31

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De stukken nummerplaat die in de zwaaikom gevonden werden: Is dit de nummerplaat die in Aalst gebruikt werd en is dat de plaat die ter plaatse van de Golf gehaald werd?

32

(601 replies, posted in Hypotheses)

Dit forum moet het nu net hebben van interessante invalshoeken. Jammer.

33

(169 replies, posted in Getuigen)

Dat ze net op die splitsing gezien werden is logisch als ze stonden te wachten om hun vracht over te laden. Waarschijnlijk reden ze dan rechtdoor en de andere wagen met vracht kon naar rechts. Ze zwaaiden (naar getuigen) met de gedachte dat hun broeders er waren. De vracht kon niet samen met de Golf in brand gestoken worden. Als Eddy Vos met zekerheid zegt dat de uitgebrande Golf niet die van Aalst was, dan kan het ook zijn dat dit de Golf was waarin ze wouden overladen (de zgn. tweede Golf die in Aalst werd gebruikt of gezien werd).

Deze werd dan achtergelaten omdat de anderen betrapt werden en met vracht moesten doorrijden. Tal van mogelijkheden. Kan ook best zijn dat dit niet "De Bende" was die op dat kruispunt gezien werd. Misschien ordinaire dieven die daar later hun gestolen Golf in de fik staken die niks te maken had met Aalst. Het toeval zou echter groot zijn, maar niet uitgesloten.

De hulzen en kogelkoppen die daar gevonden werden zijn ook geen bewijs voor een dode, zeker niet zonder ballistische zekerheid. Er was jaren tijd om die daar te leggen, iemand kon ze daar verliezen, zelfs een grap uithalen. Feit is dat men vlug naar complottheorie gaat grijpen, het ware misschien beter om dingen eens eenvoudiger en logischer te bekijken.

34

(601 replies, posted in Hypotheses)

Is kuros zijn verhaal dan nog uitgebreider dan wat ik hier las?

De reus stond in zijn taverne. Iets later zat de hele bende er te pintelieren. Hij deed teken naar het konvooi dat ze hun lichten moesten aansteken. Ze stuurden hem naar de Delhaize. Hij kwam de Golf tegen op de nieuwe baan. Zijn Mercedes werd gebruikt (of las ik dat verkeerd?). Hij weet dat ze niet aan Den Doorn kwamen. En de rest moet ik hier vast nog lezen. Moet er nog zand zijn?

Ik zou hem ook graag eens ontmoeten, ik betaal hem een pint. Eentje maar!

35

(601 replies, posted in Hypotheses)

Er valt hier in Aalst weinig te beleven, air0240, we worden pas leuk als we carnavalsmaskers dragen.

36

(601 replies, posted in Hypotheses)

Beste air0240, mijn verhaal van die wijn staat hier niet te lezen. Ik bedoel maar, als ik dat verhaal van Kuros ernstig zou nemen, wat zeker niet het geval is, dan zou ik ook een hit geweest zijn. Moest iedereen die die avond rond dat uur nog even naar Delhaize gestuurd werd vlak voor die feestdagen een potentieel slachtoffer geweest zijn dan hadden ze waarschijnlijk kogels te kort gehad. Ook de zgn. verbanden tussen de slachtoffers? 't Land van Riem, daar kwam ik regelmatig, Podevijn ken ik ook, zoals ik er zovele ken die in dat verhaal voorkomen. Verder ken ik ook het nachtleven van Aalst en omstreken, waar er frisse en minder frissen figuren rondliepen en pinten met elkaar dronken. Raar dat ik dan niet paranoïde ben?

Dit is een heel nuttige site, maar met alle respect, ik vraag me af of dergelijke fantastische verhalen en hypotheses hier wel thuis horen.

37

(601 replies, posted in Hypotheses)

Ik hoop dat hij niet een boek aan het schrijven is.

38

(601 replies, posted in Hypotheses)

Komt die Kuros hier eigenlijk nog?

39

(601 replies, posted in Hypotheses)

air240, ik vrees dat de logische bijdrage van 't Hand dit verhaal uit de wereld hielp. Mij stuurden ze om wijn terwijl die in de kelder voor het rapen lag. Ik leef nog en ben nog getrouwd, misschien mocht ik niet op de parking gewacht hebben, of was ik twee minuten te vroeg?

40

(213 replies, posted in Foto's)

De gele deur is ongeveer waar de pijl naar verwijst op de schets van Boemerang. Iets links van die deur stond de GTI (gezien van aan op de parking), ze hebben dus in de richting van hun wagen geschoten.

Boemerang, het kantoortje was waar nu op je tekening "magazijn" staat geschreven. Voor dat kantoortje was ook de expres-kassa (laatste kassa).