11

(344 replies, posted in Hypotheses)

Het is in elk geval beter dat je over Kester kan blijven lullen, dan dat je moet ongevallen verzinnen om wat aandacht te vangen, Dirty Harry

12

(540 replies, posted in Hypotheses)

Intriest haantjesgedrag, gaat heel deze site omzeep helpen.

13

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Als Bonkoffsky (inderdaad zou betrokken zijn) op 9/11 afwezig was op de brigade, dan moet er in elk geval nog een tweede insider zijn die de camionetten saboteerde. Als het klopt dat die rijkswachtvoertuigen onklaar gemaakt waren op de avond van de overval, dan weet men toch al 32 jaar dat dit een inside job was? Het zou in dat geval ook logisch zijn dat die sabotage gebeurde vlak voor de overval. Wie waren er toen van dienst of aanwezig op de brigade?

14

(61 replies, posted in Nieuws)

Suspens. Sommigen hebben dat blijkbaar nodig.

15

(1,141 replies, posted in 1985)

Ja, die Molenstraat, en die gebouwen hebben daar volstrekt niets mee te maken gehad.

16

(1,141 replies, posted in 1985)

Kenza, die Molenstraat mag je schrappen, ik woonde daar vlakbij.

17

(760 replies, posted in 1985)

Correctie. Schoten komen van rechts (voor we gaan muggeziften) Van rechts is trouwens onmogelijk omdat daar een zijgevel van een huis staat

18

(760 replies, posted in 1985)

Ik merk dat de foto van het rolluik hier gepost werd op 8-12-2011. Deze twee inslagen en de derde inslag een stuk steen weg. Dat was de derde inslag die ik bedoel. De schoten komen van links en zijn wel degelijk de schoten van Nevens. Deze schoten komen van links (richting Houten Hand, vluchtrichting) Op deze afstand is een schot van een riot niet meer zo geconcentreerd, en de inslagen zouden veel groter zijn. Van uit de Golf werd er in die richting niet geschoten. Waar blijft het fatale schot voor de killer?

19

(32 replies, posted in Plaatsen)

Merovinger, de tweede foto, zicht Banckaertdreef moet genomen zijn vanaf dat benzinestation.

20

(760 replies, posted in 1985)

Van de drie schoten die Nevens lostte belandden er twee in een rolluik, aan de overkant van de straat 50 meter verderop. Aan de inslagen kon je zien dat hij hoog schoot, dus over de Golf of rechts er naast. Werd er ooit uitgeloten dat er geen inslag van het eerste of derde schot te vinden was? Bij dat bewuste schot moet hij dan anders gericht hebben, ondanks dat hij in een snelle serie schoot. Tot op vandaag moeten we er van uitgaan dat net dat ene afwijkende schot mogelijks een eind maakte aan het Bendeverhaal?