Ik ben benieuwd en ga pas oordelen na het lezen van het boek, ik ben juist bang dat dit gewoon reclame is.

1,152

(2 replies, posted in Wagens)

Deze wagen is ook niet ver (paar kilometers) terug gevonden van de oude militaire basis in Kester (afdeling van Chièvres). Ter info.

1,153

(75 replies, posted in Wagens)

Gewoon ter info: als je van aan de oude verlaten militaire basis iets verder aan Mong Blok links afslaat, kom je na een klein eindje aan de plaats uit waar de Golf is gevonden.

1,154

(21 replies, posted in Organisaties)

Ik vind nergens terug hoe hij is vermoord en of de daders bekend zijn of aangehouden.

1,155

(27 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Zijn er foto's of afbeeldingen van sihouettes die door WNP zijn gebruikt?

1,156

(21 replies, posted in Organisaties)

Inderdaad een heel goed spoor. Weet er iemand hoe en waar Daniel Gillard is vermoord? Waar hij portier was en is er ook een foto? Leeftijd? Raar dat juist een reus uit het entourage korte tijd na de feiten in Aalst worden vermoord.

1,157

(11 replies, posted in Bewijsstukken)

Wat de maisolie betreft heb ik mischien nog een mogelijke verklaring. Op bijna wandelafstand van de Colryut van Nijvel was het oude vervallen circuit van Nijvel en ik herinner mij dat daar in die jaren heel wat gasten kwamen om hun racewagentjes op afstandbediening te testen en daar werd een mengsel met dit soort olie aan toegevoegd in de jaren 80. Ook was er daar een illegaal groot motocrossparcours.

1,158

(3 replies, posted in Magistraten)

Wat is er met de klacht gebeurd? Laat mij eens raden, niets.

1,159

(137 replies, posted in Plaatsen)

Tunnel aan de rand van het Bois de la Houssière. Deze tunnel ligt er al verlaten bij sinds 1976 en loopt een heel eind in het bos. Het rare is dat deze tunnel halverwege is ingestort en de andere pijp is dichtgedaan. Dit wil zeggen dat er nog een heel grote ruimte verborgen zit. De uitgang is ook nergens te bespeuren, wat wil zeggen dat het verborgen zit. De ingang is op privéterrein en is moeilijk te bereiken. Ik vermoed dat er daar in een huisje iemand woont. Het staat er vol oude autowrakken (4X4), ik vermoed van een jager of zo. Dit is gewoon ter info en een weetje.

http://4.bp.blogspot.com/_x0JKcXsNxZQ/ScoTwKxfA9I/AAAAAAAAAK4/7ut7oNmr9yg/s400/hen02.jpg

800x514

800x525

1,160

(1,141 replies, posted in 1985)

De onderzoekers in Dendermonde hebben interesse in de Renault 25, omdat zo'n wagen - hetzelfde type en kleur - gesignaleerd was voor de feiten in Aalst. En omdat een robotfoto van één van de verdachte in Aalst - een robotfoto met bril - grote gelijkenissen vertoont met een agent van het bedrijf van Beijer. Dat zelfde bedrijf heeft eveneens foto's genomen van de Delhaize in Aalst.

Bestaat er hier meer info over?