1,471

(30 replies, posted in Bibliografie)

Moest de Vlaamse media de reportage nu eens ondertitelen en uitzenden op een schappelijk uur.

1,472

(1,141 replies, posted in 1985)

Niet Simpel wrote:

Het moet zijn dat de beheerder van de schietstand hiermee heeft ingestemd want anders is dit onmogelijk.

Of de politie heeft ingebroken.

1,473

(30 replies, posted in Bibliografie)

Sorry dat ik niet mee ben, maar is er een mogelijke getuige beschoten? Waar en waneer?

1,474

(14 replies, posted in Westland New Post)

Is er een foto van Van Engeland?

1,475

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Iedereen zit te speculeren over de wapens uit het kanaal dat daar bedrog in het spel is, maar het wapen dat ze bij Bouhouche in de spagethisaus gevonden hadden: dat bij de eerste expertise zou gebruikt zijn bij de laatste Bende-overval en dan plots bij de tweede expertise ineens totaal niets met de Bende te maken had! Waar is dat wapen nu? En kunnen ze dat niet terug onderzoeken met vernieuwde technieken, want bedrog en manipulatie lijkt normaal in het onderzoek.

1,476

(18 replies, posted in Plaatsen)

Er ligt op het kanaal Brussel-Charleroi een baggerboot klaar om te beginnen baggeren onder de brug tussen de zwaaikom en het hellend vlak! Naar het schijnt is het al tientallen jaren geleden dat er daar gebaggerd is. Het zou interessant zijn om eens in de slipponton te gaan kijken.

1,477

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Het is voor één keer wel simpel! Het kanaal is een stilstaand water tussen Ronquières en Ittre, buiten de kleine toevoer van de riviertjes de Samme en de Sonette en de sluis van Ittre heeft een verval van 13,3 meter (grootste van België). Dus laat dat kanaal gewoon leeglopen en het geeft zijn geheimen direct prijs! Dat de oevers gaan instorten is groote zever. Onlangs hebben ze de Maas nog laten leeglopen in Andenne voor onderhoudswerken aan de sluis en er is niet het minste ingezakt! En het kanaal is aan de oevers dan nog verstevigd met stenen in netten en dat is zelfs bij de Maas niet het geval. Ik denk dat ze niet durven omdat er wat gaat bovenkomen.
400x297

1,478

(35 replies, posted in Algemeen)

Ik sluit mij bij de mening aan, maar al bij al was het een toffe avond en vooral de gratis drank op het einde! Maar het is inderdaad de schaamte voorbij dat men blijkbaar de daders niet durft te straffen nadat ze zoveel gruwel en leed hebben aangericht! Onschuldige mannen en vrouwen en kinderen vermoord om nog maar niet te spreken over de nabestaanden!

1,479

(1,141 replies, posted in 1985)

Niet simpel, goed dat je dat zegt dat ze langs het Houten Hand gereden zijn want je zit al een ganse tijd te beweren dat ze via de N45 gereden zijn! Dus je bevestigt dat ze de Ninoofsesteenweg zijn afgereden! Maar voor ze naar Delhaize zijn gegaan, zijn ze uit de groene weg in Erembodegem gekomen want ter hoogte van het Houten Hand hadden ze bijna een vrouw van haar fiets gereden! Ter info, de groeneweg was vroeger een wegeltje dat van aan de Osbroek - waar de Mercedes stond - rechtstreeks naar de Albatros of via ander wegeltje naar industrie in Erembodegem liep!

1,480

(1,141 replies, posted in 1985)

Als de DJ zegt dat de beller zuiver Nederlands sprak dan maak ik daarvan uit dat de beller zeker geen Aalstenaar was of iemand uit de buurgemeenten. Want hoe hard een Aalstenaar ook zijn best doet, hij blijft een Aalsterse tongval hebben waar hij zijn afkomst mee verraad.