21

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Wim wrote:

Zie ook » blog.seniorennet.be Op basis van de reacties aldaar, wordt er ook verwezen naar Groep Diane ...

Kan je enkele reacties citeren? Ik kan deze niet lezen.

22

(308 replies, posted in Politiek & Business)

A.Rodin, ik geloof ook in die piste.

23

(155 replies, posted in Andere Personen)

Aubanel wrote:

Precies zoals ik dacht: Pilarski en Adinkerke zijn oninteressant. Jumet concentreert zich op andere pistes en het wordt tijd dat wij dat ook doen.

Juist.

24

(23 replies, posted in Robotfoto's)

Ben wrote:

Dit is een robotfoto van één van de daders van de overval op wapenhandel Dekaise in Waver.

Patrick Pilarski.

25

(155 replies, posted in Andere Personen)

freelance1603 wrote:

Robotfoto nummer 19?

Robotfoto nr 16 lijkt er meer op.

26

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

CleverTrevor wrote:

U vergeet één ding: die 28 moorden werden niet in 2014 gepleegd, maar 29 tot 32 jaar geleden. In een tijd waarin niemand nog DNA-onderzoek deed en waarin je al blij zijn moest zijn met een mooie vingerafdruk (en dan mocht hopen dat het de afdruk van een dader was en niet een toevallige getuige). Er waren ook geen mobiele telefoons (tegenwoordig erg belangrijk in opsporingsonderzoeken). Bovendien was er in die tijd niet eens één politiedienst maar waren er allerlei naast elkaar werkende diensten die mekaar de loef probeerden af te steken en gegevens voor elkaar verborgen hielden.

Vandaag de dag zouden dit soort misdrijven als ze nu gepleegd werden vermoedelijk wel opgelost worden, maar de Bende van Nijvel pleegde haar daden in een andere werkelijkheid.

Inderdaad, case closed. Tinck was de laatste strohalm. Het verhaal van de Bende van Nijvel zal eindigen zoals de moord op JFK. Véél speculaties maar nooit de waarheid kennend. Spijtig voor de nabestaanden. Alleen de moordenaars kennen de waarheid, maar ze zullen het nooit zeggen. Dat schandaal nemen ze mee in hun graf. Als ze al niet onder de zoden liggen. 30 jaar is héél lang in zo een dossier. Dan komt er geen aap meer uit de mouw, van de daders noch van het gerecht. Spijtig.

27

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

» Forum

28

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Floris wrote:

http://s8.postimg.org/f5sij8ywl/tinck_1970_1980.jpg

Ja man toch, serieuze beer. Schouders en armen al goed bekeken. Daar wil ik geen lap van krijgen.

29

(133 replies, posted in Hypotheses)

Trojan wrote:

14. In Anderlues is het materiaal uitgeleend.

Niet alleen Anderleus vrees ik » YouTube (50:50)

"We are through the looking glass here. White is black and black is white."

30

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

CleverTrevor wrote:

Ik had het wel verwacht, omdat de speurders ongetwijfeld extra tijd nodig hebben om Tinck's verleden in kaart te brengen. Ze willen deze "laatste kans" om een schuldige te vinden niet laten lopen, dus zullen ze alles op alles zetten en elk details binnenstebuiten willen keren. Dat is op zich al een reden om hem langer vast te houden. Het wil niet zeggen dat Tinck schuldig is. Het wil alleen zeggen dat de speurders nog niet overtuigd zijn van zijn onschuld.

De kamer van inbeschuldigingstelling van Bergen is toch onpartijdig? Zij moeten toch argumenten krijgen om deze persoon niet vrij te laten. De Procureur-generaal Christian De Valkeneer moet toch over meer beschikken dan over loslippig dronkenmanschap. Anders hadden ze al 100 man moeten aanhouden ivm Bende van Nijvel. Iemand langer vasthouden dan 17 dagen (en nu nog langer) in België, dat doet de kamer van inbeschuldigingstelling toch niet snel. En zeker niet in een dossier van 30 jaar oud. Denk ik toch?