zijn?
Ik kijk dan natuurlijk in de richting van de moderators/admins/beheerder(s).

Ik hoef deze lijst niet noodzakelijk ter beschikking te hebben, het zijn uiteindelijk mijn zaken niet.
Maar ik denk dat het misschien van nut kan zijn als dergelijke lijst zou bestaan.

Verder denk ik ook dat als er forumleden in het verleden waren die bijvoorbeeld later werden betrapt op het met opzet verspreiden van disinformatie, dat deze in het bijzonder zouden moeten bekend gemaakt worden in mijn opinie, om de mogelijke nieuwkomers of terugkomers ervan te informeren dat posts van deze mensen in het bijzonder moeten worden gelezen met enige voorzichtigheid.

Misschien ga ik hier allemaal te ver op in.
Misschien overdrijf ik.
En dit alles is uiteraard gewoon gebaseerd op mijn eigen ervaringen en perspectief bij het lezen van dit forum.

Maar ik vond het toch even de moeite waard om dit aan te kaarten, misschien dat iemand anders hier nog iets over kwijt wil.
In ieder geval: hou het alsjeblieft civiel.

Ons doel is hier het vangen van beesten, niet het worden ervan.

6

(8 replies, posted in Roze Balletten)

Is het juist ik of is de eerste post met afbeeldings-links nu gewoon de vlag van Oekraine met "No War" als tekst erop?