1,381

(963 replies, posted in Bende De Staerke)

De reden waarom ik denk dat De Staerke er niets mee te maken heeft, is omdat ze alles in het werk gezet hebben om alles naar De Staerke toe te schuiven! De Staerke was een overvaller en dit was drama. En de strategie van de spanning omdat de rijkswacht op die manier meer middelen zou krijgen. Dus waarom zou De Staerke zoveel doden willen?

1,382

(1,141 replies, posted in 1985)

Ter info: de baas van radio had ook een buitenverblijf in het zuiden van Frankrijk.

1,383

(963 replies, posted in Bende De Staerke)

Volgens mij heeft De Staerke niks met de Bende van Nijvel te maken. Maar wie ben ik.

1,384

(760 replies, posted in 1985)

Een auto kun je niet 100% demonteren, hoogstens wat onderdelen afvijzen. Wat je ook demonteert, de auto blijft in zijn totale vorm even groot! Dus moet je ergens mee naartoe maar in de Golf stonden heel wat lijken gekerfd dus die laat je niet pressen (veel te gevaarlijk), die dump je in een water of hij staat ergens te blinken als levensverzekering.

1,385

(760 replies, posted in 1985)

De Golf van de overval staat ergens in een garage als levensverzekering of ligt ergens op de bodem en dan zijn er maar 2 plekken meer waar hij kan liggen! De verlaten smerige steengroeve van Lessen (54 meter diep) of de oude afgedamde aftakking van de verbinding tussen Ittre en Strepy Theux (6 meter diep). Ik gok op Lessen!

1,386

(137 replies, posted in Plaatsen)

Raf, wat het Bois de la Houssière betreft, ik kan mij vergissen maar ik ben er bijna zeker van dat het een dwaalspoor is. WNP is daar een paar keer gaan schieten met een paar mensen. Maar dat van dat hoopje vuur waarvan juist toevallig de namen niet verbrand waren, daar heb ik toch vragen bij. De vuilzakken in het water zijn ook een lachertje, dat de auto's juist in het Bois de la Houssière in brand gestoken worden, is evenmin een lachertje. Een hond of kat doet zijn behoefte nooit in zijn eigen nest. En nooit heeft er een wandelaar of boswachter of spelende kinderen melding gemaakt dat ze aan auto's aan het werken zijn in het Bois de la Houssière. Ze hebben het bos afgespeurd met 100 man en metaaldetectoren, ... nooit is er iets gevonden. En precies dat zijn Bosjesmannen dat daar in de kou en donker en regen wat gaan open en bloot buiten staan. Dat Bois de la Houssiere is een dwaalspoor!

1,387

(59 replies, posted in Bewijsstukken)

Bergen ligt heel ver van kruispunt Hogenberg, zeker ongeveer 45 km.

1,388

(270 replies, posted in 1985)

Als ik mij niet vergis hadden een paar families uit Aalst een privé defectieve onder de arm genomen. Weet iemand of die resultaat heeft geboekt?

1,389

(32 replies, posted in Wagens)

Deze info over de Ford Taunus heeft ooit in de krant gestaan en als ik mij niet vergis dan is het terug te vinden op het forum. Deze info is ook bekend bij de CWB. Dat er sluipschutters op het dak van de Delhaize lagen, was in die periode geen uitzondering. Juist toevallig in Aalst niet.

Op het Franstalige forum is deze info ivm de Ford Taunus die in Liedekerke gezien was ook bekend.

1,390

(32 replies, posted in Wagens)

In de Poortstraat in Liedekerke was er een paar dagen voor de overval in Aalst een beige Ford Taunus gesignaleerd waar 3 mannen uitstapten en te voet door het parkje van tussen de struiken eens naar de Delhaize gingen kijken maar er lagen sluipschutters op het dak (ter bescherming) en na enkele seconden zijn ze terug weggegaan.