1

(1,091 replies, posted in Andere)

Je hebt de indruk dat die vest te groot is omdat de zijkanten ervan niet vastgemaakt zijn. In het filmpje ziet het er naar uit dat er geen gevaar meer was voor de interventie.

De aangehaalde persoon in onderstaand filmpje is een agent van de gemeentepolitie, geen Rijkswachter » YouTube

2

(27 replies, posted in Politiek & Business)

Een dochter van Charlie De Pauw is rentenierster in de VS...

3

(1,070 replies, posted in Andere)

Ben wrote:

Dat spreek ik absoluut niet tegen, en we hebben al veel informatie verzameld. Maar het probleem is dat niemand, maar dan ook niemand, hem lijkt te kennen. Ik heb een paar mensen gecontacteerd en allemaal zeiden ze hetzelfde: "nog nooit van gehoord". En met zo weinig informatie beschikbaar, begint iedereen overal wel verbanden te zien.

Inderdaad Ben, doe de test voor jezelf: neem een doorsnee bekende figuur vanuit jouw omgeving en denk er alle mogelijke verdachtmakingen bij (is zoals een horoscoop van een ander sterrenbeeld lezen, klopt wel altijd iets van).  Lees eens deze post na... Het ganse forum bulkt van de aanwijzingen maar toch kan (wil) er niemand een link leggen. Wat betreft de bewerkte robotfoto's: uitmuntende PhotoShop CC Plus Lightroom-bewerker maar daar blijft het ook bij. Ik kan bij wijze van spreken Marc Eyskens met dat programma transformeren in Edith Piaf, al hou ik rekening met David Van de Steen zijn ervaring bij het zien van een bewerkte robotfoto.

4

(1,070 replies, posted in Andere)

Ben wrote:

Ik doe een oproep om de rust te laten weerkeren i.v.m. de zeilclub-piste. We hebben dankzij collectief speurwerk ontdekt dat hij daar gewerkt heeft na zijn vrijlating in 1996 maar daar stopt momenteel het verhaal ook. De zeilclub was waarschijnlijk op de hoogte van zijn verleden en heeft hem een tweede kans gegeven en ter goede trouw gehandeld. Hij heeft die kans gegrepen en op die manier zijn leven opnieuw proberen op te bouwen.

Maar de geschiedenis die hij had, zal op één of andere manier aan hem geknaagd hebben en in Zuid-Frankrijk heeft hij misschien een persoon gevonden - ver van huis - waar hij zijn verhaal aan kon doen. Iemand waarvan hij dacht dat hij hem kon vertrouwen, iemand waar hij bv. mee ging zeilen (ik doe maar een gok).

Om de goede naam van de zeilclub te bewaren, zal ik morgen een aantal posts aanpassen. De naam van de club zal wel blijven staan omdat we nu eenmaal niet kunnen ontkennen dat hij daar gewerkt heeft. We moeten er ook vanuit gaan dat Tinck nog altijd onschuldig is en de bewijzen op dit moment (voor zover wij weten) zeer beperkt zijn. Het kan zeer goed zijn dat deze man niets met de Bende te maken heeft!

Dan zal je consequent moeten zijn, Ben. Heel wat namen van personen op de website komen hetzelfde toe...

5

(1,070 replies, posted in Andere)

Kroepoek wrote:

Misschien een beetje opletten met het droppen van allerlei namen, verwijs dan eerder naar de plaats waar ze te vinden zijn. Denk dat er leukere zaken zijn dan jezelf te googelen en op dit forum uit te komen.

Dit is ook de reden waarom ik in post 200 van dit bericht zei dat het althans iemand is die Jean-Marie Tinck noemt... Inderdaad opletten met échte namen te vernoemen, vermoeden van onschuld.

6

(1,070 replies, posted in Andere)

johan666 wrote:

Waar o waar staan die statuten van die zeilclub?

» www.ejustice.just.fgov.be

7

(1,070 replies, posted in Andere)

Sorry, 2005...

8

(1,070 replies, posted in Andere)

Zoek de statuten op van die zeilclub, daarin kun je zijn huidig (2013) adres terugvinden, althans van iemand die Jean-Marie Tinck noemt...

9

(51 replies, posted in Bewijsstukken)

De derde afstandsbediening op pagina 1 hadden wij ook toen we in 1980 onze eerste TV met afstandsbediening kochten, weet echter het merk niet meer.

10

(1,070 replies, posted in Andere)

Even zoeken met trefwoord van de naam van de zeilclub op de KBO en je hebt zo een adres van Tinck die in de statuten van de club vermeld staat.