451

(1,153 replies, posted in 1983)

Hier een foto van een cartouche die waarschijnlijk de dood heeft betekend voor rijkswachter Morue. Als er inderdaad 24 projectielen uit zijn lichaam werden gehaald zullen het zulke loden bollen geweest zijn en geen .22 patronen.

https://lh5.googleusercontent.com/_U3ZRR_t9GFU/TWPVU09CwcI/AAAAAAAAAVw/N_SBjLNIrL8/s720/DSC_0002.JPG

452

(1,153 replies, posted in 1983)

noorderling wrote:

In het lichaam van wachtmeester Marcel Morue worden vierentwintig projectielen teruggevonden. Het lijkt wel een lustmoord. Alle remmen los.

Dus zeker en vast een kaliber 12. Waarschijnlijk van op zeer korte afstand geschoten of van verdere afstand meerdere malen geschoten. In deze legia cartouche zitten nl 28 loden bolletjes. Zal er is eentje opensnijden en een foto plaatsen.

453

(147 replies, posted in 1983)

Dag Leo, hij kan ook ergens in een bos of op de bodem van een kanaal liggen. Met daar een beetje over die grond te gaan wrijven gaan ze die niet terugvinden.

454

(26 replies, posted in Bende Haemers)

Dag Aleks Donskij, de blonde jongen met blauwe ogen was inderdaad geen engeltje. Denise Tyack was inderdaad geen engeltje. Heeft niets te maken met andere joden, je hebt overal wel goede en slechte elementen.

455

(31 replies, posted in Hypotheses)

Merci Merovinger, weet niet of het over dezelfde persoon gaat als Bartyoga bedoeld, maar dit hier is wel de persoon waar ik het over had. Deze persoon had problemen in het drugsmilieu en rook altijd een beetje naar ether. Heb hem maar een paar keer gezien en hij kon een beetje lastig doen, maar zo'n dood heeft hij zeker niet verdiend.

456

(220 replies, posted in Robotfoto's)

Was de reus een rosse? Vond een artikel op google over de verschillende liquidaties in het hollandse milieu:

Bruinsma huurt in 1989 Ron Ostrovski in om zijn vriend Steve Brown te vermoorden. Brown voelt echter nattigheid en breekt met Ron Ostrovski. Brown krijgt al snel bezoek van Ferry Koch die een gokschuld voor Sjaak Mercuur wil innen wat Brown weigerd. Koch steld Brown dan voor Mercuur te rippen en de 2 worden partners. Koch kent ook Martin Hoogland. Gerrie Hillen (zijn broer Eddy Hillen is jaren geleden met 13 kogels doodgeschoten door de Chinezen) koopt met Steve Brown een partij hasj van de zigeuner Hans Dufour en een gigantische, rode beer van een vent (lid van de bende van Nijvel en betrokken bij het doodschieten van een paar rijkswachters). Ze worden geript waarop Brown het adres van Dufour's achteroom de zigeunerkoning Ankie Dufour krijgt van Koch. Brown verkoopt de partij hasj dan aan kolonel Martin en zijn luitenant Patrick van de IRA en geeft dan de schuld aan Dufour. Spoedig krijgt Hillen 10 jaar als hij een Joegoslavische de tepels afsneed (Hillen krijgt in navolging van zijn schoonvader eerst 8 en daarna 2,5 jaar krijgt).

457

(31 replies, posted in Hypotheses)

bartyoga wrote:

Ik heb soms rare intuïties en toen kreeg ik binnen als ik die mannen zag; 't is de bende van nijvel en 't zijn rijkswachters. Nu niemand pakt zoiets au serieux natuurlijk, maar ik zit er wel mee verveeld want als ik in 98 aan 't rad woonde in de molenstraat en mijn zatte buurman me aanklamte aan zijn stamcafe kreeg ik binnen. Zij gaan u doodkloppen en in t water gooien! De volgende dag als ik met de tram terug van 't station kwam zag ik in het astridpark linten van de gp en ja naderhand hoorde ik da ze hem bvermoord hadden en met de broek af in de vijver gedumpt. Was mijn intuïtie juist op de colruytparking?

Dag Bartyoga,

Straf verhaal, maar zijt ge zeker van het jaartal '98? Dacht gehoord te hebben dat er in 1996 ook een man zou verdronken zijn. Bij die laatste waren armen en benen gebroken. Moet ergens begin 96 geweest zijn. Was in die tijd beroepsmilitair en mijn ex-vriendin zat in het ceria (hogeschool). Het verhaal deed de ronde in café le cercle.

458

(753 replies, posted in 1985)

Gewoon vragen Raf, zij zal wel iets meer weten dan wij.

459

(79 replies, posted in Onderzoekspistes)

Merovinger, je hebt gelijk, hij is nu een voorbeeld voor onze kinderen » www.hbvl.be

460

(39 replies, posted in 1983)

Peugeot 504, werd later ook gebruikt door bende Haemers. Weet iemand of er iets speciaal is aan die wagen?