21

(32 replies, posted in Plaatsen)

Dat bezinestation is op de hoek van de Eikstraat » Google Maps

22

(382 replies, posted in Getuigen)

Er zijn een paar personen uit de regio die in het legioen gezeten hebben, het zou zeker lonen met hen een paar pinten te drinken. Waarom?

Waar blijft die tekst, Murcielago?

23

(601 replies, posted in Hypotheses)

Als je verbanden blijft zoeken dan ga je altijd wel iets vinden. Ik kwam ook in The Lord, net als zovelen. So what?

24

(79 replies, posted in Magistraten)

Hadden ze Troch laten doen, De Staerke had nu nog gezeten.

25

(137 replies, posted in Plaatsen)

Ik plaatste vandaag ook een bijdrage bij Ronquières. Als je bekijkt wat er allemaal in het Bois gebeurde, plus dat gedoe aan de zwaaikom, dan heb je een resem stommiteiten op een paar vierkante kilometer. En deze personen zouden dan deel uitmaken van, of uitgekozen zijn door, een goed georganiseerde criminele organisatie?

26

(163 replies, posted in Plaatsen)

Als dat dan hun schuilplaats was die 200 meter uit het zicht ligt, dan hadden ze daar wel hun wapens in de koffer gelegd en geen demonstratie gegeven aan de Rue de Pire. In november is het jachtseizoen open en dan is het niet abnormaal dat je in een bos personen met wapens ziet. Jagers heet zoiets. Als dat die daders waren (en dat kan) dan zijn dat niet de verstandigste, en als ze na een overval naar een schuilplaats rijden die verbrand is (omdat ze gezien werden bij vertrek) dan is er al enige sprake van domheid.

27

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Die getuige wist het niet zeker?

Als je ze aan voor- en achterkant bezig ziet, dan zie je ook of iemand een nummerplaat vast heeft of niet. Wat zouden ze anders gedaan hebben dan nummerplaten vervangen? Stickers op de bumpers plakken van Radio Mi Amigo ?

28

(271 replies, posted in Algemeen)

Vergeet je vergrootglas niet!

29

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Rare vogels. Een belastende nummerplaat afschroeven en die dan bijhouden met het risico dat ze bij een politiecontrole gevonden kon worden. Dit terwijl je ze een meter verder in een kanaal kan gooien, of ze in die zakken steken en droppen met de rest. Ze wouden toch linken leggen? Als die frituuruitbater daar niet toevallig in zijn caravan sliep, dan hadden die zakken daar nu misschien nog gelegen.

In het Bois "linken" ze met spullen van Bultot, maar als dat vuur totaal uitbrandde dan viel er daar gewoonweg ook niets te linken. Ook dat spookhuis werd in brand gestoken, terwijl men altijd maar linken wil leggen en sporen achterlaten. Ik heb het niet voor complottheorie. Als het de bedoeling is om alles aan elkaar te linken, dan zou ik die gebruikte Golf volladen met alles wat er te linken valt en die publiek achterlaten (of bij dat spookhuis parkeren... nog een link).

30

(271 replies, posted in Algemeen)

Plannen jullie nog een vergadering?