1,141

(175 replies, posted in Wagens)

Juist een reden temeer om te gaan duiken in de verlaten steengroeve. Het kan zijn dat ze bewust een vat afgedraaide olie in die steengroe gegooid hebben omdat er een paar boefjes hun mond voorbij gepraat hebben. Wat mij inspireert is de pruik en bivakmuts dat gevonden is in het riviertje de Mark iets verder en volgens mijn persoonlijke mening heeft de pomp - die in de verlaten steengroeve staat om het water op pijl te houden - die bivakmuts en pruik opgezogen en ietsje verder in de het riviertje de Mark uitgespuwd.

1,142

(175 replies, posted in Wagens)

Ik had al een paar aanwijzingen op het forum geplaatst die in de richting van de steengroeve van Lessines wijzen. Maar dankzij het artikel van Merovinger hierboven ben ik er meer en meer van overtuigd dat de Golf GTI van de overval in Aalst in de verlaten steengroeve van Lessines ligt.

PS: Eenhoorn, het filmpje dat je gepost hebt is niet de juiste steengroeve maar de steengroeve waar er bijna alle dagen in gedoken wordt. De verlaten steengroeve is verboden terrein.

1,143

(175 replies, posted in Wagens)

Merovinger, heel erg bedankt.

1,144

(389 replies, posted in Mededelingen)

Ben, is Niet Simpel nog altijd geschorst?

1,145

(175 replies, posted in Wagens)

Onlangs hebben een paar duikers gevraagd om daar eens te mogen duiken en het werd direct geweigerd. De brandweer van Nijmegen heeft een klein pijlbootje waar ze tot 50 meter diep kunnen pijlen wat er op de bodem ligt. Ik heb al een paar keer een mail gestuurd maar telkens zonder reactie. Tot nu toe hebben ze overal gezocht en gegraven en gedoken behalve in de verlaten steengroeve van Lessines.

Met een dregmagneet kun je gemakkelijk een auto dedecteren onder water.

1,146

(175 replies, posted in Wagens)

Ik blijf het raar en belachlijk vinden dat men in deze steengroeve is gaan duiken. Ieder plekje en voorwerp is in kaart gebracht in deze steengroeve want er wordt dagelijks in gedoken.

http://www.duiken-in-belgie.com/images/lokaties/cosyns_plan_small.jpg

http://www.duiken-in-belgie.com/images/lokaties/cosyns.jpg

1,147

(175 replies, posted in Wagens)

Merovinger, heb jij het volledige artikel?

1,148

(175 replies, posted in Wagens)

Op 21 februari 1987 gaf onderzoeksrechter Schlicker opdracht om Bruno's vroegere vriendinnetje te verhoren. Het was een van de laatste interventies van de ontredderde magistraat. Twee dagen later zette het Hof van Cassatie hem uit het onderzoek. De dossiers van de overvallen van de bende van Nijvel in 1982 en 1983 werden overgeheveld naar onderzoeksrechter Jean-Claude Lacroix in Charleroi. Alleen het dossier-Dekaise bleef in Nijvel en hoe meer lichten op rood schakelden, hoe wanhopiger de trein-Schlicker verder denderde.

Dat wil zeggen dat op 25 februari 1987 zoals in het krantenartikel van Merovinger hierboven er juist toevallig een nieuwe onderzoeksrechter in het spel was want de andere (die resultaat boekte) werd wandelen gestuurd en heel waarschijnlijk omdat hij de Golf GTI van de overval in Aalst ging bovenhalen. Zou het kunnen dat de duik naar de Golf GTI in Lessines al een paar dagen gepland was en ze die niet meer konden annuleren want de duikers van Oostende en de ontmijningsdienst waren alles al aan het voorbereiden en daarom de duik bewust plaats vond in de verkeerde steengroeve waar ze er zeker van waren dat ze niets gingen vinden.

PS: Merovinger supergoed speurwerk.

1,149

(114 replies, posted in Westland New Post)

Het is waarschijnlijk een domme vraag maar zou het kunnen dat ze ook bewakingsopdrachten deden voor de NAVO? Aangezien Joel Lhost beweert dat hij ze naar de basis van Chièvres moest loodsen, zou dat kunnen verklaren hoe ze ongezien op de basis konden geraken als zijzelf aan de poort stonden.

1,150

(175 replies, posted in Wagens)

Merovinger, heel erg bedankt voor het artikel. Juist spijtig dat ze in de verkeerde steengroeve zijn gaan duiken! Het moest de verlaten steengroeve zijn! Of hebben ze bewust in de verkeerde gaan zoeken omdat ze dat wisten?