Gendarm, zou je niet eens aan VRT vragen of ze deze documentaire willen uitzenden.

1,582

(1,143 replies, posted in 1983)

Als ik mij niet vergis was er langs de overkant het oude circuit van Nijvel dat er in die tijd verlaten bij lag, inclusief heel wat gebouwen en pitstops die er vervallen bij stonden waar je heel wat ongezien in kwijt kon want het was toegankelijk via een nabij gelegen veldweg waar de omheining stuk was. Het is nu volledig verdwenen. Het is nu een nieuw bedrijventerrein maar je vindt er wat van terug op Google als je circuit van Nijvel intypt.

1,583

(99 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Tegen het bos wat hun zogezegde confortzone betreft loopt het kanaal Brussel-Charleroi en kort in de buurt is er een wachtbekken voor schepen die wachten op de sluis of daar ook wachten op vracht. Heel veel schippers zijn Nederlander

1,584

(140 replies, posted in Bibliografie)

Blood and Honour had banden met schietclub in Aalst. Is het toevallig dezelfde schietclub?

1,585

(154 replies, posted in Wagens)

Op het dak van de Delhaize in Denderleeuw-Liedekerke lagen toen bijna constant scherpschutters op het dak, toeval of niet iets verder staat een verkeersbord in donkere weg en dat is beschoten met zwaar kaliber (toevallig bord richting Ninove).

1,586

(1,219 replies, posted in 1985)

Waarschijnlijk is dit een domme vraag maar wie belde de rijkswacht of politie voor te melden dat er een overval aan de gang was op Delhaize in Aalst?

1,587

(133 replies, posted in Andere Personen)

Een gemeente verder, in Lede, had je vroeger ook de Shooting Gallerie.

1,588

(163 replies, posted in Plaatsen)

Wat betreft fantasie i.v.m. kogelgaten in verkeersborden, zou ik echt niet durven zeggen het is toevallig een alternatieve route richting Ninove en juist toevallig is er op het bord richtig Ninove geschoten met heel zwaar kaliber. En dan iets verder is er nog een in veldweg en ik heb er mij eens op bevraagd en het zou dateren van 1985 dat die gaten er in zijn en naar het schijnt zijn er zo een paar verwijdert. En toevallig in een bos met villawijk midden in het bos op de baan tussen Braine en Waterloo kom je hetzelfde tegen dus ik denk niet dat er daar mijnwerkers of jagers met zo'n geschut schieten.

1,589

(163 replies, posted in Plaatsen)

Wat schieten op verkeersborden betreft kun je wel gelijk hebben, ik heb een binnen route ontdekt waar oude verkeersborden staan met serieuze kogelgaten en als je die volgt kom je op een oud stort in Braine ergens in een bos. Weet iemand daar iets meer over want ik vind er maar weinig van terug. Het zou best kunnen dat ze zo hun route kenmerkten omdat ze de weg niet kenden voor eventueel vlucht route plan B.