1,421

(760 replies, posted in 1985)

Niet simpel, mijn excuses. Ik had u verkeerd ingeschat, heel goede beschrijving!

1,422

(760 replies, posted in 1985)

Niet simpel, alvast bedankt voor de reactie en de heel gedetailleerde uitleg. Op het forum was er iemand die de Golf gezien heeft maar ik zit het te overlezen maar vindt het niet terug. Sommigen dachten dat het een tweede Golf was, wat deze redenering zou kunnen verklaren.

1,423

(760 replies, posted in 1985)

Heeft er iemand weet of er op het Franstalig van getuigen die de Golf hebben zien rijden op 9 november?

1,424

(760 replies, posted in 1985)

Als in Wallonië het thema over de Bende van Nijvel veel harder leeft dan bij ons, vind ik het nog raarder dat er van de Golf op 9 november nergens een melding is gemaakt. Het was vrijdagavond, iedereen doet zijn inkopen, heel veel mensen gaan vooral in Wallonië iets eten of iets drinken en niemand heeft de Golf gezien en bij ons hebben ze hem tot in Leerbeek meermaals gezien en daar verdwijnt hij van de aardbol?

1,425

(140 replies, posted in Bibliografie)

De film is gebaseerd op het verhaal van David Van De Steen. Wat ik een heel goede zaak vind. Wel raar dat Guy Bouten zijn boek uitstelt en dat nu ook Stijn Coninckx ook zijn film uitstelt. Dat doet mij alleen maar vermoeden dat er iets op til is zodat ze hun verhaal kunnen aanpassen. Volgens mij komt er ergens beweging in de zaak.

1,426

(504 replies, posted in Algemeen)

Juist Ben, ik heb die film gezien maar persoonlijk vond ik hem maar niets. Ik heb Julien Vrebos ooit eens ontmoet, hij lag te zonnen aan het riviertje de Samme bij Ronquières. Alle middelen zijn goed zolang dit thema maar in de media, blijft zorgen voor de nodige aandacht! En ik denk ook dat de daders een goede levensverzekering hebben.

1,427

(42 replies, posted in Andere)

Bij mijn weten zitten er zoals overal wel een paar zware jongens in Aalst, maar van een netwerk of zo heb ik totaal geen weet. Wat wimi betreft gaat het enkel voor een groot deel op café spelen waar de café-uitbater de bijna eindverantwoordelijke voor is. Ik denk dat dit een verkeerde piste is, maar uiteraard kan iedereen zich vergissen.

1,428

(504 replies, posted in Algemeen)

Weet je wat ik raar vindt? Dat er nooit een film gemaakt is over de Bende van Nijvel. Of eens een deftige reconstructie zonder leugens en dwaalsporen. Eens een echte reconstructie met waarheden en een communicatie.

1,429

(760 replies, posted in 1985)

Of rekening houdend met Patrick zijn tijdlijn - die volgens mij klopt - is de Golf in volle vaart vertrokken, de Mercedes ziet dat of wordt zoals je zegt Raf via de walkie-talkie verwittigd dat de Golf in volle vaart voorbij vliegt tot in Pamel en verstopt hem daar in de velden tot de Mercedes is gepasseerd en als de Mercedes het voortouw heeft genomen om te kijken en nadien te verwittigen dat de kust veilig is.

Maar als de Mercedes instaat voor back-up, moeten die gasten ook zwaarbewapend geweest zijn en het is misschien onnozel te denken dat de gasten van de Mercedes hun wapens ergens hebben verstopt om bij een eventuele politiecontrole vrij zijn van zonden en hen niets ten laste kan worden gelegd. En misschien is dat de reden dat de kinderen de wapens hadden gevonden in de Osbroek, van een vorige oefening? Ik weet het, het is heel ver gezocht.

1,430

(169 replies, posted in Getuigen)

Mensen, weet je waarom de getuigen anoniem waren? Omdat ze niet bestaan! Waarom komen ze er na pas zoveel tijd mee af? Omdat het in het verhaal past van de killer is dood dus iedereen is dood en geen getuigen of spijtoptant meer!  Golf van overval Delhaize nooit gevonden! Lijk nooit gevonden! Getuigen anoniem! Eens voorbij de rode lichten van Hogenberg stopt gans het verhaal van de Bende Nijvel.

Al 29 jaar denken wij verkeerd! Het Bois de la Houssière houd geen steek dat is een dwaalspoor.