521

(643 replies, posted in 1983)

Als je de naam van deze persoon googelt, kom je bij een ander topic en daar staat iets over de kogelgaten. Weet niet of het geloofwaardig is. » forum.politics.be

522

(1,219 replies, posted in 1985)

Renne, toch bestaan zulke lieden, heb ook het vermoeden dat ze de overheid niet alleen wilde uitdagen, maar ook een lesje wilde leren. Jullie zijn groot en wij zijn klein, maar we slaan bikkelhard terug. Is gewoon een vermoeden.

523

(643 replies, posted in 1983)

chenda wrote:

Ze spraken Frans en Nederlands. De persoon die tegen mij bezig was aan de toog sprak zelfs heel vlot Nederlands zonder accent. Hij woonde destijds (25 jaar geleden) in Hamme Merchtem, dus tegen het Brusselse. PS: Ik heb hier nog steeds het dominosteentje niet geplaatst.

In deze streek (Merchtem) is er een carroseriebedrijf dat volgens mij reeds genoemd werd in het bende dossier, weet niet of ik de naam mag vernoemen, laat het aan Ben over. Er zou destijds een wagen zijn gestolen die werd doorzeeft door de bende. Toen ze de wagen terugvonden waren de kogelgaten gedicht.

524

(278 replies, posted in 1982)

Luckyone, wanneer je een overval doet en je wordt betrapt kan je dat op 2 manieren oplossen.

  • Politie komt ter plaatse, roept wat,en je geeft je over.

  • Politie komt ter plaatse, en heeft zelf geen tijd om te roepen door de gangster die zich niet wil laten klissen.

Je hebt ook nog een andere soort,die er alles aan doen om de politie uit te dagen. Deze gangsters zijn de gevaarlijkste en ze zullen er alles aan doen om niet levend in de handen van de vijand (politie)te vallen.

Kijk maar is naar de film (waargebeurde feiten) in the line of duty the F.B.I.murders. 2 ex-Vietnam veteranen die zich niet kunnen aanpassen aan het gewone leven, en dan maar beginnen met overvallen. Deze plegen ze bijna altijd op een identieke datum, waardoor het F.B.I. een hinderlaag legt. De beelden van de hinderlaag worden nog steeds door het FBI gebruikt om aan leerlingen te tonen tot wat iemand in staat is om toch niet in de cel te moeten.

525

(133 replies, posted in Andere Personen)

Deze van Lede en Aalst zijn nu blijkbaar één.

526

(133 replies, posted in Andere Personen)

In Aalst kan men momenteel in één club het practical shooting beoefenen en dat is in de Lion d'or. Als ik me niet vergis is dat de schietstand van Alfons Baeyens geweest, die dan weer een bekende was van Bouhouche.

527

(47 replies, posted in Wapenhandel)

Jaques Monsieur woonde een tijd in Lot. Is dus een gebuur van De Staerke.

528

(154 replies, posted in Wagens)

8 patronen in een uitgebrande wagen? Zal waarschijnlijk enkel wat koper overgebleven zijn. Doet mij denken aan de hulzen die ze zochten nadat agent N. op de reus zou geschoten hebben. Die hulzen zitten gewoon in de trommel, als hij niet herladen heeft. Als de gevonden patronen er intact zijn uitgekomen, moet er toch wel verder gezocht worden naar een mogelijk vals-dwaalspoor. Zal is een kleine test doen met een patroon, hou jullie op de hoogte.

529

(60 replies, posted in Robotfoto's)

Hier zie je zo'n MP5 die volgens mij op de rug van de gangster hangt. Heb de foto aan enkele collega's laten zien en als je een beetje af weet van wapens dan zie je zo dat het hier om een MP5 gaat. Deze op de foto is een gedempte MP:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a2/Heckler_Koch_MP5.jpg

530

(163 replies, posted in Plaatsen)

Kenza, wij wachten met ongeduld op de foto. Allee, ik vooral.